TravelingRejsetips

Visum til Polen for shopping: trin for trin instruktioner om registrering

For belarussiske borgere den mest bekvemme måde at rejse til landene i Central- og Vesteuropa er et visum til Polen "for køb". På trods af at disse ord er i anførselstegn, shopping tur nødt til at gøre - i hvert fald for første gang. Og jeg kan forsikre dig, disse køb vil gavne både kvaliteten af de indkøbte varer og prisen. Så her er der en gensidig fordel: hviderussere gøre rentable shopping og stifte bekendtskab med landet, og Polen eksporterer sine produkter end BNP stiger. Men hvordan man får et visum «Na Zákupy»? Dette spørgsmål vil blive afsat til denne artikel. Trin for trin instruktioner om at få tilladelse til indrejse til Polen for shopping tur, se nedenfor.

Fordele og ulemper "for køb" visum

Efterspørgslen og populariteten af indrejsetilladelse er enkel: et minimum af dokumenter, når de anvender, i det mindste fiasko, den maksimale længde af opholdet. Hvis fra de sædvanlige turister, der rejser til se Warszawas attraktioner, Krakow, Poznan og Wroclaw, samt slappe af på Østersøkysten i Gdansk, er forpligtet til at levere kuponer, bekræftelse af reservationen og betydelig finansiel styrke, visum til Polen "for køb" er tilgængelig, selv studerende, pensionister ... og de arbejdsløse. Og i denne kategori af befolkningen har en chance for at få lov til at komme ind i Schengen-området i et år! Ved ulemper visum "for køb" nævnes, at ikke alle borgere i Belarus kan kræve det, men kun dem, der er bosiddende i grænseregionerne med Polen. Denne Brest, Minsk og Grodno oblaster. Andre hviderussere kan ansøge bortset fra, at for en turist visum. Men de lykkelige ejere af "shopping tur" vil aldrig få ved grænsen nægtes indrejse. Med mindre, selvfølgelig, bekræfter formålet med deres rejse midler til rådighed. Shopping i Polen er også at gøre med sindet. Efter alt, vil du senere nødt til at bevise, at du gik til at købe mad, men ikke i andre tilfælde. Selv om dette mærke giver dig mulighed for at rejse til alle lande i Schengen -aftalen.

Visum til Polen "for køb" i Brest

Et særligt træk ved denne type indrejsetilladelse er, at konsulater i forskellige krav til den pakke af dokumenter afvige lidt. Derfor har vi til gengæld overveje proceduren for indgivelse af et andragende til shopping visum i Brest, Minsk og Grodno. Hvis du officielt er registreret i disse områder, så har du en temmelig stor chance for at besøge Europa. Hvordan? Lad os starte med passet. Uanset ambassaden og den type visum, skal det opfylde følgende krav. For det første er gyldigheden af passet bør ikke komme til en ende. Dokumentet skal være gyldigt tre måneder (mindst) efter afslutningen af din rejse til landet af Schengen-zonen. For det andet skal passet have mindst to tomme sider. Man har brug for til rådighed for visum, og den anden vil være at sætte et stempel på grænsen. Så har du brug for at lave et billede, der opfylder anmodning fra den diplomatiske mission. Nu kommer den sværeste fase - Tilmelding til RP konsulat hjemmeside. Passerer det, mener, at du har i lommen et visum til Polen "for køb". Tilmeld dig på Brest (samt i to andre byer), kun elektronisk. Sitet er forpligtet til at udfylde et online ansøgningsskema, så skal du sende et brev med oplysninger om antallet og den præcise tidspunkt, hvor du vil være på konsulatet.

fremskyndelse af procedurerne

Der ønsker at skabe en masse, så ofte asylansøgere venter på deres tur i flere måneder. I denne henseende er en blomstrende netværk af "hjælpere" - hviderussiske virksomheder, forpligter sig til ikke kun hjælpe dig med at udfylde online-formularen, men også for at fremskynde modtagelse af et opkald til konsulatet. Naturligvis er deres tjenester betalt, og prisen varierer mellem 50-80 euro. Men disse agenter ikke en absolut garanti. Efter registrering af konsulatet giver kun et par timer om måneden! Når du angiver tiden for "publikum", vil du stemme om det fuldt forberedt og med en fuld pakke af dokumenter. Hvis noget ikke er i orden, bliver du nødt til at registrere igen. Visum til Polen "For shopping" kræver ikke indsamling af enorme bunker af dokumenter, meget lettere. Nedenfor vi en liste over de nødvendige papirer.

Dokumenter til at få et visum shopping (for alle tre konsulater)

Foruden pas og fotografier vil blive krævet:

  • Forsikring gyldigt på det område af EU, og som dækker tredive tusinde euro ulykke. Disse politikker sælges som nær konsulatet, og i rejsebureauer.
  • Bevis for solvens. Dette kan være en henvisning til det arbejde, som løn for de sidste tre måneder kontoudtog, et dokument på pension eller andre fordele. Visum til Polen "for køb" er udstedt uden nogen problemer, hvis andrageren på det kreditkort, er ikke mindre end to hundrede euro i rubler svarende.
  • Fotokopi sider 32 og 33 i den interne hviderussiske pas (personoplysninger).
  • Hvis du har et Schengen-visum for de seneste tre år, er det nødvendigt at tage fotokopier. Dette vil hjælpe til at få lov til at komme ind.

Visum til Polen "for køb" i Minsk og Grodno

I disse to konsulater indtil for nylig observeret regionale forskelle i kravene til den pakke af fremlagte dokumenter. For eksempel i Minsk, var det nødvendigt at lave en invitation fra den polske magasin, der skal gives personoplysninger ansøgeren. Og ikke alle var gode butikker, og kun de store supermarkeder. Og invitationen skulle foretages højre, certificeret af butikken segl, underskrevet af direktøren. Heldigvis nu, er dette krav fjernes. Minsk beboere skal angive i ansøgningsskemaet under "Formål med besøg", "visum til Polen" for køb". I Grodno asylansøgere indrejsetilladelser er forpligtet til at indgive med pakkens bookingform værdipapirer, der er forpligtet til at gøre shopping i destinationslandet.

Gebyret visum og få re-visum

Efter vedtagelsen af dokumenterne til repræsentationen af medarbejderen giver andrageren en check til at betale visumgebyr. Disse 60 €, der skal betales kontant visum officer til 14.00. Ved ny visum (muligvis i en længere periode) skal indsendes til konsulatet de dokumenter, der bekræfter overensstemmelse med målene for den tidligere tur. Dette kan være en konto og faktura, udstedt til dit navn og butik certificeret segl og underskrift sælger. For at betale for køb i kontanter du nødt til at give et dokument til konsulatet om returnering TAX FREE eller checks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.