TravelingRetninger

Magnitogorsk Waterpark "Waterfall Wonderland": fotos og anmeldelser

For ikke så længe siden, dette sted var den sædvanlige gennemsnitlige pulje, levende minder om den sovjetiske fortid af landet. Det var ikke længe siden starten af reparationsarbejde og opvokset ultramoderne vandland i Magnitogorsk. Det har ingen konkurrenter, og kan ikke være, fordi det er det eneste vand-underholdningscenter i hele Syd Ural.

Historien om forekomst

Waterpark blev født i Magnitogorsk i projekter af sine opfindere mere end 10 år siden. Gennemførelsen blev overværet af mange udenlandske eksperter, der allerede har haft en masse erfaring af denne bygning. Russiske arkitekter og bygherrer også spillet i fødslen af denne kæmpe er ikke den sidste rolle. Som et resultat, lyset dukkede denne vidunderlige kompleks. Magnitogorsk vandland er designet specielt til at levere økonomisk overkommelige sundhed og underholdningstjenester. Desuden er deres sortiment er utrolig høj, her finder deres klasser, og voksne og børn. Du kan besøge de komplekse handicap.

Hvilke muligheder gør denne underholdning kompleks

Forestil dig, at du bor i troperne, ikke den lunefulde klima af de sydlige Ural. Du har råd til at svømme i havet næsten hver dag, mens du nyder det varme vand og blide solskin. Vidunderlige, er det ikke? Waterpark Magnitogorsk gør denne drøm til virkelighed. Uanset naturens luner og sæsonen kan du nyde en badeferie, med ingen grund til at bruge tid og penge til turen ud af byen. Underholdning komplekse er signifikant forskellig fra den kedelige bred af floden. Her kan du opleve spændingen og gyset, forbedre deres helbred og til at videregive brugbare procedurer. Udstyret legepladser og fitnesscentre vil bidrage til at forbedre deres sportslige præstationer. Således er en vandland "Wonderland Waterfall" (Magnitogorsk) - et sted, hvor du altid venter på et gunstigt mikroklima, venligt personale og fred i sindet.

underholdning

Her vil du blive bedt deres store udvalg, så planen straks vandre hele dagen. En fuld lørdag eller søndag resten vil give en god stemning og give livsglæde for hele ugen. Waterpark "Waterfall Wonderland" (Magnitogorsk) retfærdiggør alle forventninger fans af vand element. Det er placeret i et område på 2,2 m og udstyret med det mest moderne udstyr, som overvåger temperaturen, komfortabelt klimatiske forhold og renhed af vand i svømmebassiner. Hvis du ikke går i sommeren på floden, fordi erfaring for sammensætningen af vand og børns sundhed, der er problemet er fraværende.

Det vigtigste her - dette er naturligvis et vandland. For at plaske i bølgerne, folk her, og komme. På det store område det passer alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Denne syv forskellige puljer, fem forlystelser og 4 vandrutschebaner. Spændingen asylansøgere kan kildre dine nerver og tage en tur med vinden, og tilhængerne af en afslappende ferie afslappende i puljen med rejser bølger.

På ethvert tidspunkt, turisterne finde denne ekstremt smukke vandland. Magnitogorsk, fotos af som viser ofte en kold, ugæstfri by som ingen anden har behov for sådanne centre. vandland design er blevet nøje overvejet og fundet kunne ikke være mere passende. På det område af plantede 30 rosenbuske, som giver en særlig charme. Men den virkelige perle er Cedre, de er plantet blandt de smukt lagt stenblokke, der efterligner den naturlige, naturlige landskab. Overalt man ser, alle godt vedligeholdt, nice og adlet.

Waterpark Magnitogorsk har en anden bemærkelsesværdig dekoration. Det er en kunstig dam med vandfald, belysning og levende fisk. Der udstedes uhøjtidelig karper er meget organisk udseende her. Træt af underholdning, kan besøgende sidde denne dam, ser den tøvende strøm af liv i den.

Vand område

"Water Park Wonderland" i Magnitogorsk - er ikke bare et underholdningscenter, og en enorm vandsport komplekse, hvilket giver en række forskellige tjenester. Det er den eneste institution i det sydlige Ural, hvilket svarer til det europæiske niveau. Slides vandland designet til fans af ekstrem sport og meget mere. Rækken af attraktioner omfatter tre dias, som er opkaldt efter farve. Den højeste - blå - har en højde på omkring 9 meter og en længde på mere end 62 meter. Høj hastighed og ekstreme sving er i stand til at give en lys og uforglemmelig oplevelse. Lidt lavere og kortere end den grønne bakke og den orange kulør, selv for børn, betyder det ikke overstige to meter.

For ekstrem her specifikt et dias "Kamikaze". Det er meget høj, omkring 27 meter, og stejl. Nedstigningen vil finde sted næsten lodret, så gør dig klar til at opleve den mest fantastiske følelse. En anden dias kaldes "Black Hole", dens længde er 62 meter, den passerer stort set hele vandland. Dens væsentligste forskel er den enorme mængde af sving, mens nedstigningen foregår i totalt mørke. I nogle områder er der selvlysende malerier, der pludselig flyver ud på dig fra mørket.

Kontraindikationer

De er angivet på pladen vandland, men vi husker en gang mere. På forlystelser er ikke tilladt at personer, der er i en tilstand af alkoholforgiftning. Børn og gravide kvinder kan kun køre med små, bløde bakker. Hvis du har en alvorlig sygdom af det kardiovaskulære system, kan en sådan stress være skadelig.

Medarbejdere i vandland er lavet konstant overvågning af udførelsen af enheder. Den optimale temperatur holdes på omkring 30 grader, vandet i svømmebassiner er mindst 28. Luftfugtigheden er ikke over 56%.

Sundhed og motion

Sammensætningen af vandland har syv puljer. En af dem - sport, er det opdelt i spor og i længde op til 25 meter. Den huser ofte træne landshold og indledende konkurrencer. Der er en pulje til afslapning, er det udstyret med en undervands og over-vand massage, som er meget god effekt på blodcirkulationen. Spa pool er udstyret med et varmesystem, og en lukket sløjfe vandrensning. For resten er der 6 aeromassazhnyh liggestole og 24 vandmassagedyser. Arealet af denne mirakel - 72 m2. Underholdning Pool bruges til at køre til bakkerne. Slap Jacuzzi hjælp, her den er udstyret med to varme bade med effekten af det vandrende. Massage pulje med effekten af havet er udstyret med et system af vandfald og aeromassazhnym plateau.

Omkring poolen er brudt rekreative områder. Du vil være i stand til at hvile på de nye kræfter til at gå mod næste eventyr.

Her vidde til sauna elskere. På ethvert tidspunkt, kan du besøge det sæt af den finske par, som er støttet af tør damp ved en temperatur på 90 grader. Efter en sådan Bliss flow kan køle af i poolen, boblebad, eller en skrifttype af isvand. Det skal bemærkes, at dette kompleks oprindeligt blev oprettet som en tilgængelig vandland. Magnitogorsk at skabe lige vilkår for alle dele af befolkningen, er prispolitikken udformet således, at tillade sig at slappe af og forbedre din sundhed og alle kan.

Børn vandland legeplads

Pool "Dolphin" har tre badeværelser og kan samtidig rumme op til 60 børn. Der er gode betingelser for børn: gulvvarme, lufttemperaturen er under 32 grader og masser af oppustelige legetøj. Dette bidrager til den hurtige udvikling af svømning færdigheder. På grundlag af denne komplekse arbejdet i "Mother and Child" til babyer fra 4 måneder. Instruktører mellemrum foretage afkølende og lære at svømme. Af særlig betydning, disse klasser er for børn med handicap eller unge patienter med nedsat kropsholdning. Også her er der dias og forlystelser, som er meget mindre end voksne, men stadig meget interessant.

Børns område er ofte rammen om vand sjov diskoteker og støjende konkurrencer, hvor du kan fejre fødselsdag af barnet, vil han huske i lang tid sådan en fest. Sportsklubber arbejder her på en separat tidsplan, og bare slappe af med dit barn, kan du til enhver tid.

Caféer og restauranter

Vandaktiviteter fremme en hurtig forbrænding af kalorier, hvilket betyder, at du snart vil have. Der er ikke et problem, fordi det i vandland arbejder kun tre restauranter. Japansk restaurant "Kyoto" og den italienske "Laguna" vil tilbyde dig lækre retter af nationale køkken farverige. Hvis du vil have en let snack i en ånd af russiske køkken, så velkommen til den hyggelige diner "pandekage". Det tilbyder snesevis af pandekager med forskellige fyld, samt et udvalg af drikkevarer. Du ønsker ikke at forlade præcis når du besøger dette vidunderlige badeland (Magnitogorsk). Anmeldelser om det er meget godt, alle turisterne var lidt overrasket over de lave priser og den bedste service.

hotel

Hvis du er i byen for et par dage, så velkommen til hotellet "Laguna". Det er placeret i vandland. Du kan bo i en af 57 komfortable værelser. Det er bemærkelsesværdigt, at brugen af gymnastiksalen og et vandland kan du gratis. En meget god grund til at vælge dette hotel, fordi når du er færdig forretninger i byen, kan du slappe af.

Omkostningerne ved helligdage

Har gentagne gange nævnt om tilgængeligheden af lokale priser, nu er det tid til at tale om det i flere detaljer. Badelandet har forskellige priser, som hver har visse fordele.

  • Tarif "Godmorgen" er gyldigt fra 06:00 til 10:00, en time koster 250 rubler.
  • "Akvaden 2" - to timer enhver tid for 400 rubler.
  • "Akvaden 3" - en 3 timers ophold + måltider til enhver tid, at prisen på 450 rubler.
  • "All inclusive" - 550 rubler uden tidsbegrænsning.
  • Det er en bred vifte af børns satser (under 12 år). To timer - 300 rubler, til tre - 350, men ikke begrænset til - 450.

Derudover er der gruppe satser, rabatter for handicappede, kuponer og tilbud. Betingelser ændrer med jævne mellemrum, så skal du først ringe og finde ud af.

anmeldelser

Generelt alle de positive anmeldelser. Folk som komfort ferie, høflighed personale, et stort udvalg af underholdning for et rimeligt gebyr. Overskygge dem et par tragedier har fundet sted her. Killing to børn med et lille hul i tiden. Dreng druknede uforvarende instruktører, og pigen fik en skade i hovedet , da hun faldt af en voksen mand. Er der en vin centrum, vi fandt ud af den særlige tjenester, og mange spekulerede, "om en badeanstalt arbejder i Magnitogorsk". Efter alvorlige checks han atter åbnet og glad for at nye gæster. Nu mere opmærksomhed på sikkerheden for børn.

Kontaktoplysninger

Adresse vandland i Magnitogorsk Str. Embankment. 9. Du venter på mandag til fredag fra 06:00 til 23 pm. I weekenden dage af arbejdsdagen begynder klokken 12:00. Waterpark ligger i den centrale del af byen, som i høj grad letter dens besøg. Du kan nå det med bus, kører langs Lenin Avenue. Vejen vil ikke tage mere end 15 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.