ForretningLandbrug

Hvordan til at plante jordbær overskæg, for at opnå en rigelig høst

Den bedste måde at spare værdifuld sorter kvalitet jordbær - vælge vegetativ formering. Før hvordan at plante en jordbær overskæg, du har brug for at lære de anmeldelser og anbefalinger af erfarne gartnere at undgå mulige fejl. Det skal erindres, at nogle af de metoder afhænger af de klimatiske forhold og jordtype, så hver har sin egen tilgang til dyrkning af jordbær.

Hvordan til at plante jordbær overskæg?

  • Vælg at vælge antenner sunde store buske, hvor de fleste store flade frugt. Små forkrøblede planter hjemstedsfordrevne uden tøven, især hvis frugterne af dem lidt eller de er små og syge. Udvalgt til videreformering buske venligst flag eller højre flag stick.
  • Erfarne gartnere ved, hvordan at plante en jordbær overskæg anbefale at starte plantning i slutningen af juli - begyndelsen af august. Skuddene er transplanteret tidligt i august-september, vil være bedre forberedt på den kommende vinter. Hertil kommer, at skære et overskæg under blomstringen og frugtsætning øger høsten, fordi alle kraftværket sigter mod modning bær.
  • De bedste jordbær buske du vil modtage fra de stærkeste skud strækker direkte fra moderselskabet busk. De kaldes rosetter "af den første ordre."
  • Når du vælger et websted til plantning udvalgte forretninger, huske på, at webstedet har brug for en pause fra jordbær, peberfrugter, tomater, auberginer, kartofler, ribs og hindbær mindst 2 år. Før plantning jordbær whiskers, forberede jorden frigivet fra hvidløg, løg, fennikel, radiser, ærter, salat, bønner eller spinat.
  • Udvalgte skud sætte et par stykker, men ikke mere end 3 pr. Plantet alene overskæg kan dø, og en stor gruppe af planter i en udsparing vil blive nøje. Lokalisere brøndene kan være i en seng længde, er forpligtet til at være mellem dem tilstrækkelig plads -. Mindst 70 cm før plantning jordbær whiskers, og det anbefales at gøre organisk gødning eller kompost, den vælges afhængig af jordens andel.
  • Til transplanterede jordbær er godt taget rod, er det nødvendigt at tilvejebringe rigelig vanding og periodisk løsne.
  • I september novosadku brug for at forberede sig til vinteren, dækket med savsmuld eller dækker materialer, som også hjælper med at bevare fugt, hvilket er vigtigt med dårlig kunstvanding.

I foråret har brug for en ung have på jordbær til at tage sig af:

  • Skær træg sidste års blade, lave en jord gødning aske proryhlit.
  • Udfør bioklip. Kan bruges som barkflis chips, og kan specifikt vokse grøngødning, det bedste, der er for jordbær sennep, sorghum, Phacelia. Disse planter når skære binde knopper i fase med rigelige vanding berige jorden, gøre det til humus.
  • Dyrkes i haven af en ung buske omhyggeligt studere, fjerne svage planter. Dette valg vil tillade i fremtiden at øge produktiviteten.

Opsummer din oplevelse, lære at plante et jordbær overskæg til at udvikle deres egne individuelle tilgang og opnå maksimal udbytte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.