TravelingHoteller

Muong Thanh Grand Nha Trang Hotel 4 *: Det er det mest interessante ved det budget, 4-stjernede hotel Vietnamesisk

Den Thanh Grand Muong Nha Trang Hotel 4 * - det er en god Vietnamesisk hotel, der tilbyder potentielle gæster en meget beskeden pris, og moderne værelser med nye møbler. Da dette område for nylig er blevet ret populært blandt turister, så nogle hoteller også har vundet popularitet. Og dette kompleks - er ingen undtagelse.

placering

Den Thanh Grand Muong Nha Trang Hotel 4 * er beliggende i umiddelbar nærhed til busstationen i byen Nha Trang. Nemlig - 500 meter væk. Det er meget belejligt. Anyway, er gode transportforbindelser altid værdsat, især af turister, der rejser til ukendte steder.

Selv om mange besøgende fra Rusland er der klare associationer: hvis ikke langt fra stationen - så går der ikke det værd. Men dette kompleks er ikke langt fra "Privokzalny". Det kan endda fortælle ved hans udseende. Bygningen ser meget elegant og meget vel passe ind i det omkringliggende landskab. Og tjenesten fra tjenesten er anstændigt. Fordi det ikke er nødvendigt at holde sig til stereotyper, og det er bedre at overveje alle fordelene ved et hotel i flere detaljer.

Hertil kommer, at hotellet er også fem kilometer fra centrum af Nha Trang. Og der - de bedste natklubber, butikker, indkøbscentre, restauranter, caféer og andre forlystelsessteder. Banegården, ved den måde, er også placeret i nærheden. Før Cam Ranh Lufthavn, er du nødt til at køre kun 50 km. En masse, selvfølgelig, men ikke for 100 km, ud over betydelig fordel er, at flystøj ikke vil forstyrre ro af gæster. Generelt en god beliggenhed i nærheden af hotellet. Men - bare en af de mange fordele.

mad

Den Muong Thanh Grand Nha Trang Hotel 4 * Der er to gode restauranter, hvor gæsterne kan nyde en lækker og altid friske fødevarer. Så det første er placeret på 1. sal af hotellet. Og det er designet til to hundrede besøgende. Restauranten er kendt som Ngoc Thao, og hvor gæsterne kan forkæle sig selv med duftende lækkerier lavet af friske skaldyr.

Den anden restaurant ligger på anden sal, og det kan passe en masse flere besøgende (dvs. 370). Restauranten hedder Yang Bay, og det serveres retter tilberedt efter traditionelle opskrifter af asiatiske køkken.

Bortset fra disse steder, i Thanh Grand Hotel Muong Nha Trang Hotel 4 * er der også en hyggelig og behagelig bar. Dens navn - Ea Nrang. Der kan gæsterne forkæle sig selv med et udvalg af cocktails og alkoholholdige drikkevarer, og meget original.

muligheder for overnatning

Således er den mest populære kategori af værelser på Thanh Grand Nha Muong Trang Hotel (5 * hotel, der også af samme navn, ikke at forveksle dem) er såkaldte deluxe, 2-sengs lejligheder, som tilbyder en smuk udsigt over bjergene. Beregnet disse numre til to personer. Og du kan holde til 50 tusind rubler for to (pris med morgenmad og alle afgifter). Og det er - i 15 dage god hvile! Temmelig beskedne pris, må jeg sige. Dette, ved den måde, og den berømte kompleks af Muong Thanh Grand Nha Trang Hotel. Værelserne er positive. Gæster, der gæster her sikret - lejligheder, sandsynligvis den bedste for denne pris.

Først, lykkelig plads - 32 kvadratmeter lejlighed. Anden - seng. Det erklæres som en dobbelt, men dens størrelse er meget større. Møblerne er nye og moderne. lejlighed-stil klassisk. Meget rart at være i sådanne rum, det føles hyggeligt og behageligt.

De betingelser, der fremgår telefoner, flade LCD TV (kanaler har både satellit og kabel), pengeskab, skrivebord og opholdsområde. Derudover er der et badeværelse med bruser, hårtørrer, håndklæder, hjemmesko og badekåbe. Det er overflødigt at sige, indeni er der endda en elkedel med minibar. Generelt er betingelserne er fremragende - og selv på denne pris.

suiter

Det er også en meget populær mulighed i Muong Thanh Grand Nha Trang Hotel. Anmeldelser lejlighed suiter er fremragende - og du kan forstå hvorfor. Den væsentligste årsag er den ekstremt lave pris. I alt mere end 60 tusinde for de 2 uger off for tre (med morgenmad). Det viser sig, 20 tusind. Gnid. person. Dette er en virkelig beskedent gebyr. Det er lige i tide til at komme til denne omkostning, er det nødvendigt på forhånd at holde styr på kampagner og tilbud, at hotellet arrangerer lejlighedsvis. Og prisen kan være højere. Det varierer også afhængig af sæsonen.

Så rummets størrelse er 62 kvadratmeter. Indeni er meget stor 2-seng, og en almindelig. Der er også en stol, sofa, sofabord, og andre faciliteter. TV har kabelkanaler, og udover ham er der også gratis trådløs internetadgang. En anden af de funktioner omfatter en pengeskab, aircondition, brusekabine i badeværelset, samt et udvalg af toiletartikler. Hårtørrer, badekåbe, tøfler, vækkeur, toiletartikler - alt dette er også tilgængelig. Generelt er de betingelser er komfortable - bare gerne hjem. I øvrigt er der en anden kategori af suiter - for to. Der er et par specielle design mødes i en romantisk stil.

fritid organisation

Masser af ting at gøre, mens opholder sig på sådan et interessant sted som Vietnam. Muong Thanh Grand Nha Trang 4 * tilbyder også underholdning. Mange af gæsterne til at slappe af på hotellet efter en travl dag fuld af sightseeing og vandreture. For eksempel kan du slappe af i saunaen, eller gå til en hvilken som helst procedure i SPA-center. Alt dette er til rådighed. Eller besøg massageklinikken. De, der foretrækker aktiv livsstil helt sikkert vil appellere til et fitness center med en bred vifte af træningsmaskiner. Generelt, vil du ikke være kede, selv om gæsterne beslutter at bo på et hotel.

service

Hotel Muong Thanh Grand Nha Trang Hotel behager sine gæster ikke kun smukke værelser, men også en høj kvalitet serviceniveau. Hotellet skattede gæster, og tilbyde dem alle - fra mad levering til rummet, der slutter med en skønhedssalon og barber.

Hotellet har endda en privat parkeringsplads, men hvis en person (af indlysende grunde) kommer til at hvile uden en bil, kan han give billeje. Hvis du ønsker at være "på hjul" på dette tidspunkt, kan du bruge shuttle service (både i lufthavnen og i det omkringliggende område). Komplekset har en valutaveksling og en udflugtsskranke. Der er også en bagageopbevaring, renseri, vaskeri og værelser - til banketter og konferencer. Hvad kan du sige om det niveau af hotellet, selv om gavebutikken i det.

Tja, hvis en person har besluttet at have en pause i Vietnam og finde et hotel for budgettet, er det - den bedste løsning. Tusindvis af turister har allerede bevist det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.