SundhedPræparater

Det stof "Gliatilin". Indikationer for brug, betjeningsvejledning, pris

Medicin "Gliatilin" er en gruppe af nootropica. Det aktive stof - alphosceratus cholin. 511 rubler - det betyder i "Gliatilin" pris. farmaceutiske virksomheder piller er ikke lavet. Produceret medikament i indkapslet form i form af en injicerbar opløsning.

virkningsmekanisme

Lægemidlet er et centralt holinostimulyatorom. Det er sammensat af 40,5% af cholin til stede med metabolisk beskyttelse. Dette giver et udvalg af cholin i hjernen område. Værktøjet hjælper til at forbedre blodgennemstrømningen, forbedre de metaboliske reaktioner i centralnervesystemet, aktivering for reticular formation. Det stof "Gliatilin" indikationer for brug, som vi overvejer, øger den lineære hastighed af blodgennemstrømningen i det berørte område. På grund af den observerede aktivitet medikament normalisere de rumlige tidsmæssige karakteristika, når spontan cerebral bioelektriske aktivitet. Medicin fremmer regression af fokale neurologiske symptomer, accelererer inddrivelse af bevidsthed. Efter dosering observeret positive virkninger på adfærdsmæssige og kognitive processer hos patienter der lider af vaskulære patologier (følgetilstande af hjernen kredsløbsforstyrrelser, kredsløbssygdomme encephalopati).

Betyder "Gliatilin" indikation til anvendelse vil blive beskrevet nærmere nedenfor, det har en afhjælpende og forebyggende effekt på patogenetiske faktorer i involutional psychoorganic syndrom. Lægemidlet er i stand til at ændre sammensætningen af de phospholipidmembraner af neuroner og afbøde den cholinerge aktivitet. Ved modtagelse af medicin billede dosisafhængig stimulering af acetylcholin frigivelse. Medikamentet, der deltager i syntesen af phosphatidylcholin (phospholipidmembraner), forbedrer synaptisk transmission, neuronplasticitet vægge receptorfunktioner. Værktøjet påvirker ikke den reproduktive cyklus, ikke mutagene og teratogene virkninger.

Medikament "Gliatilin": indikationer for brug

Receptpligtig medicin bør bære en læge. Under ingen patologier anbefale midler "Gliatilin"? Indikationer for brug af stoffet er: senil psevdomelanholiya, Huntingtons chorea, Alzheimers sygdom. Ordinerende når TBI patienter hovedsagelig skyldes niveauet for skade (akut periode), demens og vaskulær encephalopati. Anbefalet terapi for iskæmisk slagtilfælde i sent eller tidligt opsving periode.

Bivirkning. Kontraindikationer

Som praksis viser, at behandling af patienter overført tilfredsstillende. Medicin næsten ingen bivirkninger. I sjældne tilfælde kan der være en sygdom eller en allergisk reaktion. Med udviklingen af komplikationer kan have behov for en justering af dosis eller fjernelse af lægemidlet. Det betyder ikke ordinere medicin, hvis du er overfølsom, prænatale periode. Anbefales ikke under overvejelse betyder ammende kvinder.

doseringsbehandlingsplan

Ved tildeling drug "Gliatilin" indikationer for anvendelse, sværhedsgraden af tilstanden og bærbarhed er de vigtigste kriterier for konstruktion af modtagekredsløb. Når vaskulær encephalopati middel anbefales at tage mundtligt, tre gange om dagen i 0,4 Behandlingsvarighed - op til seks måneder. I akutte tilstande administreres præparatet intravenøst (langsom) eller ved intramuskulær injektion. Doseringen i dette tilfælde - 1 år Varighed af behandling - 15-20 dage efter TBI, og derefter - ved 0,4 g om dagen og 0,8 g om morgenen til seks måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.