HjemlighedKonstruktion

Installation af eksternt spildevand: udstyr, teknologi

De tidspunkter, hvor bekvemmelighed i forstæderne er i gården, heldigvis langt væk. Equip kloaksystemet i dag foretrækker at stort set alle ejer af et privat hus. Jo mere det, fordi det administrerer installationen er normalt ikke for dyrt. Sanitære indretninger i dette tilfælde er monteret direkte inde i en bygning og forbundet med en fælles stigrør. Tømning af spildevand ud af huset er lavet af eksterne spildevand lysnettet. Selvfølgelig, når man bygger et eksternt drænsystem forurenet vand skal overholdes visse standarder og teknologier. Ellers i de fremtidige ejere af huset venter på et stort antal helt unødvendige problemer.

Montering udendørs kloakering: karakteristika

Før du er klar til at starte samlingen af det eksterne afløbssystem og bortskaffelse af affald vand, bør naturligvis udarbejde en detaljeret projekt og gøre alle nødvendige beregninger. Ved udformningen udendørs kloakering ordning nødvendigvis behøver at træffe beslutning om:

 • betragtning af det anvendte udstyr,

 • Montering destination modtager spildevand

 • sted og fremgangsmåde til nedgravning.

Nødvendige materialer og udstyr

Udføres installation af ekstern spildevand landsted med:

 • LDP;

 • hjælpematerialer (fittings, isolering, mandehul);

 • septisk eller materialer, der er nødvendige til arrangering sumpen (cement, grus);

 • hvis det er nødvendigt fækal pumpe.

Hvilke at vælge røret

Det første du skal beslutte i forberedelsen af udendørs kloakering projekt af et hus på landet - er naturligvis, en række veje selv. Moderne industri tilbyder hovedsagelig to typer af kloakrør: støbejern og plast. Den første mulighed bliver brugt i private hjem snarere sjældne. Den omstændighed, at støbejern rør, første, dyre, og for det andet, er genstand for rust og er skrøbelige. Desuden er disse linjer er svære at montere. Efter metal rør har en betydelig vægt. Foretaget deres installation kan kun med brug af specialudstyr.

Plastrør af alle disse mangler er fuldstændig berøvet. Disse fordele, blandt andet nævnes:

 1. Lav vægt. Ingen særlige udstyr er ikke nødvendigt at bruge, når du installerer plastik motorveje. Installation af sådanne rør i renden kan gøres styrke, selv bare én person.

 2. Lave omkostninger. Prisen for plastrør er meget lavere end støbejern.

 3. Glat indvendig overflade. I sådanne rør ved korrekt installation aldrig præcipitat dannet og blokeringer.

Serveres plast kuffert er lidt mindre end støbejern. Men stadig, som angivet af fabrikanten, til at ligge i jorden uden behov for at udskifte, kan de i lang tid - op til 90 år.

Undertiden ekstern spildevand installation udføres også under anvendelse af keramiske eller asbetcementrør. Og hun og den anden slags ruter er i stand til at holde i meget lang tid. Men for asbest og keramiske rør, såvel som jern, ganske vanskelige lå i grøften på grund af det store vægt. Ja, og de er ret dyre.

Typer af plast veje

For at samle røret kan bruges udendørs kloakering privat hus:

 1. Korrugeret plast. Den største fordel ved ruter, indsamlet fra rørene af denne art er forøget styrke.

 2. Polypropylen. Sådanne rør er ikke meget holdbare, men det kan modstå ekstremt høje temperaturer. Brug dem oftere stadig at bygge indenlandske kloaksystemer.

 3. PVC. Denne form for motorveje har høj styrke og mulighed for nemt at modstå vinterkulden.

Oftest i forstæderne for ydre foring kloaksystem anvendes, så den PVC-rør. På styrken af disse linier lidt mindre end en bølgeplast, men på samme tid, og er meget billigere.

Til gengæld er de PVC-rør opdeles i tre grupper:

 • lys (ikke lægges under kørebanen);

 • midten (kan installeres under kørebanen med ikke for tung trafik);

 • tung (du kan bruge, herunder til opførelse af industrielle netværk).

I forstæderne almindeligt anvendte rør lys eller medium styrkeklasse.

Hvad skal diameteren

Gennem kloaksystemet i et land hus køre spildevand , som indeholder en temmelig store partikler af snavs og affald. Det er i denne forbindelse, at brugen af rør temmelig stor diameter - er, at i dette tilfælde ordinere regler Snip. forsyning Udendørs vand og kloakering systemet bør fastsættes, selvfølgelig, idet der tages hensyn til behovene hos mennesker, der bor i huset. Imidlertid diameteren af drænrøret, i overensstemmelse med specifikationerne i alle tilfælde bør ikke være mindre end 100-110 mm. Den sidste mulighed i denne sag anses mest foretrukne. Hvis spildevand afregning for flere forstadsbygninger skal motorveje ekstern pakning anvendes rør diameter på mindst 200 mm.

Hvad kan være septisk

Ved udarbejdelsen af eksterne afløbssystem i hjemmet, blandt andet, bør identificeres og med udsigt til modtageren af spildevand. Selvfølgelig kan udlægningen af eksterne spildevand også gennemføres på sædvanlig sump. Men i dette tilfælde vil ejerne af huset i fremtiden finde mange problemer, såsom for eksempel, lugt eller behov for periodiske indkaldelse assenizatorskaya maskine. Derfor er de fleste af ejerne af landsteder i dag foretrækker at bruge som en spildevand modtager en særlig anordning - en septiktank. De mest populære typer af sådant udstyr, er der kun to:

 • hjemmelavet beton septiktanke;

 • færdige fabrik model.

Den første type består af to modtagere (og undertiden mere) installeret i kommunikationen hul beton ring. I den første, er spildevandet behandles med de største partikler. I bunden af dette godt cementeret. I den anden del af modtageren forbliver flydende afregner endeligt.

Installation af eksterne kloaknettet ved hjælp af beton septiktank har den fordel, at omkostningerne er meget billige. Men i simple konkrete ringe spildevand, selvfølgelig, skal renses er ikke særlig effektiv. Desuden assenizatorskaya maskine, i dette tilfælde, om end mindre hyppigt end ved brug af en sump, men årsagen er sandsynligvis stadig have tid til anden. Derfor er de fleste ejere af forstæderne anvendes til affaldsudledninger hjemmefra mere avanceret fabrik septiktank. Sådanne modeller er ikke kun effektiv i drift og lang levetid, men også let at installere.

Inden for hver fabrik septiktank har flere rum, hvor der er en separation og bundfældning spildevand. Også i tilfælde af nutidige modeller forelægge en særlig mikroflora, og fremme nedbrydningen af fækal affald i komponenter lugtfri.

Hvordan til at vælge en placering til en septiktank

Installere modtageren i området, der udfører installationen af ekstern kloaksystemet, er det nødvendigt, under hensyntagen til følgende faktorer:

 • fra højhus til det sted, hvor den septiktank må ikke være mindre end 5 meter;

 • afstanden fra brønden eller brøndene til modtageren bør være mindst 30-50 m.

Vælg det rette sted at være på denne måde for septiktank til afløbsrøret fra bygningen til det kunne blive afholdt i en lige linje. I dette tilfælde vil drænsystemet fungere så effektivt som muligt - uden blokeringer.

Pit til septiktank

Dimensionerne af pit under modtageren afhænger naturligvis primært af størrelsen af denne særlige model. Grave udgravninger under septiktank typisk bruger specialudstyr. Men, selvfølgelig, hvis du ønsker ejeren af et hus på landet kan gemme og udføre udgravning arbejde selvstændigt. Under alle omstændigheder, at mål-pit være således, at indløbet septisk efterfølgende placeret mod bygningen.

Regler æglæggende rør

Vandforsyning og kloaknet, selvfølgelig, skal være installeret på visse regler. Således er en grøft gravet under drænledningen SNIP kun under niveauet for jordfrysning. Nogle ejere af forstæder, der ikke overholder reglerne, og til at lægge rør på en mindre dybde, isolere dem med mineraluld eller andet isolerende materiale. Effektivt nok om vinteren kan også betjenes sådan dræning. , Garanterer imidlertid, at der på et tidspunkt ikke peremerznet motorvej, i dette tilfælde, kan ikke give nogen.

I private hjem er samlet primært to typer af ekstern spildevand: Gravity og tryk. I dette tilfælde er den første mulighed bruges oftere. Regenereringen af tyngdekraften kloakrør lægges med en let forspænding mod septiktank. Dvs. spildevand i et sådant system gå ud af huset til modtageren under indflydelse af naturlige tyngdekraften.

Pressure-system i et land hus monteret, når muligheden for at låne en motorvej uden hældning nødvendig. I dette tilfælde er systemet yderligere inkluderet fækal pumpe. Dette arrangement tillader den ydre spildevand med høj sandsynlighed for at undgå forekomst af blokeringer. Men i dette tilfælde, ejerne af huset, af indlysende grunde er det nødvendigt at øge energiomkostninger.

Den vinkel, hvor røret skal lægges

Nedenfor præsenterer vi læseren et bord, hvorfra du kan lære om, hvordan man korrekt montere den eksterne stammen kloak derhjemme eller dets diameter.

Den nødvendige hældning for æglæggende kloakrør ydre

Diameteren af røret

Den optimale forspænding

Den mindst tilladte hældning

100 mm

2 centimeter per meter

1,2 cm

150 mm

1 cm

7 mm

200 mm

8 mm

0,5 mm

Således hældningen er for lille udendørs afløb motorveje bør ikke være. Ellers vandtryk i grovhed systemet er utilstrækkelig til at flytte store partikler i en septiktank. Men, og meget meget af en skråning kloakrør ekstern spildevand bør ikke gøre derhjemme. Ellers vil vandet strømme gennem et rør meget hurtigt og de faste stoffer vil begynde at blive hængende inde. Det er naturligvis også føre til hyppige tilstopning. Ved indretning af ekstern drænage af et privat hus den bedste, så holde sig til den optimale ydeevne af motorveje i retning af hældningen af en septiktank.

mandehuller

Nogle gange sker det, at drænledning er umuligt at opbygge en septiktank i en lige linje. I dette tilfælde skal den ydre dræning PVC (eller enhver anden) monteres, så alle knæet deri blev forbundet ved en stump vinkel. Ellers motorvejen er konstant tilstoppet. Over hver knæ i et sådant system for at lette udviklende vedligeholdelse er mandehuller. Sidstnævnte i mange tilfælde er konventionelle plastikringe eller rør med stor diameter med låg.

Drænrør: spørgsmålet prisen

I udviklingen af kloaksystemet i projektet er normalt lavet hjemme og skøn over fremtidige udgifter. De samlede udgifter til æglæggende kloak afhænger af mange faktorer, kritisk over for, som er antallet af mennesker, der bor i huset, og dermed den mængde vand, der bruges af dem. Generelt når beregning af omkostningerne ved den eksterne spildevand i betragtning:

 • ledningslængde og art af brugte rør;

 • septiktank omkostninger (afhængig af størrelse og ydelse).

Og generelle installationsomkostninger i systemet, kan afhænge af behovet for fækal pumpe, samt forskellige yderligere elementer. PVC-rør mm i diameter 110 er ca. 150-180 s. (Per 10 m). Prisen på en lille septiktank "Tank" til 1200 liter omkring 25 tusind. Rubler. For fækal pumpe, afhængig af mærke og ydeevne, bliver nødt til at betale fra 7 til 25 tusind. P.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.