ForretningForretningsmuligheder

Offshore - det er ... Registrering af virksomhed uden for landets grænser

Oh

Offshore - et ord, der har engelske rødder. Oversat betyder det "off shore". Offshore - en særlig finansiel center, der tiltrækker udenlandske kapitalselskaber, der er registreret i det land, dets placering. Sådanne zoner er ret almindelige i verden. En af fordelene ved disse områder tjener særlig beskatning. Offshore - et center, hvor forudsat gunstige betingelser for iværksætteraktivitet.

historiske oplysninger

Begrebet offshore dukkede op i en publikation af avisen østkysten af Amerika i 50'erne i det 20. århundrede. Det sagde den særlige økonomiske struktur, der er i stand til at undgå statskontrol af geografiske selektivitet. Kort sagt, flyttede virksomheden sin drift, som den amerikanske regering søgte at regulere, med en gunstigere skattevilkår i området. I denne henseende overvejelse udtryk omfatter både juridisk og økonomisk og geografisk aspekt. Offshore - dette er ikke et moderne fænomen. Det blev brugt i den tid af det gamle Athen. På det tidspunkt blev vi indført to procent eksport og import skatter. Hvis du ikke vil betale dem, begyndte fønikiske og græske handlende til at gå rundt i athenske territorium.

Skattely snart begyndte at optræde små øer i nærheden. De smuglede varer indføres toldfrit. I det 15. århundrede var det temmelig lave skatter og handelsrestriktioner i Flandern. Derfor købmænd fra England, var det mere rentabelt at importere og sælge ulden der, snarere end derhjemme, hvor de var strengere betingelser. I USA i offshore business har spredt sig fra det 18. århundrede. Ikke til at betale importafgifter, fandt sted i England, købmænd forsøgt at handle gennem et område i Latinamerika. Et land, hvor virksomheden begyndte at tiltrække indtjening på pengeoverførsler til offshore, var Schweiz. På denne baggrund blev det dannede exchange centre, institutter kapital hemmeligholdelse. På det lovgivningsmæssige plan indført et krav om bogføring af kundekonti og samtidig forbud mod videregivelse af data. I 70'erne i sidste århundrede, tjente nogle ø britiske kolonier selvstændighed. Resterende kontrolleret af Det Forenede Kongerige mistet deres tilskud fra statsbudgettet. De skiftede til uafhængig skabelse af sin kapital. Form sit eget budget det tilladt registrering af offshore-selskaber. I de senere år har andre lande begyndt at vedtage love, der ligner den schweiziske. Som et resultat, der var en konkurrence i at tiltrække international kapital. For mange ø-lande, som ikke har nogen udvikling naturlige (naturlige) ressourcer offshore - det er den eneste måde at generere indtægter.

Insular territorier

Disse små arealer ligger i Caribien, Det Indiske Ocean og Stillehavet. Som deres vigtigste karakteristika bør bemærkes det absolutte fravær af skatter, lave krav til regnskab, moderate faste betalinger, samt en høj grad af anonymitet og privatlivets fred af ejerne af virksomhederne. Men i de fleste tilfælde, virksomheder, der er registreret i offshore ø, har lav placering i rækkefølgen og miskredit.

andre zoner

Over vurderet forskellige europæiske områder. Indholdet af de offshore-områder kan nå flere titusinder af dollars om året. I disse lande fordelene undtage visse erhverv. Derfor kan disse områder ikke kaldes offshore-selskaber i klassisk forstand, fordi der er betalt skat regelmæssigt udførte revision af regnskaber. I dette tilfælde, oplysninger om ejeren af virksomheden oplyses i en generel måde.

Cypern offshore

Han er en international finans- og forretningskvarter. Dette område er kendt nok blandt iværksættere og store virksomheder. De fleste af alle investeringer i den indenlandske økonomi bliver holdt af Cypern. Blandt fordelene ved oprettelsen af selskabet på øen tilskrives ganske lavt på design omkostninger, årlig vedligeholdelse og arkivering af årlig (nul) balance. Desuden har Cypern indgået særlige aftaler med næsten alle stater. Disse traktater at undgå dobbeltbeskatning. Et andet vigtigt element anses for at være i stand til at bruge den indstillede tjeneste. Det tillader den faktiske ejer (modtageren) at forblive anonym i transaktioner og retssager af mindre karakter.

selskab

Offshore selskab - et selskab, der er registreret i et område, hvor særlige incitamenter til rådighed. Denne type virksomhed har ret til at udøve deres aktiviteter ikke kun i udlandet, men også inden for landets grænser. Små stater fremme dannelsen af offshore-selskaber. Så de udvikle denne sektor af økonomien, som bringer en ekstra gevinst.

mål

Den vigtigste motivation for dannelsen af offshore-selskaber til fordel for skatteoptimering. og andre fordele kan opnås med korrekt strukturering af virksomheden. For eksempel for at sikre:

 • Beskyttelse af ejendom.
 • Fortrolighed og anonymitet.
 • Omkostninger optimering.
 • Letvægts rapporteringskrav.

Optimering af skattefradrag udføres ikke kun i hjemmet, men også mange udenlandske virksomheder. Blandt dem er sådanne giganter som Microsoft, General Motors, Google og andre.

Vigtigste karakteristika for virksomheder

Offshore-selskaber har følgende funktioner:

 1. De er ikke-hjemmehørende i forhold til det land, hvor de er registreret. Det betyder, at det administrative apparat virksomhed beliggende i udlandet.
 2. Virksomheder er som regel fritaget grundafgiften beløb, eller dens værdi er relativt lav. Som lindring de kan blive bedt om at betale et beskedent årligt gebyr.
 3. Forenklet registreringsprocedure og administration. I forvaltningen af ratede ledere og ejere kan deltage. Samtidig krav til gennemførelse generalforsamlinger og bestyrelser er mere formel.
 4. Fraværende eller stærkt lettet valutakontrol. I dette tilfælde de finansielle indberetningskrav er minimale, og i revision er ikke nødvendig (med få undtagelser).
 5. Anonymitet af ejerskab med en høj garanti for fortrolighed. Dette princip er baseret på almindeligt anerkendte retlige standarder og love i den jurisdiktion, hvor virksomheden er registreret. Således er det i dag umuligt at udarbejde dokumenter til et selskab uden at afsløre oplysninger om de endelige modtagere. Information om det er nødvendigt at sikre sikkerheden rating.

oprettelsen af en virksomhed

For at åbne virksomheden for at besøge en offshore jurisdiktion eller kontakte den relevante virksomhed, der har specialiseret sig i dette område af aktivitet. I begyndelsen af 2013 i Rusland opereret mere end 100 sådanne organisationer. Virksomheder involveret i mægling ved åbningen af offshore-selskaber, der tilbyder:

 • Registrering af selskaber, herunder modtagelse af trykkerier certifikater, nødvendige dokumenter.
 • Salg af færdige virksomheder, der tidligere var blevet oprettet, men ingen og aldrig brugt. I dette tilfælde vil den fortsatte eksistens af markedet i høj grad øge omdømme.
 • Dokumentation og åbning af bankkonti.
 • Omfattende støtte i juridiske spørgsmål.
 • Hjælp med at vælge de bedst egnede områder.
 • Levering af indstillede direktører og aktionærer.
 • Courier levering af videresendelse af mail korrespondance modtaget.

Derudover kan telefonnumre og sekretærservice leveres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.