Hjem og familieBørn

Klapvogn-sukkerrør "Silver Cross Reflex": beskrivelse, anmeldelser, pris

Virksomheden "Silver Cross" er en af verdens førende producenter af produkter til babyer. For ikke så længe siden, selv Keyt Middlton ramt linserne papparatsi, UK Prinsgemalen, ridning søn i en klapvogn af dette mærke. William og Kate - ikke den eneste berømte par, vælger arvingerne af produkterne af denne Freeman. Vogne "Silver Cross" er ofte valget af berømtheder. Men de er til rådighed, og almindelige mennesker - dem, der sætter pris på den lange tradition for kvalitet og vælge for deres børn kun det bedste.

"Silver Cross Reflex" - klapvognen, hvilket bidrager til lineup producenten for nylig. I dag er det fås i flere farver, det giver hver enkelt kunde at finde det gerne.

plads

Model "Silver Cross Reflex" er beregnet til børn, der vejer op til 25 kg. Producenten anbefaler at begynde bekendtskab med denne klapvogn, når barnet er 6 måneder gammel. Og selv om børn i denne alder har normalt sidder trygt, men de har ikke noget imod og sove udendørs. Derfor tilbage vogn udvidet til næsten vandret stilling (170).

Fodstøtten er justerbar og lavet af skridsikkert materiale. Dette giver dig mulighed for at vælge den mest behagelige stilling til at hvile og sove. For sikkerheden for den lille rastløse i vejen opfylder den barske fem-punkts selesystem med en unik lås. Aftagelig kofanger - en meget praktisk løsning og funktioner kørestol "Silver Cross Reflex". Anmeldelser af mange forældre viser, at i dag, nogle producenter af baby klapvogne ikke bundle deres produkter med kofangere, i betragtning af at denne del er valgfri. I mellemtiden, ifølge mor og far, at barnet med ham mere komfortabel: det kan knyttes til legetøj, og til den sikkerhed, det påvirkede kun positivt.

Hood klapvogn har et usædvanligt design. Den er udstyret med en lynlås, bag hvilken en yderligere sektion, mesh skær, peak volumen. Hætte kan nedbrydes til kofangeren, så barnet nemt kan skjule fra den rasende vejr eller for lys solen.

chassis

Buggies "Silver Cross Reflex" let og kompakt foldet. Håndtagene kan justeres i højden. På rammen er der to LED-lommelygte, hvilket er meget praktisk i mørke. Du kan vælge en af tre tilstande af lys: blinkende, statisk, cirkulære.

Forhjul par - revolverende. du kan blokere dem, hvis det er nødvendigt, i "Just right." Alle hjul har en dobbelt struktur. Og de er lavet af skumgummi, så modstandsdygtige over for mekanisk beskadigelse. Under klapvogn sæde "Silver Cross Reflex" er den volumen indkøbskurv. Der er en fod bremse.

farve

Lyse mættede farver - den vigtigste design funktion, der adskiller klapvognen "Silver Cross Reflex". Anmeldelser unge forældre tyder på, at stoffet malet en meget høj kvalitet, meget godt matchede farver. Blandt dem er rolig og munter, lyse.

Fotoet præsenterer de nyeste kollektioner af mønstre, herunder producenten, baseret på kundernes efterspørgsel, sagde den mest succesfulde kalk-gul og fuchsia. Det er meget populært og en samling af vintage farver, som omfatter en to-tone tekstil klapvogn med dæmpede pastelfarver.

I 2015 producenten har tilfredse fans af nyhed med et skud usædvanlige tekstiler i farver flag Storbritannien - Cool Britannia. Dog kan disse fremskridt ikke kaldes opfindelsen "Silver Cross", ligesom chips vi allerede har mødt i sine kollektioner ikke mindre patriotiske landsmænd - "McLaren" og "Mazerkea". Det betyder dog ikke ophæve det faktum, at klapvognen Cool Britannia var meget elegant og smuk.

Valgmuligheder

Standarden klapvogn sæt "Silver Cross Reflex" omfatter:

  • chassis;
  • Pleasure sæde;
  • isolerede Cape til benene;
  • regnfrakke;
  • Vejledning (på engelsk);
  • Adaptere til bilsæder.

Ekstra tilbehør

Producenten producerer et stort antal tilbehør, der kan eftermonteres til børn transport.

Blandt dem vil du opdage nemme håndtasker og arrangører, flytbare madrasser alle slags farver, valgfri visir og myggenet, parasoller og meget mere. Derudover kan chassiset "refleksion" indstilles barneseng eller autostol kategori 0+ gruppe 0-3. Det er værd at sådan en klapvogn på 300-350. e.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.