Hjem og familieBørn

Hvad er genfødt, eller realistisk kopi af babyer

Hvad er genfødt, ikke alle ved. Men fremkomsten af disse dukker, så som rigtige børn, fremprovokerede en blandet reaktion hos mennesker. Nogen mener, at det er af meget høj kvalitet og søde dukke, og nogle mener, at salg af sådanne babyer - blasfemi, fordi de er så ligner mennesker. I denne artikel vil vi finde ud af, hvad en genfødt og finde ud af, hvem og hvad der får dem.

Små kopier af disse børn

Denne dukke ligner en nyfødt baby. Realisme giver dem funktionerne i dette barn: taljen på arme og ben, svedige og pjusket hår, direkte blik. Sammensætningen af sin produktion består af plast og vinyl, de til gengæld, omhyggeligt håndteret. Shine på disse dukker ikke findes, deres 'hud' mat og ligner en rigtig én. Faktisk er ordet "genfødt" fra engelsk oversættes som "født på ny." Sammensætningen af det materiale, som er fremstillet af disse dukker tilsættes selv smagsstoffer, svarende til Baby lugt. Det producerer ikke kun raske børn, og endda for tidligt!

dukker negle er lavet af en speciel gel for at skabe effekten af disse og øjenvipper og hår er så ligner det naturlige, der ikke engang tror på kunstighed af disse børn. Moderne PUPS-genfødt udstyret med forskellige funktioner: suge en sut, åben og lukke øjnene, græder og opkast. Og nogle er endda i stand til at trække vejret og at simulere et hjerteslag! En slags "perfekt" barn. Ingen grund til at vågne op om natten for at fodre, for at behandle mave og vuggende på hænderne. Træt - og slukket alt.

fremstillingsteknologi

De første dukker blev genfødt i de 90 år af det tyvende århundrede i Amerika. I første omgang blev de udgivet som en statuette, for æstetik og samleobjekter. Men de senere vundet bred popularitet blandt almindelige borgere. I vores land, der er genfødt, lærte i 2008, og straks de fortjent interesse for vores beboere.

Udgifterne til denne dukke er uden tvivl stor, på grund af sin produktion tager mindst tre uger. Det billigste du kan købe til den pris i niveauet 5-6 tusind rubler, og enkelte eksemplarer kan koste flere hundrede tusinde! disse dukker fremstiller teknologi kaldet "reborning".

I den første fase dukken renset for industriel maling og lad tørre. Dernæst giver det Bobblehead naturlige farve i huden farve, male kapillærer og vener.

Den sværeste etape anses for at være arbejdet i en hår. Hvert hår er nødvendigt at gå i den genfødte dukke. Billeder skildrer disse dukker er så realistisk, at man ikke altid kan forstå den virkelige barn eller et stykke legetøj, de skildrer.

Hvem køber disse dukker?

I første omgang blev de kunstige babyer lavet til skønhed. Men senere var der dem, der begyndte at erhverve dem på alle andre formål. Mange ældre, enlige kvinder, der længe har dyrket deres egne børn, såvel som dem, der ikke er i stand til at blive gravid, begyndte at se nærmere på denne realistiske babyer. Nogle så dem som en mulighed for at nytænke moderskabet er, de køber tøj, rul dem i en klapvogn, gynge på hænder. Psykologer bemærke, at ingen plastik dukke er ingen erstatning for dette barn. Hvis en kvinde begynder at forholde sig til dukken som en rigtig baby, kan det være tegn på en vis psykisk lidelse.

konklusion

Periodisk på internettet kan findes blogs ejerne af disse dukker, hvor de beskriver livet i din Reborn, kan hans "færdigheder", "adfærd en tur" og så videre. D. Det synes mærkeligt. Selvfølgelig er det nødvendigt at skelne dette fra babylegetøj. Det skal forstås, at denne genfødte, og indser, at det er bare en dukke. Ja, realistisk. Men det er livløs. Han er ikke i stand til virkelig at trække vejret, smil, vokser. Og aldrig erstatte dette barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.