ForretningLandbrug

Transplantation jordbær: tage sig af fremtidige afgrøder

Cyklen af voksende jordbær slutter ikke med høst af bær, du skal passe på din elskede haveboer for at få en god høst næste år. Obligatorisk procedure, som skal foretages før frosten, er en jordbærtransplantation.

Under aktiv frugtdannelse dannes der en overskæg på buske, der fjernes eller forankres i hovedlejens kvarter og danner et udløb på enden. Disse skud bliver også transplanteret for at danne en ny ung have. Til dannelsen af en ny seng kan kun unge planter bruges, gamle buske vil være magre.

Transplantation af jordbær til et nyt sted kræver visse vejrforhold. Det er tilrådeligt at lægge en ny have seng på en overskyet dag eller om aftenen, men før frosten begynder. De mest gunstige dage for jordbærtransplantation er den sidste uge af sommeren, hvis august viste sig for ikke at være meget varmt og en moderat varm september. Det er meget godt, hvis der før regnen af haven jordbær er regnet, fordi planterne rodnet i fugtig jord vil blive bedre.

Transplantation jordbær kan udføres om foråret, men i dette tilfælde vil bærene på unge buske fremstå ikke tidligere end næste år.

Først skal du forberede en seng - for at løsne jorden og lave humus, såvel som komplekse mineralske gødninger. Før landing, lav huller, fyld det med vand.

Jordbær er plantet i den dannede gylle, rette rødderne langs hullets bredde, ovenfra sprinklet med jord. Størrelsen af piten afhænger af rodens størrelse, dybden af landingen skal være sådan, at den øvre nyre - vækstknoppen, som den hedder, ikke var dækket af jorden.

For at komprimere jorden, vand busken igen, drys jorden igen. Hvis du gør det rigtigt, så med lidt træk vil skydespillet ikke bevæge sig, men forbliver på plads. Landet omkring bør være mulket med savsmuld eller halm, og også sørge for regelmæssig vanding til buske.

En alternativ mulighed er at transplantere jordbær til agrofiber, hvis anvendelse giver ekstra pleje til planterne i de unge senge.

Agrotekstil - et specielt materiale, der giver luft og fugt vand, men forhindrer fordampning af væske fra jorden. Anvendelsen af specielt materiale vil beskytte planterne fra ukrudt og rodsystemet - mod skadedyr.

Transplantation af haven jordbær på agrovolokno er lavet således: den forberedte jord med de befugtede huller er dækket af en agrotechnical klud, der skal fastgøres på kanter af en seng. På de steder, hvor indrykningene ses, skæres der nedskæringer. I hullerne opnået med en scoop plantede buske. Række rækker ovenfra er mulket med halm eller savsmuld, for ikke at beskadige agrofiberen i fremtiden ved høst og vanding.

Anvendelsen af jorddækkemateriale gør det lettere at pleje jordbær, om vinteren agrotextil tjener som en pålidelig isolerende, under frugtning muliggør det at samle bær, der ikke er beskadiget af jorden, og ser attraktivt ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.