Hjem og familieBørn

Top 20 mest farlige ting til børn

Vores børn kan være i fare hver dag. Og, selvfølgelig, alle ved, hvad fare, de står på gaden, men kan noget ske med børnene i væggene i hans hjem? Ja, det kan det, og årsagerne til, der er mere end nok. På nogle af dem kan du læse videre.

1. Kviksølv

Hvor tror du, at barnet kan finde det? Det faktum, at de såkaldte sølv fyldninger, der er almindeligt anvendt i pædiatriske tandpleje, er lavet af kviksølv. Og disse giftige fyldninger placeres direkte i barnets mund. Konstant trække vejret i kviksølvdampe, vil barnet sikkert få forgiftning, som kan forårsage neurologiske skader.

2. vaccine

Tror du, det er sikkert? Du er offer for bedrag af de medier, der forsøger at sælge produkter af farmaceutiske virksomheder. Vaccinen indeholder methylkviksølv - den farligste kemiske form af giftige tungmetaller. Hvis du indtaster det direkte ind i kroppen af børn, det forårsager en alvorlig neurologiske ændringer, herunder autisme.

3. Hotdogs

De er lavet af lav kvalitet kød, som også indeholder kræftfremkaldende kemisk stof kaldet "natriumnitrat." Han er stand til at inducere hjernetumorer hos børn, leukæmi, pancreascancer, tyktarm og andre organer. Hotdogs er langt farligere end blyholdig maling, og på trods af dette, forældrene fortsætte med at fodre deres børn.

4. Antibakteriel sæbe

Hvad med den toksin i din sæbe? Dette er, hvad der blev fundet i antibakteriel sæbe. Det er en giftig cocktail af kemikalier beregnet til at dræbe alle levende ting. Det er sådan, denne sæbe dræber bakterier. Problemet er, at det også er skadeligt for mennesker, især spædbørn. Undgå derfor alle produkter mærket antibakteriel. Det er bedst at bruge en naturlig sæbe, som vil give barnets immunsystem bekæmpe bakterier. I sidste ende, er verden ikke steril. Og du vil ikke være i stand til at omgive dit hjem med en steril boble.

5. ADHD-lægemidler

Vil du give dit barn gade narkotika eller metamfetamin? Sandsynligvis ikke. Hvad hvis din læge har tilskrevet dit barn medicin, fordi den mener, at barnet lider af Attention Deficit Hyperactivity Disorder? Hvis du er som de fleste forældre, er du sandsynligvis til at følge lægens råd. Men sandheden er, at disse stoffer hører til en klasse af amfetamin. Nu er de solgt på recept, og de gives til børn i mange skoler. Psykiatere og farmaceutiske virksomheder er ved at skabe dødelig dosis til børn og spædbørn, selv om de stoffer, der er en del af tabletterne betragtes illegale street narkotika.

6. Sportsdrikke

Af en eller anden grund, forældre finde nyttige sportsdrikke. Sandsynligvis fordi det har ordet "sport" i deres titel. Har de ikke mærke til neon grøn kunstige farvestoffer? Jeg tror, at sportsdrikke - er en slags joke. De består af saltvand forarbejdede sødestoffer og petrokemiske farvestoffer, og mange af disse ingredienser er faktisk skadeligt. Meget klogere at give deres børn normal drikkevand og fødevarer, der indeholder sunde mineraler. Barnet har en mangel på kalium? Giv ham flere bananer.

7. Hostesaft

Stort set alle børn hoste sirup indeholder mange giftige stoffer, såsom kemiske sødemidler, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Især er det blevet videnskabeligt bevist, at hostesaft er helt ubrugelige i forebyggelse af sygdommen. Mange børns medicin er faktisk mere giftige end analoger for voksne, fordi de er sødet og tonet med farlige kemikalier. Men forældre fortsætte hver dag for at give deres børn gift.

8. Solcreme

Produktion af solcreme - er en stor fidus. Mest populære produkter med sol egenskaber beskyttelse faktisk forårsage hudkræft på grund af de mange kemikalier, de indeholder. De er hurtigt absorberes i huden og forårsage DNA-mutationer, der fører til kræft.

9. Fluor i vand

Fluor er indeholdt i ledningsvand, er en af de farligste giftstoffer i verden. Sammen med vand, det kommer ind i kroppen af børn og spædbørn. Og alt dette er begrundet i sin fordel til kroppen. Men er alle glemmer, at fluor hjælper kun til lokal anvendelse. Det er, for stærke tænder er det nødvendigt at gnide dem, men drak ikke. Det er det samme som at synke solcreme for at undgå solskoldning. Hertil kommer, helt bort fra, at kroppen af børn er også naturligt fluor fra mange kilder. Det er svært at finde en mere slående eksempel på medicinsk tyranni, end den masse af fluor vand.

10. Forarbejdet mælk

I øjeblikket er de 10-årige konfronteret med problemet for hjertesygdomme og tilstoppede arterier. Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor dette sker? Dels fordi børn indtager en enorm mængde af forarbejdede mejeriprodukter. Nu mælk er forurenet med pus, blod og en masse af pesticider. Men også det homogeniseres. Det betyder, at naturlige fedtstoffer kunstigt ændret på en sådan måde, at de omdannes til en suspension. Homogenisering af mælkefedt og fører til problemer i det kardiovaskulære system.

11. Fastfood

Det er yderst skadeligt for børn. Og ikke kun på grund af det faktum, at de produkter, der homogeniserede, hydrogenerede eller modificeret på anden måde, de også indeholder kemiske tilsætningsstoffer, smagsforstærkere, forarbejdet sukker, farvestoffer til levnedsmidler og andre skadelige stoffer. Ironisk nok mange forældre, der ønsker at belønne børn for god opførsel, der fører dem lige ind i fastfood. Således børnene skabe en psykologisk sammenhæng mellem gode følelser og junkfood.

12. Antidepressiva

Børn seks måneder og ældre er nu begyndt at tilskrive antidepressiva. Det er kendt, at disse stoffer forårsage selvmordstanker og aggressiv adfærd, især i drenge. De kan også ændre kroppens stofskifte, hvilket fører til diabetes og hurtig vægtstigning. Disse stoffer er så farlige, at give deres børn en forbrydelse.

13. Kemiske detergenter

Forældre viste fashionable annoncer på TV om hvor vidunderligt rengøringsmiddel renser alle pletter på babytøj. Men om toksiciteten af disse pulvere i reklamer og ingen ord. Selv deres lugt anses for at være kræftfremkaldende, og deres anvendelse er skadelig både for børnene og for miljøet.

14. Brandhæmmende kemikalier

Vidste du, at moderne madrasser til babyer og børn ofte sprøjtes med ekstremt giftige kemiske flammehæmmere? De er let absorberes ind i huden af børn og resultere i en lang række neurologiske lidelser og immunsuppression. Tøj er også ofte sprøjtet med flammehæmmere, samt tæpper.

15. Soda

Desuden bliver det en årsag til diabetes og fedme, i kulsyreholdige drikkevarer også indeholde en stor mængde phosphorsyre. Dette stof forårsager et tab af knogletæthed. Dette fører til huller i tænderne og skrøbelighed af skelettet. Kost sodavand er endnu værre, da de indeholder kemiske sødestoffer, hvis virkning er forbundet med neurologiske lidelser.

16. Luftfriskere

De indeholder et kræftfremkaldende kemikalier. Derfor er deres brug i hjemmet fører til astma og andre luftvejssygdomme. Hvis du sætter pris på deres børns sundhed, bruge æteriske olier eller citrusskaller i stedet for luftfriskere.

17. Syntetiske vitaminer

Mange børns vitaminer er fremstillet af billige syntetiske stoffer, der gør mere skade end gavn. Desuden er mange indeholde kemiske farvestoffer og sødemidler. Undgå billige, butik købte børns vitaminer, og noget, der indeholder cyanocobalamin (en giftig form af vitamin B12).

18. Skyllemiddel

De mest populære skyllemidler er lavet af giftige kemikalier, som ikke kan betragtes som sikkert for børnetøj. Deres dufte selv er kræftfremkaldende. Brug kun økologiske Vaskepulver og skyllemiddel eller kassere fortiden helt.

19. Bacon

Bacon og pølse fremstillet primært af forarbejdede kødprodukter, der indeholder natriumnitrat, og forurenet med forskellige kemikalier. De fører til kræft i tyktarmen, bryst, prostata og andre organer. At købe kød for børnene, skal du vælge 100% økologisk, uden nogen antibiotika, nitrater og pesticider.

20. Shampoo og bad tilbehør

Stort set alle populære shampoo indeholder kræftfremkaldende stoffer. Og næsten ingen af disse stoffer er ikke blevet testet og godkendt til human brug. De ignorerede simpelthen. Derfor skal du nøje studere sammensætningen, før du køber en anden shampoo barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.