TravelingHoteller

Sabina Hotel 3 * (Grækenland / Rhodos) - Fotos, Priser og anmeldelser

Rhodos, som er en del af Grækenland, har længe været glad for turister fra hele verden. Desuden rejsende kommer her i jagten på den travle underholdning og levende indtryk og afsondret komfortabel hvile på bredden af det varme hav. Desuden Rhodos er berømt for tilstedeværelsen af en masse interessante attraktioner, maleriske natur og storslåede klima. Bred hotel infrastruktur og veludviklet turist infrastruktur giver rejsende at finde det sted, indkvartering og underholdning for enhver smag og pengepung. Hvis for din sommerferie, har du valgt øen Rhodos (Grækenland), Sabina Hotel 3 * hotel ville være det bedste for dem på udkig efter et behageligt ophold til en overkommelig pris. Vi tilbyder at komme i nærkontakt med hotellet, samt at finde ud af, om der kunne lide vores landsmænd.

Hvor hotellet ligger

Star "Sabina Wanted" er bekvemt placeret i den udvej landsby kaldet Theologos græske ø Rhodos, på Det Ægæiske Hav. Denne landsby har alle de nødvendige turistinfrastruktur (taverner, barer, butikker, souvenirbutikker, rejsearrangører, etc.). Afstanden til øens hovedstad, Rhodos, er kun 20 km. Du kan nå det på bussen (busstoppestedet er nær Sabina Hotel 3 *). Det er også en af de mest berømte seværdigheder i omkreds af Theologos Rhodes - Sommerfugledalen. Som for lufthavnen, er det kun fem km fra hotellet. Så efter landing vejen til hotellet, det tager mindre end en fjerdedel af en time. Af den måde, lære om lufthavnen så tæt på, er nogle turister begyndt at bekymre sig, at støjen fra start og landing fly indtastning kan forstyrre deres hvile. Men ifølge bo i "Sabina Wanted", russere, luftvejene er ikke over hotellet, så de drone rutefly ikke forstyrre din fred. Betragtes hotel har en privat strand, væk fra det hele på 150 meter.

Beskrivelse Sabina Hotel 3 *, fotos

Rhodes, som allerede nævnt, tilbyder turister som store støjende hoteller og hotel til en rolig slappe af. "Sabina Ønskede" henviser til den anden gruppe. Derfor, hvis du ønsker at tilbringe din ferie i en afslappet atmosfære, nyder den fremragende service og nyde den smukke natur og det blå hav, og samtidig have alle inden for gåafstand af turistfaciliteter, dette sted er perfekt for dig. Hotellet blev bygget i 1992. Blot to år siden blev en storstilet reparationer udføres her. 69 værelser "Sabina Wanted" ligger i samme bygning, som ligger på temmelig stor og grøn sit eget område. Boligfonden af hotellet er repræsenteret ved standard enkelt og dobbelt samt familie værelser. Hotellets gæster - swimmingpool, restaurant, bar, gratis trådløs internetadgang, der arbejder døgnet rundt reception, minimarked, privat strand og meget mere.

Hotelregler

Ligesom mange andre hoteller i Grækenland og andre lande i Sabina Hotel 3 * (Theologos) afregning ophold gæster gjort efter 14:00. Men hvis du ankommer tidligere, hvis der er ledige værelser du vil blive placeret samme. På afrejsedagen skal forlade lokalet før middag. Betal for ophold og brug af yderligere tjenester på hotellet, kan du kontanter og plast kortsystemer "MasterCard", "Visa" eller "Maestro".

Overnatning med børn

Den Sabina Hotel 3 * altid varmt modtaget den gæster, der opholder sig på ferie familier med børn i alle aldre. Desuden vil børn under to år af arenaen være gratis. Der er også en mulighed for en ekstra seng (én per værelse). Denne service er forfaldet. Det faktum, at du har brug for mere eller en barneseng, bør forhånd informere hotellet ledelse og for at få en bekræftelse fra hende.

Gæster, der rejser med deres kæledyr

Ved dette tidspunkt bør du være meget opmærksom på de rejsende, der planlægger at besøge Rhodos i selskab med dine firbenede kæledyr. I overensstemmelse med den interne regler af "Sabina Wanted", er ikke tilladt at ophold gæster med kæledyr. Derfor vil du enten nødt til at forlade på ferie med dit kæledyr, eller også vælge at bo et andet hotel.

Værelser

Som allerede nævnt, Sabina Hotel 3 * (Rhodes), hotellet har til sin rådighed 69 værelser. hotel boligmasse består af standard (enkelt og dobbelt) og familieværelser (for op til fire personer). De er indrettet enkelt, men er meget komfortable. Ud over essentiel møbler, de har eget badeværelse med brusebad, aircondition, tv, telefon og balkon. På gulvet - en keramisk flise. Fra vinduerne i værelserne tilbyder en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Værelserne rengøres dagligt. Sengelinned og håndklæder tjenestepiger skiftes to gange om ugen.

Mad og drikke

Ved booking et værelse på hotellet, kan du vælge en af to typer af strømforsyning: kun morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad). I dette tilfælde, kraften i Sabina Hotel 3 * anmeldelser er bevis på, der er meget høj kvalitet og varieret nok til et tre-stjernet hotel. Hertil kommer, at dette hotels barer, hvor man kan bestille en drink efter eget valg.

helligdage strand

Som allerede nævnt, Sabina Hotel 3 * hotel har en privat strand, ligger blot 150 meter væk. Stranden er krupnogalechnym. Der er liggestole og parasoller til at beskytte mod solen. Hertil kommer, på stranden for et gebyr kan du bruge udstyr til vandsport og underholdning.

Hotelfaciliteter

Sabina Hotel 3 * har alle de nødvendige for en god nattesøvn og underholdning infrastruktur. Så her er der et ur kører receptionen, swimmingpools for voksne og børn, legeplads, restaurant, bar, Wi-Fi i fællesområder, biludlejning, gratis parkering og et minimarked. Derudover kan du efterlade værdigenstande til sikker opbevaring i sikker i receptionen, samt renseri og vaskeservice.

Udgifterne til hotelophold

Med hensyn til priserne for indkvartering i "Sabina Wanted", det er i overensstemmelse med den kategori af hotellet. Således syvdages indkvartering er midt i feriesæsonen, der falder i juli og august, vil koste dig mellem $ den 30. tusind rubler (dobbelt) og med 32 tusind (nummer tre).

Sabina Hotel 3 * (Rhodes) af Rusland

For at have dannet en mere præcis og tæt på virkeligheden en idé om dette hotel, tilbyder vi at stifte bekendtskab med de synspunkter, som vores landsmænd, der allerede har haft en chance for at besøge her. Fremadrettet kan vi konstatere, at langt de fleste rejsende var meget tilfreds med vores valg af hotellet. Ifølge dem, "Sabina Wanted" tilbyder den bedste værdi for pengene, og er i overensstemmelse med sin kategori. Men tilbyde at sortere ud først.

Som for værelserne, de er vores landsmænd fundet helt rummelige og hyggelige. Møbler og apparater er ikke nye, men i god og funktionsdygtig stand. Mange turister er positivt overrasket over tilstedeværelsen af selv et bidet i badeværelset. Disse gæster, vinduerne i lokaler, overser havet, var lykkelige, fordi, ifølge dem, visningen er virkelig stor tilbud. Rengøring af værelserne blev udført hver dag, og gjorde det meget effektivt. Linned og håndklæder skiftes to gange om ugen. Hvis sagen er nogle skader, trods alt behandlingssvigt meget hurtigt elimineret af administratoren. I almindelighed, ifølge vores landsmænd, gæster vil ikke blive skuffet Sabina Hotel 3 * antallet af værelser.

Anmeldelse af område af hotellet er også positive. Således mange siger, at hotellet er stort nok, den grønne og meget veludstyrede. Det er altid en fornøjelse at være. Må ikke skuffe gæster og finde hotellet. Således er afstanden til den private strand er virkelig ikke mere end 150 meter. Hertil kommer, en fem minutters gang fra "Sabina Wanted" har masser af butikker, supermarkeder, taverner, souvenirbutikker, biludlejning og rejsebureauer. Også i nærheden af hotellet er der et busstoppested.

Med hensyn til den private strand af hotellet, dets vores landsmænd fundet helt rene og rummelige. Men erfarne rejsende anbefaler at tage med dig, eller købe allerede på Rhodes særlige beach sko, som stranden her krupnogalechny og barfodet gåtur er ikke særlig rart. Også turister fejre, at Ægæiske Hav er ganske hektisk. Dette var imidlertid ikke et problem for langt de fleste gæster Sabina Hotel 3 * (Rhodes). Anmeldelser af havet er fuld af glæde fra mulighed for at ride på bølgerne i badelandet.

Meget positivt indtryk af vores landsmænd tilbage og hotellets personale. Så turister sige, at alle hotellets personale er meget venlige, behagelig, venlig og altid villige til at hjælpe folk. Samtidig er de også helt klare deres ansvar. Rejsende også godt lide, at receptionen er altid på vagt administrator, fremragende taler på russisk. Han var glad for at rådgive om hvilke attraktioner at besøge og rådgive billige restauranter, barer og butikker. Generelt højt niveau af personale på dette hotel siger endda de gæster, der ikke var meget tilfredse med hotellet.

Som for mad, er der også de fleste af turisterne var tilfredse. Således efter deres mening, de retter her er meget varieret og velsmagende. Hertil kommer, at nogle turister på ferie med små børn, bedt om at forberede specielt til deres børns supper. Det skal bemærkes, at hotellet kok aldrig nægtede at sådan en tjeneste.

Godt indtryk på rejsende og opholdt sig ved poolen Sabina Hotel 3 *. Ifølge vores medborgere, er det stort nok og ren (rengøres det hver dag). På soldækket er der altid et tilstrækkeligt antal liggestole, så på ethvert tidspunkt af dagen alle kan mageligt rumme her. Desuden vil familien turister værdsætte børnepool og en legeplads.

Krydret rejsende påpeger også, at mange af de gæster af hotellet meste af tiden brugt uden for dets grænser. Efter alt, Rhodos har en række interessante steder og attraktioner. Derfor næsten alle de turister, der har besøgt her anbefaler mindst et par dage for at leje en bil eller købe en tur og ride til interessante steder.

Sammenfattende kan vi sige med tillid til, at vores landsmænd kunne lide Rhodes Sabina Hotel 3 *. Langt størstedelen af rejsende mener, at det repræsenterer den bedste værdi for pengene. rejsende har ikke udelukket muligheden for hans tilbagevenden her, og vil anbefale dette hotel til alle mine venner og bekendte planlægger en ferie på Rhodos.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.