ForretningForretningsmuligheder

Købmand - en lovende og rentabel forretning

Købmand - er lånt fra det arabiske ord (bogstaveligt oversat som "look and take"), i en autentisk indstilling betyder tørre fødevarer: rosiner, tørrede abrikoser, diverse røget. I Tyrkiet, ordet «Bakkal» kaldet handelsskibe grøntsager. På nuværende tidspunkt er det navn, spredt sig til en bred vifte af fødevarer: kaffe, te, mel, salt, korn, sukker, pasta, snacks, krydderier og andre tørre kornet eller proviant.

Købmand - en slags indikator for den økonomiske situation i landet. Som af dagligvarer virksomhed kan sige, hvad prisen på basale varer, hvad er efterspørgslen efter dem, hvis der er mangel på visse varer, etc.

Fordele ved købmand forretning

Købmand har en række fordele i forhold til andre typer af handelsvirksomhed.

  • Stabil efterspørgsel efter produkter indsendt.
  • Købmand har en lang holdbarhed og kræver ingen særlige forholdsregler vedrørende opbevaringen.
  • Lagring på udlejning af pakhuse og andre faciliteter. Råvarer som sukker, mel, kaffe, besluttet at holde på de butikslokaler i poser eller baller. Det er ikke nødvendigt at fjerne dem på lageret.
  • Som regel, købmand afdeling - ikke den foretrukne vej butikstyve: varerne ikke er af stor værdi, og at knække forretningslokaler i et par sække med peber og sukker, næsten ingen vil.
  • Ingen grund til at ansætte et stort antal medarbejdere og rummet. Besøgende selv kan måle antallet af produkter, de har brug for. Kræver en person, der vejer og direkte beregning ved kassen.

I Rusland er denne forretning ikke meget udviklet med hensyn til teknologi og prispolitik i forhold til de vestlige lande.

Fødevarebutik som en forretning

Grocery - dette er en meget forlangt slags varer, bør ejeren af virksomheden blive husket, at prisen er meget vigtige besøgende og en bred vifte af produkter. prispolitikken er ofte en faktor til bestemmelse af sympati for køberne, eller mangel på samme. Når den kompetente organisation af en købmand vil bringe en stabil og høj indkomst. Moderne kvalitetsstandarder på området er stigende fra år til år: den bekvemmelighed af faciliteter, tilgængelighed af varer, tilstedeværelsen af alle de prisskilte, systemet "touch" hurtig service, etc. Også vigtigt geografisk aspekt: Sørg for, at det sted, hvor butikken giver nem adgang med bil og gratis parkering. Ideelt set bør en købmand være let tilgængelige for både bilister og fodgængere. Høflighed af personalet spiller en stor rolle i at skabe det samlede billede af butikken.

Ved tilrettelæggelse af denne forretning et af de store problemer (problemer på samme tid) er leverandører af varer. De betingelser, som aftalen vil blive indgået med dem, vil direkte påvirke rentabilitet og afkast af projektet. I dagligvarer forretning, ordentligt organiseret forsyning af fødevarer - halv succes. Naturligvis i de store byer er der stor konkurrence, der indebærer en kamp for de mest profitable leverandører.

Købmand - er den faktiske og potentielle virksomhed, som, når ordentligt organiseret og integreret tilgang vil give sin ejer en stabil indkomst og hurtigt afkast på investeringen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.