Nyheder og SamfundBerømtheder

Dzhessi Spenser: karriere, hobbyer, personlige liv

Måske er det umuligt at finde en film fan, der ikke har hørt om Jesse Spencer - stjernen i tv-serien "House MD". Lad os studere karriere en skuespiller, og finde ud af, om der er i hans Filmografi andre bemærkelsesværdige projekter.

Film roller

Dzhessi Spenser blev født i hovedstaden i Australien, Melbourne i 1979. At studere på Scotch College (en privat skole for drenge), Spencer som teenager begyndte sin skuespillerkarriere i sæbeopera "Neighbours". Over det er skuespilleren arbejdede fra 1994 til 2000 spiller en stor rolle - Billy Kennedy. I 2005 han igen vendte kortvarigt til udformningen af den karakter.

I 2001 Dzhessi Spenser spillet i rædsel tv "forbandelse Mascot" instrueret Colin Baddsa. Filmen modtog blandede anmeldelser fra kritikerne, og er især kendt ikke erhvervet.

Samme år, den unge skuespiller optrådte i en hovedrolle i komedien "Winning London" med søstrene Olsen. Filmen blev udgivet direkte til video, på grund af sine belønninger eller box office at sige næsten ingenting.

Ingen tv filmografi Dzhessi Spensera er værd at bemærke filmen "Uptown Girls", hvor han spillede den populære sanger Nila Foksa. I denne film, Spencer var i stand til ikke blot at vise deres handler færdigheder, men også til at afsløre sit musikalske talent til offentligheden. Spencer partnere rammer var Dakota Fanning og Brittani Merfi. Med et budget på 20 millioner film indtjente 44 millioner og blev den mest succesfulde projekt i karriere Dzhessi Spensera i 2003.

I det biografiske drama "imod strømmen" skuespiller spillede svømmer Tony Fingleton, der brugte en atletisk stipendium til at studere på Harvard. Efter eksamen fra universitetet, Fingleton blev en manuskriptforfatter og filmproducer.

I 2009 skuespilleren spillede en mindre rolle i thrilleren "exposer" fri fortolkning Allan Poe. Direktør af filmen blev lavet af Maykl Kuesta.

I 2004 Dzhessi Spenser var casting og fik rollen Roberta Cheyza, takket være som det nu er kendt af alle. Medicinsk drama David Shore gik på "hurra" - kun i USA tv-serien så 20 millioner seere, og hele cast af tv-serien vundet popularitet øredøvende. Fra 2004 til 2012, skuespilleren optrådte jævnligt i tv-serien, indtil dens indgåelse. Foto Dzhessi Spensera som dr Chase kan se i denne artikel.

Det er af denne rolle i 2005, skuespilleren vandt Teen Choice Awards Award.

Fra 2012 til stede, Spencer spiller Metyu Keysi løjtnant i tv-serien "Chicago Fire". Han optrådte også i spin-offah serien - "Læger Chicago" og "Chicago Politi".

Passion for musik

Dzhessi Spenser er interesseret i musik fra en tidlig alder. Han spiller flere musikinstrumenter - violin, guitar og klaver. Sammen med Hyu Lori, partner i serien "House" skuespiller spiller Band From TV gruppe.

I 2009 skuespilleren optrådte i en musikvideo har stadig mit hjerte Keytlin Krosbi, og et år senere dukkede op i en anden musikvideo - Say Goodbye sanger Ketrin Makfi.

Personlige liv

Som for hans personlige liv Dzhessi Spensera, så er der ikke mange stormfulde romancer. I 2004 i lufthavnen i Vancouver, mødte han med skuespillerinden Jennifer Morrison, som arbejdede sammen med de næste par år på serien "House".

I december 2006 skuespillerne fortalte om engagement. Men i august næste år engagement blev annulleret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.