SundhedPræparater

'Mydocalm' midler. Anmeldelser. Indikationer. instruktion

Betyder "Mydocalm" er et muskelafslappende middel, har en central handling. Lægemidlet er tilgængeligt i tabletform. Og producere en løsning til injektion "Mydocalm Richter".

Anmeldelser af mange patienter tyder på, at stoffet er meget effektiv til at mindske patologisk forøget muskeltonus. Lægemidlet har en lokalbedøvelse og membranstabiliserende virkninger. Medicin "Mydocalm" (ratings af eksperter bekræfte det) reducerer smerte følsomhed i perifere nerveender, forsinker pulsen varmeledning i motor- og primære afferente fibre.

Det stof, reducerer muskeltonus og mindske smerter, letter aktive bevægelser. Det er blevet fastslået, at betyder "Mydocalm" (eksperter anmeldelser vidner om dette) i stand til at udøve en svag antispasmodic og adrenoblokiruyuschee virkning og forbedre det perifere blod (uanset påvirkning af centralnervesystemet).

Lægemidlet er indiceret til behandling af kramper i de tværstribede muskler og forøget muskeltonus i baggrunden af de centrale nervesystem patologier af organisk art. Især stoffet "Mydocalm" (anmeldelser af læger bekræfte det) er effektiv til encephalomyelitis, myelopati, slagtilfælde, dissemineret sklerose, læsioner i pyramideformede tarmkanalen.

Medikamentet er indiceret til fjernelse spasmer og muskeltonus fald med sygdomme i bevægeapparatet. Især til de indikationer indbefatter arthritis i store led, cervikale og lumbale syndromer, spondylarthritis, spondylose og andre sygdomme.

Medicin "Mydocalm" (svarene fra eksperter er forenet i det) bør anvendes som en revalidering efter traumer og ortopædkirurgi.

Lægemidlet indgives i kombination med andre midler i okklusive vaskulære lidelser. Ved indikationer omfatter Raynauds sygdom, thromboangigitis obliterans, diabetisk angiopati, åreforkalkning. Endvidere er lægemidlet foreskrevne og ved patologier associeret med forringet vaskulær innervation: intermitterende angioneurotisk disbazii, acrocyanosis.

Tabletter "Mydocalm" (brugsanvisning, feedback-børnelæger bekræfte det) bør anvendes i sygdom Lille (barndom cerebral parese) og andre encephalopatier kompliceret muskuløs dystoni.

Medicinen er kontraindiceret til myasthenia gravis, overfølsomhed (til lidocain inkluderet). Må ikke bære parenteral administration til børn. Patienter på op til et år foreskriver ikke stoffet "Mydocalm" i tabletform.

Lægemidlet ikke forbudt at anvende under graviditet eller amning. Men muligheden for at foreskrive definerer kun specialisten.

Medicin kan forårsage lavt blodtryk, hovedpine, muskelsvaghed. Bivirkninger omfatter abdominal ubehag, opkastning eller kvalme. Som regel er disse bivirkninger elimineret efter tilspidsende. De sjældne bivirkninger omfatter allergi (bronkospasmer, kløe, angioødem, hvæsen, nældefeber, anafylaktisk chok).

Tabletter er taget efter et måltid. Chew eller knuse medicin bør ikke være. Den initiale dosis for voksne - 50 mg. Tage stoffet bør være i løbet af dagen, to eller tre gange. Gradvist øge doseringen tre gange.

Dosis til børn er fastsat af lægen. Hvis barnet har svært ved at sluge piller, er det tilladt at pund.

Opløsningen er kun beregnet til administration til voksne. Intramuskulært administreret hundrede milligram to gange dagligt. Intravenøst (langsomt) indført et hundrede milligram om dagen.

Det stof "Mydocalm" ikke beregnet til selvstændig brug. Brugen af narkotika bør koordineres med lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.