Kunst og underholdningMusik

Anna Sedakova: højde, vægt og andre interessante fakta om stjernen

Anna Sedakova er en person, der er interesseret i alle. Kun fem ord - Anna Sedakova, højde, vægt, parametre - kan sætte den moderne musikalder i nærheden af fjernsynet i flere timer. Sangeren er især interesseret i den menneskelige halvdel af menneskeheden. Og det er slet ikke overraskende. Former, skønhed og succes for en kvinde gør hende ønsket om det stærkere køn og forårsager misundelse i mindre krævende piger.

Hvem er hun og hvor fra?

Anna Vladimirovna Sedokova blev født i midten af december 1982 i hovedstaden i Ukraine. Hendes mor var lærer af fremmedsprog. Om paven er mindre kendt, da han forlod familien, selvom Anna var lille. Kærlighed til musik og dans blev manifesteret i en pige i sin barndom. Som barn dansede hun meget, sang, deltog i forskellige koncerter. Derefter interesserede Anna Sedakova sig selv , biografien, væksten, vægten af den fremtidige scenestjerne ingen.

Ved seksten indså Anya, at hun ville være tv-præsentator. I denne alder organiserede og gennemførte hun aktivt klubfester, som hun godt kunne lide. Derfor besluttede pigen at mastre evnen på et fagligt niveau og valgte specialiteten af et tv- og radio-annoncør på Kyiv Kulturhøjskole.

I det valgte felt lykkedes det. Heldigvis passer Anna Sedakova's høje navn, højde, vægt, parametre perfekt ind i de strenge regler for show og tv-forretning. Pigen arbejdede på kanalerne "1 + 1", "OTV", og de gav hende vejen til det kreative liv.

Fra "VIA Gra" til en solokarriere

Sandsynligvis kender ikke alle de førende Anna Sedakova, hendes højde, sin vægt, men de fleste ved at hun var medlem af den populære pigegruppe "VIA Gra". Første gang pigen ikke passerede støbningen, fordi hun stadig var ret ung til at deltage i holdet. Denne fiasko forstyrrede ikke hende, men tværtimod gjorde hende stærkere og mere hårdtarbejdende. Anis mål var at være blandt gruppens deltagere.

I begyndelsen af 2000'erne blev sangerens drøm sandt. Hun blev udvalgt og blev solist af "VIA Gry". Hun, Vera Brezhneva og Nadezhda Granovskaya gjorde personalet "gyldent". Sammenkædning af sit liv med fodboldspiller Valentin Belkevich forlod Sedakova gruppen. Siden 2006 begyndte Annas solo karriere. Sammen med dette fortsætter hun med at arbejde meget og som tv-præsentator. Ære, anerkendelse, succes og relevans bliver igen de bedste venner af skønhed.

Anna Sedakova: højde, vægt

År 2013 blev ganske vanskeligt for sangerinden (det var da at hun skilt sin anden mand), men dette påvirker ikke hendes udseende. Til de mest hengivne fans af sangeren, der gerne vil vide bogstaveligt talt alt om deres diva, informerer vi pigens parametre: hendes højde er et mål og 70 centimeter og vægt - 61 kilo. Sandt, under graviditeten ændrede en kvindes vægt naturligvis sig.

For Anna er hendes form meget vigtig: hun er en offentlig person og skal altid se 100% fuldstændig ud. Skuespilleren forsøger konstant at holde sine parametre normale. Da hun var gravid, lænede hun sig ikke for meget på kalorieindhold, så det var lettere at miste de ekstra pund senere.

En ung mor plejede hendes baby, på trods af at det kunne ødelægge hendes figur. I fire måneder var Sedakova på en kost, der var nødvendig for hendes datter. Takket være dette lykkedes det ikke kun at tabe sig, men også at udvikle en særlig kost, der hjælper med at holde sig i god form i dag. Så begynder Anna sin dag med morgenmad, så hun diner klokken 14.20, og her slutter maden. Kun saft og mange frugter er tilladt.

Tips fra Anna Sedakova

Anna Sedakova, højden, hvis vægt svarer til misundelse af mange piger, tyder på at følge den følgende kost for at føle sig godt og ligne en dronning. Du skal spise en komplet morgenmad og frokost. Du kan kun tage det indtil tre om eftermiddagen. Efter 15.00 tilladt at forbruge et stort antal frugter og saft. Til brystet, især efter fødslen og amning, har altid været elastisk. Du bør gøre så meget motion som muligt, og det består i at skubbe væk fra gulvet. Når du bærer et barn, må du ikke overanbringe mel og søde produkter. Og det sidste - for at holde huden på din mave strammet, skal du anvende en skrubbe til den dampede krop, som omfatter havregryn, havsalt og yoghurt. Af disse produkter skal du lave en homogen blanding og gnide den i maven.

Tørrede frugter og ingen kager

Anna er en lidenskabelig elsker af alt sødt. Men det har en meget negativ indvirkning på hendes figur. Anna Sedakova, højden, hvis vægt er angivet ovenfor, skal støtte sig i form og er derfor tvunget til at begrænse eller endda slette fra sin daglige kost sådan retter. Men livet uden slik er bare en eksistens. Derfor erstattes sangerens forskellige kager-paier med tørrede frugter. Tørrede abrikoser, rosiner, svesker, figner kan spises i ubegrænsede mængder, nyder deres smag og modtager næringsstoffer til kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.