SundhedSygdomme og betingelser

Systemisk lupus erythematosus. Symptomer og Diagnose

At være en meget alvorlig sygdom, systemiske lupus erythematosus symptomer kan manifestere sig på mange måder. Ofte har folk i første omgang ikke er opmærksomme på den smerte, problemer med immunitet. Heri ligger faren for sygdom. Der er en vis kategori af mennesker, der er i fare og kan udvikle SLE. Hvad er symptomerne og diagnose af denne sygdom?

Systemisk lupus erythematosus

Symptomerne vil blive overvejet senere. Siden begyndelsen skal du forstå, til hvem og hvordan sygdommen. SLE - det er en autoimmun sygdom, der provokerer betændelse. Det sker, når immunsystemet begynder at opfatte kroppens egne celler som fjendtlige og angriber dem. Grund af en sådan immunrespons i skade kroppen organ forekommer i svær form. Dette navn sygdommen skyldtes det vigtigste symptom - store røde læsioner, der minder om en ulv bid.

I fare er kvinder i de fleste tyve og fyrre år. Og ofte denne sygdom er almindelig i mørklødede patienter, men sjældent helt i hvidt. Men det kan blive syg hver i princippet. SLE sker normalt kronisk og kræver lang og vanskelig behandling. Fra tid til anden kan der være en forværring. I sådanne tilfælde en langsigtet antiinflammatorisk terapi.

årsager til

På trods af udviklingen af moderne teknologi og metoder til forskning, grundene til, opstår fra en bestemt menneskelig lupus, symptomerne på som i de fleste tilfælde ikke manifesterer sig straks, er stadig uklart. I hjertet sygdom er en kronisk autoimmun proces, den betændelse, der får immunsystemet til at producere antistoffer til deres DNA. Så er ødelæggelsen af bindevævsceller ikke kun huden, men også for hele organer, systemer. Det er derfor åbenbart en række symptomer på SLE. Læger, selv at vide det hele kliniske billede, der ofte tænker over denne sygdom i den sidste tur. Derfor bør du vide, hvad tegn på systemisk lupus erythematosus.

symptomer

Det begynder med ødelæggelsen af en eller flere organer. Fra dette punkt de primære symptomer manifesterer sig som smerter i led og muskler, ødem, som kan være forbundet med gigt, udslæt på næse og kinder som en "sommerfugl". Det vil være rød genstridige pletter, plak, som også kan forekomme på hovedbunden. Hårtab forekommer i flere foci. I mundslimhinden og nasale sår vises. Patienterne føler sig særligt hud lysfølsomhed. Dernæst kan du opleve depression, psykose, angst, ledsaget af et fald i et syn, kvalme og diarré. En af de mest almindelige klager fra patienter - feber, hovedpine, svaghed og træthed. Hvis der er mistanke om en sygdom - bør straks kontakte specialister. Folk retsmidler er ikke behandlet med systemisk lupus erythematosus.

laboratoriediagnoser

Til at begynde, lægen gjorde en detaljeret undersøgelse og afhøring af patienten. Yderligere udpeget særlige diagnostiske procedurer på grundlag af eksisterende symptomer. Det er obligatorisk at blive udpeget af blodprøver for antinukleare antistoffer og DNA. En undersøgelse Biochemistry blod og urin analyse. Så bestemt systemisk lupus erythematosus. Analyser vil derefter nødt til at passere flere gange for at spore forløbet af sygdommen og dens dynamik.

patient handling

Ved detektering af lignende art af symptomer i dig selv eller en fra familien har brug for at straks kontakte en læge, der vil be- eller afkræfte diagnosen. Hvis lupus, symptomerne, som du allerede kender, er bekræftet, skal du omhyggeligt overvåge deres helbred.

SLE og graviditet

Patienten er gravid eller planlægger at blive gravide, bør kun konsultere med din læge. Denne sygdom har sine egne egenskaber som strømmen under graviditet og ved fødsel. Det er en sygdom - ikke en sætning. Selv om det ikke kan helbredes fuldstændigt, men det kan oversættes i remission. Med korrekt og ansvarlig tilgang til behandling af patienter kan være normal og uden komplikationer at bære og føde et barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.