Hjem og familieBørn

Developmental opgaver for børn 6-7 år at forberede sig til skole

Indsamling barn i første klasse, unge forældre, som regel, så prøv at lære ham at læse og skrive. Men erfarne undervisere hævder, at barnet i denne alder er det nødvendigt at vide, hvordan man meditere, at spekulere, at opbygge en logisk kæde. For at klare dette problem, vil hjælpe udviklingsmæssige opgaver for børn 6-7 år. Hvad kan de være?

Developmental opgaver for børn 6-7 år: logisk tænkning

Så mere. Developmental opgaver for børn 6-7 år - er ikke bare underholdning. Logic er faktisk hele videnskab, som studerer de former og måder at tænke på. Logisk tænkning - en særlig form for mental aktivitet. Stien til det - lang og ganske ikke en let. For hans udvikling af barnet er nødvendigt at forklare i et enkelt sprog forståeligt nok komplicerede ting. Vi er nødt til at lære at etablere relationer, for at vurdere situationen og drage konklusioner. I vores barndom forældre meddeles med os som voksne. Overvågede dyr, fugle, insekter, maskiner. På nutidens voksne forsøger at tjene flere penge og klatre op ad stigen op. Børn bliver ofte overladt til sig selv, og forsvinder, fordi spille computerspil.

Egenskaber

Developmental opgaver er meget vigtigt for børn 6-7 år. I denne alder barnet til at tænke logisk ikke kan uafhængigt af hinanden. Engager krummer. I den indledende periode af skolen tænker på den verbale og abstrakt tænkning barn. Det er i denne alder er meget "flytte". Fyre uden problemer tilpasning og bevæger sig fra den ene aktivitet til den anden uden tab af koncentration og opmærksomhed.

typer af spil

Logiske, kreative, grafiske eller matematiske opgaver behøver nødvendigvis for børn 6-7 år. Hvad er forskellen på dem? Grafik er designet til at udvikle finmotorik og hånd barnet at forberede brevet. Math udvikler logik, abstrakt tænkning, intelligens, danner evnen af den mundtlige konto. Spil udvikler talen klarhed og renhed af tale, en bred vifte af ordforråd krummer. For børn med tale fejl, de er væsentlige. Stor interesse i barnet og også puzzle spil på computere og andet elektronisk udstyr.

grafik

Developmental opgaver for børn 6-7 år med et skriveredskab - en stor mulighed. Grafisk diktater, farvelægning billeder med digitale symboler, der trækker på de punkter - for barnet, det vil være meget nyttig. For at motivere kid grafik opgaver, plukke disse billeder, som ikke umiddelbart kan forstås, at i dette billede i sidste ende.

voice-spil

Taleterapi øvelser for børn 6-7 år gamle børn bliver undervist at analysere og undersøge de modtagne oplysninger under retsmødet. Antag en voksen utters to ord, og barnet skal nævne forskellene mellem dem (bananer og appelsiner, sommer og vinter, dag og nat, en fugl og sommerfugl).

Du kan tilbyde dit barn at gøre op historier i billeder. Bare glem ikke at følge historien sekvens. Hjælp dit barn med besvær.

En stor opgave er anerkendelsen af specifikke træk ved emnet. For eksempel: sød, lang, gul (banan). Eller, lækker, grøn, stribet (vandmelon).

Således kan barnet ikke kun gætte objekterne og ord, men også at huske dem, for at beskrive i deres egenskaber og kvaliteter, udvikle associativ hukommelse. Du kan bede barnet at nævne som et ord med modsat betydning (trist-morsom, sort og hvid, varm-kold).

bordspil

Opgaver for børn 6-7 år og omfatter puslespil og brætspil. Dette er en fremragende måde at udvikle udholdenhed. Børn reflektere og planlægge, tænke over hver flytte en strategi for handling. Til dato er producenter af børns produkter repræsenteret ved en masse spil, heriblandt de "byggeklodser" og "hjørner", hvor du ønsker at fastsætte en given form af modellen. Meget populær blandt børn nydt syv år som domino og bingo. Glem ikke om tællelige pinde, labyrinter og Rubiks terning.

bøger

Mål for udvikling af børn 6-7 år kan findes i nogle litterære tidsskrifter. I boghandlere tilbudt en vifte af muligheder, hvorfra blot spreder øjne. Orient i et sådant valg kan være ganske vanskeligt. Men det er muligt. Trust kendte pædagoger og psykologer. Forståelig og spændende opgaver kan findes i bøger Maltseva, Zhukova, Bortnikov. For at spille hjemme - det er præcis, hvad du har brug for.

computerspil

Interessante opgaver for børn 6-7 år og ligger på internettet. Dette er - en ny form for udvikling af barnet. Betal din opmærksomhed på de følgende spil: "Luntik", "besatte lektioner", "Baba Yaga og sy." Men glem ikke om nogle af de negative virkninger af computerspil hobbyer. Udviklingen af sociale relationer begynder at aftage. Ved den tid, klasser på computeren skal være strengt reguleret. Husk også, at spillet skal bære ikke kun underholdende funktion, men også informativ. Tilgang til valg for kid spil effektivt.

fund

Det begynder at udvikle logisk tænkning fra en tidlig alder. Det fortsætter hele menneskelivet. Opgaven for forældrene er at vise støtte og retning færdigheder og hobbyer i den rigtige retning. Kunstnerisk eller matematiske opgaver for børn 6-7 år kan ikke undgå at fange børn. Dette er den bedste måde at kende miljøet. Barnet produceret af visse logiske relationer, udvikle interpersonelle relationer. Kid lære at vinde og tabe. Følgelig er det hærdet karakter. Hvert spil kan finde sted flere gange. Så du ordne resultaterne.

Børnene syv år og fit børns krydsord. De er gode til at aktivere tænkning og lære barnet at finde de rigtige svar på forskellige spørgsmål. Emner kan være meget forskellige.

Komponer med barnet tilbud fra ord. Jobbet er også perfekt udvikler logisk tænkning. Ord kan blandes i vilkårlig rækkefølge.

En anden god øvelse - at indsætte visse manglende ord i nogle tilhørende tekst. Find du kan komme op med sådanne opgaver selvstændigt.

En af de mest elskede børns klasser er at bygge puslespil. En bred vifte af billeder vil bringe dit barn sjovt. Det kunne være dyr, figurer og yndlingsbøger eller tegnefilm - det hele afhænger af smagen af barnet.

Fremragende valg - finde forskelle i billederne. Denne opgave bliver interessant at børn i alle aldre.

En seks-årig barn er i stand til nemt sortere unødvendige elementer fra behovet for at korrelere billederne med ord. Pas på, at dit barn ikke har problemer med disse opgaver. Vær sikker på at blive ansat med det. Og selv om barnet korrekt sortere poster, ikke omgå disse lektioner fest. Et ord: gentagelse - mor til læring!

I dag moderne børn har tendens til at modtage en særlig uddannelse i den forberedende klasse før skole. Men det betyder ikke, at vi ikke må gøre derhjemme. Den knægt vil bedre forstå, hvad der sker i verden, og skiller sig ud skarpt mod deres viden blandt deres jævnaldrende. Ved udførelsen af opgaver at hjælpe børn forsøge ikke at. De skal fokusere på selvstændig tænkning og logik udvikling. Ikke klaret opgaven i første forsøg? Flyt den til den næste dag. Barnet er forpligtet til at klare det før eller senere. Generelt, gå til det! Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.