FormationSprog

Hvad er et nedbrud? Værdi og synonymer

Der er stærke ord i sproget. Deres folk er sjældent brugt. Måske det er derfor, opstår spørgsmålet om, hvad sammenbruddet vil svare ham i detaljer og med eksempler.

værdi

Om styrtet sige, når noget eller nogen har lidt ikke bare en fejl eller nederlag, og en komplet flugt. Og jeg er ligeglad med hvad det handler om: sport, studier, arbejde. Ordbogen angiver, at ordet "gå ned" to værdier.

  1. På det økonomiske område, så karakterisere konkurs eller ruin.
  2. I overført betydning - en episk fiasko, fiasko, fiasko.

Nu er det klart, at et sådant sammenbrud. Aktier falder ikke kun på børserne. Hurtigt faldende og menneskelige håb, måske endda hurtigere end værdipapirer.

Forestil dig en skoledreng var en fremragende elev, og derefter begyndte med adfærdsmæssige problemer, alt gik galt, blev han bortvist fra skole - styrtede han. Efter et stykke tid drengen gik første vagt, så pedellen, blev derefter skrive gode historier, berømt og steg til Olympus. Story endte godt.

Så hvad er det sammenbrud? Dette er ikke blot et nederlag, men en komplet fiasko. Begrebet "fejl" er vigtigt at afstanden fra de oprindelige forhåbninger til det punkt for fiasko, som regel i sådanne tilfælde er afstanden imponerende. Hvorfor, for eksempel taler om sammenbruddet af ungdommelige drømme og håb? Fordi hver ung mand tror sig et geni, så livet den afslører, hvem han egentlig er. Derfor kollapse.

Okay, nok af sorg. Vi fortsætter at erstatte ordet.

Synonymer

Læseren kender sikkert alle de ord, som vi tilbyder som en erstatning. Her er de:

  • Konkurs.
  • Bryde.
  • Manglende.
  • Fail.
  • Nederlag.
  • Fiasco.
  • Rout.

Til alle de ord fra listen, bortset fra fiasko, er det bedst at mentalt tilføje adjektivet "store", "enorme", "grundlæggende", "episk".

Eksempler på ædle svigt

VM i fodbold 1998 har været en lang tid, men dem, der lytter til russisk sten, ikke så let at glemme. Gruppe "CHajf" så meget såret af nederlag landsholdet i Jamaica med stillingen 0: 5-kamp mod argentite at deres leder Vladimir Shahrin skrev sangen "Argentina - Jamaica 5: 0". Ja, det var en reel fiasko. Hvis nogen ønsker at vide, hvad et nedbrud, selv om kampen vil gennemgå og lyttede til sangen. Ser fodbold, hvor en masse mål, ikke kedeligt.

Men vi taler om sproget, så vi giver en litterær eksempel på den brutale nederlag af forfatteren. Selvfølgelig straks beder Martin Eden. Men vi vil gerne tale om noget andet.

Der er en roman Faulkner - "Lyd og Fury" Vi genfortælle plottet vil ikke, det er en ganske vanskelig opgave. Amerikanske klassiske roman kaldte dette hans største fiasko. Men tror ikke, at det er dårligt skrevet. Som forfatteren forklarer i interviewet, at han havde til opgave - at fortælle en historie, og han fortalte hende på vegne af forskellige mennesker, og altid mislykkedes. Dette er en meget kompleks affære. Vi tror, det vil medføre mange læsere til at føle sig fantastisk fiasko, med andre ord, sammenbruddet. Fordi ikke alle vil mestre det.

Eksempel med Faulkner beviser, at "crash" (hvilket betyder vi har allerede drøftet) som begreb kan udstyres med den mest bizarre indhold. Sejren kan forekomme læsioner og omvendt. De, der ikke har læst amerikansk klassiker, ikke forsinker sagen på ubestemt tid, medmindre, selvfølgelig, ligesom de litterære udfordringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.