ModeTøj

Hvordan til at sy en kjole "landmand" med sine egne hænder?

I flere sæsoner af mode naturlighed, naturlighed og kvindelighed. Nå glemte mode take off på toppen af mode natten over. Kjole "landbruger" - udviklingen af sæsonen og en behagelig, smuk ting. Imponerende hals, raglan ærme og fuld nederdel - højden af perfektion. Denne stil er næsten alt! Vælg den farve og konsistens, og kan begynde at sy.

Komfort og lethed

Model kjole med bare skuldre kom ind i mode under den franske revolution. Pigerne nægtede frodige og tunge tøj og valgte en komfortabel nederdel til gulvet i lyset, flyder stoffer. Opgraderet stil og indeholder en mini længde. Tunikaer og korte kjoler med spektakulær halsudskæring og raglanærmer passe mere slanke piger. Men maxi længde ser godt ud på den frodige skønhed. Det vigtigste er ikke at overreagere med voluminøse skørter.

Matter til denne kjole er bedre at vælge en lys og naturlig. Viskose, vil bomuldsstof gør kjolen, "Mistress ind Maid" vægtløs og perfekt egnet til sommervarmen.

raffinement linjer

Denne model kjoler vil gøre enhver figur elegant. Bare skuldre, åbne dine hænder ser fint, fluffy nederdel visuelt gør taljen hveps. Hverken fashionista vil ikke give op sådan et mesterværk. Men det behøver ikke nødvendigvis at bruge en stor sum penge kan være meget nemt og hurtigt at sy en kjole "bonde" selv. Stoffet gemme et stort udvalg af materialer i alle farver og teksturer. Må ikke travlt med at bestemme farven, og derefter med kjolen længde. Så vil du vide, hvor meget du skal købe stof.

fascinerende proces

Ikke nødvendigvis en grad af skære- og syning baner at spille sådan en smuk kjole. Du skal blot anvende en lille indsats og tålmodighed. Syning - en meget spændende proces. Hvis du starter en selv skrible nye ting, kan du ikke længere stoppe til alderdommen. Novice mestre kan bruge de mest almindelige symaskine, uden komplicerede funktioner.

"Farmer" Kjolen kan sys på forskellige måder. Nederdel "Tatyanka" eller "sol- blussede" - du bestemmer. Begge muligheder ser godt og behageligt at have på.

"Tatyanka"

Forbered de nødvendige værktøjer og gå på arbejde! Selv den pige, som aldrig havde modelleret mig ting vil være i stand til at sy en kjole "Mistress ind Maid" sig selv. Du er nødt til at tage:

  • kridt;
  • saks;
  • pap efter mønstre;
  • tråde nålen;
  • centimeter;
  • stof.

Først skal du tage dine mål og lave mønstre. Så det vil være meget lettere at skære ud den kjole selv, uden at beskadige stoffet. Bestemme centimeter overdelen størrelse ærmelængde. Vi tage højde for 3 cm og overført til pap. Vymeryat poluobhvat brystet - er grundlaget for det mønster, fra målingerne af dette vil afhænge af bredden af overdelen. Tilføj 3 til 11 cm til at måle og overføre tegningen på papiret. Mønstre er klar! Betragt den første mulighed med en nederdel "Tatyanka". Der er ingen komplikationer, og klæde "landbruger" vil være klar i et par timer! Vi måler ud længden af artiklen og tilføje op stoffet ind i et rektangel - en nederdel kant til kant. Sender den ønskede længde, hvorefter 2 centimeter på et bindemiddel og 4 cm over til gummi.

Når alle dele er klar, baste dem sammen, vi kommer til at betale "i en bunke." Først slibe ærmer overdelen. Du kan straks udføre Løbegang foroven. Dette bør ske basting sting, så nemt fjerne huden. Så søm og en nederdel. Træk forsigtigt "præfabrikeret" og rotere spejlet. Hvis alt sidder lige, kan du sostrachivat sømme. Kjole "bonde" er næsten klar, er det fortsat at indsætte tyggegummi og forneden.

"The Sun"

du kan blive på nederdelen og "sol", hvis det ønskes. Effekten af dette ville være fantastisk. Slank talje og nederdel og flydende, går i bølger.

Fold stoffet "ansigt til ansigt" på tværgående sektioner. Du er nødt til at placere materialet på bordet og skære et hak. Nu, måle længden af et par gange, og kan skæres. Skarpe hjørner på kanterne pænt afrunder. Vær sikker på at sy en lynlås side, ellers vil du ikke være i en kjole. Vi foldede den nederste halvdel, trykke ud sømmen og derefter foretage en jævn linje. Glem ikke at behandle kanterne af ærmerne. Snøre kan indsættes i dem, hvis det ønskes. Nederdel sol-blusset klar.

Hver pige vil være i stand til at sy en kjole "landmand" - Mønster er meget enkel og tilgængelig for needlewoman alle aldre og niveauer mastrstva. Især ser fine kjoler mættede farver. Det er simpelthen umuligt at passere og spørger: "Hvor har købt?"

top

Den væsentligste effekt af kjolen - bare skuldre. Til top viste sig smuk, på kanten af indsatsen en tynd elastik, så rynker vil være lille og pæn. Hvis du ønsker at tilføje volumen til brysterne gøre en tyk snor beklædning. Kan indsættes i symaskinen, tråd, elastisk og sy kanten med tre rækker. Den opnåede samling er helt anderledes, mere elegant og raffineret. Kjolen vil blidt falde ned på skuldrene og tiltrække øjet til sin ejer.

Dress "landmand" med åbne skuldre kan være dagligt, og kan være helt fint for en mindeværdig optræden i det ved ceremonien.

Det er ikke nødvendigt at genopbygge en garderobe så fuld af piger kun betaler en meget lille stigning. De vil se latterligt og synes endnu mindre!

tilbehør

I sommeren jeg ønsker at bære behageligt tøj, sådan, at er ikke varmt. Særligt velegnet til denne "bonde" kjole. Mønster sker individuelt, og kjole siddende som forfalsket. Kreative fantasi og tålmodighed, og din smarte tøj bare vinde hele vejen rundt.

Denne kjole kan bæres med ballet lejligheder og stiletter, tyk, stabil hæl og platform. Det er universel! På et tidspunkt bedre at plukke elegante sko og lave en pony. Og hvis kjolen er kort, bære det hver dag med ballet lejligheder!

Du kan kombinere dette stykke garderobe med en lille håndtaske på en kæde eller tværtimod store kufferter. Stilfulde damer vælge en kjole med bare skuldre flettede kurve. De er meget rummelig og ser usædvanlig og attraktiv. Du kan dekorere en kurv med blomster, fletning hendes hår, og dyp kortvarigt i det 18. århundrede, at føle sig som en bondepige!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.