FormationSprog

Hvad er meningen med "gode bør være med næver"

Hvad er meningen med udtrykket "god bør være med næver?" Da jeg først hørte dette udsagn, kunne jeg ikke lade tror, hvilken slags godt er, og hvorfor han havde brug næverne? Nogen vil præsentere en muskuløs fyr, at beskytte deres ejendom fra overgreb misundelse, andre bare trække på skuldrene: dette er den folkelige visdom, der kom til os fra tidernes morgen. Lad os se, hvad der er essensen af udtrykket "god bør være med næver,", og hvordan hun optrådte.

Øvelse i retorik for unge digtere

Ifølge de erindringer Evgeniya Evtushenko, det siger om det gode, der forstår at stå op for sig selv, blev det foreslået Mihailom Svetlovym Literary Institute studerende som en øvelse til udvikling af figurative tænkning. Det skete tilbage i 1959. Bedre end andre klarede opgaven med syvogtyve Stanislav Kunjaev. Således blev født den berømte linjer.

Det er sandsynligt, at ingen global betydning unge digter i sin skabelse ikke er sat, betydningen af "god bør være med næver" beskriver som et litterært overdrivelse. Men den første strofe vendte så klangfuld og rummeligt, der hurtigt spredt blandt folk.

Som vi ved, var meget høj i tresserne i det sidste århundrede, folks interesse for litteratur og poesi. I koncertsale og private hjem arrangeret forfatter aflæsninger, opførelser af kunstnere organiseret skjald.

Det er muligt, at læse med følelser på en af de aftener i poesi digt imponeret af intelligentsiaen, betydningen af "god bør være med næver" var årsag til debat. Over tid, tjente sætningen anerkendelse, begyndte at blive opfattet som et ordsprog. Denne situation er ikke ualmindeligt i den hjemlige litteratur, spille nok til at huske Alexander Griboyedov "Ve fra Wit", som er adskilt i citater bogstaveligt linje for linje.

Har vi brug for gode næver?

Hvad er godt? Dette koncept kombinerer de positive egenskaber ved den person: høj moral, empati og medfølelse for andre. Kaldet godmodig mand, der hører til forståelse af problemerne med andre mennesker, forsøger at hjælpe alle så vidt muligt, og ofte på bekostning af sig selv. Det er svært at forestille sig sådan en godmodig med næverne. Hvis det kommer fra aggression, så hvilken slags barmhjertighed kan vi tale?

Men der er et andet synspunkt, bare flyder ud af den velkendte lyd poetisk strofe. Hvis du tænker over det, betydningen af "god bør være med næver" indebærer, at personen skal være i stand til at stå op, ikke kun for sig selv, men for deres ret til at gøre gode gerninger. For at afværge de hadefulde kritikere, der påberåber: "Du skal ikke gå, ikke gør det, men hvorfor du har brug for det, stadig ikke virker", gode meget nyttige næver. Men ønsker at dette og andre våben, folk havde til at bruge så lidt som muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.