Nyheder og SamfundBerømtheder

Sterling Bryus - kendte science fiction-forfatter, har ændret udsigterne for flere generationer

Sterling Bryus - kendt science fiction-forfatter, professor i Internet undersøgelser og science fiction i europæisk videregående uddannelse, international teoretiker, litteraturkritiker. Jeg skrev en lang række romaner, noveller og romaner, hvoraf mange er blevet gengivet på skærmen. Hans frugtbare aktivitet blev naturligvis præget af priser og præmier. hans første science fiction han har solgt i 22 år!

Sammen med sin kollega William Gibson Sterling forsøgte at have en positiv indflydelse på verden og æstetik i den yngre generation, er fanget computer fremskridt.

Vi lære mere om denne bemærkelsesværdige mand og hans fremragende arbejde.

Bruce Sterling: biografi

Født april 14, 1954 Brownsville, Texas. De fleste af hans barndom, Bruce afholdt i Galveston, Texas. I en alder af femten, han og hans familie flyttede til Indien, hvor hans far begyndte at arbejde på et projekt til produktion af gødningsfabrik. Bruce Sterling i lang tid rejste til dette uhyre land. Dette forklarer hans kærlighed til indisk kultur og Bollywood biograf.

I 1976 dimitterede han fra University of Texas, og et år senere udgav den første science fiction-historie "The involution af havet." I den beskriver forfatteren en dyster planet, hvis indbyggere er i nogle almindelig misforståelse, misbruger narkotika.

Men det blev berømt takket til organiseringen af den årlige fest i Austin, hvor han repræsenterede den store digitale kunst.

unikke genre

Sterling Bryus udgiver en række værker af fiktion (den mest berømte "Schismatrix") under pseudonymet Vincent Omniaveritas, hvilket på latin betyder "sandhed overvinder alt." Disse historier er en del af en større genre af cyberpunk. Hans udvikling af Bruce arbejdede med sådanne strålende forfattere som Rudy Rucker, William Gibson og John Shirley.

På trods af, at hans cyberpunk mange kritikere erklæret død og kedelig i 1988, Sterling fortsatte med at skrive om fremtidens teknologi og dens indvirkning på den person. Han er involveret i dannelsen af et unikt medie projekt for studiet af ældre former for medier. Science fiction forfatter lavet en forudsigelse, at papiret aldrig vil gå væk, fordi det er en stor opbevaring option oplysninger, der ikke kræver batterier. Og han sagde med tillid til, at internettet vil blive til noget radikalt uventet.

Selvfølgelig, han fantaserede om fremtiden for teknologisk innovation. Håber, at de vil beslutte vigtige emner såsom global opvarmning, ophobning af snavs tilstopning atmosfæren og andre. Han baserede særlige bevægelser og organisationer til at uddanne folk om de miljømæssige farer ved forbrugernes liv.

Karriere og videnskabelige aktiviteter

I 1990 Bruce Sterling, sammen med William Gibson udgav romanen "Maskinen forskelle", som beskriver London af 1855, hvilket var efter hans mening, også anakronistisk.

I 2003 Sterling blev en professor i Internet undersøgelser og science fiction i den europæiske videregående uddannelser begynder at gennemføre intensive sommer seminarer. I 2005, de ansatte i KunstCentret College of Design i Los Angeles, kaldte det en sand visionær teknologiske udvikling.

I flere år levede forfatteren i Serbien med sin anden kone Yasmina Tesanovik (serbisk forfatter og instruktør). I september 2007 flyttede han til Italien, hvor han fandt et dejligt sted at arbejde - byen Torino. Sterling Bryus har rejst rundt i verden, fortæller fans af hans romaner, videnskabelige resultater og problemer i verden.

Priser og præmier

I 1989 Sterling modtog prisen "Campbell" for hans roman "Øer i netværket."

I 1997 vinder han den "Evord Hugo" for bedste novelle "Cykler Reparatøren".

For et værk af geni, "Taklamakan" i 1999, det tildelt prisen "Hayakawa", anden gang bliver ejer af "Hugo Evord".

"Clark" i 2000 for sin roman "Sammenbruddet af" American science fiction forfatter Bruce Sterling fik prisen.

Berømte værker

I sine bøger, Bruce Sterling gør en fed erklæring om fremtiden: det er sikkert at sige, at i den nærmeste fremtid, vil medicinske forskere kunne forlænge vores liv, og folk kan nemt give op olien.

I 1993, forfatteren udgivet bogen "Hacker Acceleration", der fortæller om den dybe historie fødslen af cyberspace og den teknologiske udvikling.

De mest berømte romaner Sterling: "Kunstig Child" (1980), "Schismatrix" (1985), "Holy Fire" (1996), "Zeitgeist" (2000), "Black Swan" (2010 g)

Romaner og noveller, som er blevet populære i hele verden, "Roy" (1982), "The Queen of cikaderne" (1983), "Red Star, Vinter Orbit" (1983), "Tolv sider fra fortiden" (1984 by), "Mozart i spejlet briller" (1985).

Udover Bruce udgiver en lang række videnskabelige artikler, som forstyrrer folks bevidsthed, "Ivory Tower" (2005), "Grøn Mode i Art Forum" (2006), "Benzin og samfund" (2006 ), "hyperlokale fremtid: Er det muligt at skabe en ny form for byen" (2007), "Fiction i fremtiden" (2009), "design Fiction" (2009) og andre.

sterling i dag

I øjeblikket Sterling Bruce bor i Austin, Texas, har forsket i fænomenet i det 21. århundrede: kommunikation mellem familiemedlemmer via e-mail. Fra tid til anden, han underviser på det europæiske gymnasiet (Schweiz), hvor er professor i Internet undersøgelser og science fiction.

I 2005 giftede han sig en anden gang på Yasmin Tesanovik (serbisk forfatter, litteraturkritiker og direktør), som i dag i al sin støtte. Bruce Sterling (forfatter foto præsenteres i artiklen) er forelsket i hende, som på den første dag af mødet.

Vi ønsker dem held og lykke og succes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.