SundhedAlternativ medicin

Salt lampe: kontraindikationer, fordele og ulemper. Salt Lamper - anmeldelser specialister

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor mennesker, der bor ved kysten og sundhed stram, og den samlede forventede levealder er højere end indbyggerne i de indre regioner? Det viser sig, at i tilfælde af havsalt i store mængder, der er indeholdt i havet luften. Stensalt, er deponeret i huler og huler, også har helbredende egenskaber. Det ioniserer luften og forhindrer udbredelsen af forskellige patogene bakterier.

Efter åbning de gavnlige egenskaber af salt, forskere fik den idé at muligheden for dets brug i behandlingen af sygdomme i forskellige ætiologier. Udvikling af de første terapeutiske teknikker kulminerede i etableringen af særlige saltminer. Så med hensyn til medicinske institutioner begyndte at bosætte de kunstige salt værelser. Men i dag er der også en passiv metode til behandling med salt. Til dette formål salt lampe. Kontraindikationer for denne metode til behandling er ikke tilgængelige, men fordelen er meget mærkbar.

Hvordan enheden

Med hver dag der går bliver mere populære salt lamper. Anmeldelser fagfolk tyder på, at de med succes kan erstatte indgangen til salt behandling værelse i wellness-centret eller spa. Selv en lille mængde af saltkrystaller er fordelagtige for organismen. Undersøgelser har vist, at brugen af enheden gør det muligt at få den nødvendige terapeutiske virkning.

Mange mennesker spørger, hvordan kan det være skadelige salt lamper? Det siges, at oplysninger om eventuelle negative virkninger er blevet rapporteret efter brug. Dette betyder, at anordningerne er sikre. At drive lampen skal opvarmes - ved at øge temperaturen bliver fremtrædende ioner med en negativ ladning. De eliminerer partikler dannet i atmosfæren af rummet, ladet positivt. Det vigtigste element af indretningen rager krystal af natriumchlorid (det kaldes også "halite"). Saltsyre lampe selve terapi kaldet "galolecheniem". Inde mineral monteret glødelampe, at benytte den og opvarmes. Ligeledes er indretningen udstyret med et stativ og switch.

Træk vejret i frisk luft - store!

Kig efter en måde at rense og producere ionisering af luften uden brug af dyre enheder? For at hjælpe dig salt lampe! Kontraindikationer til brugen af apparatet er endnu ikke blevet identificeret, derfor, de simpelthen ikke. Tværtimod vil en sådan anordning gør det muligt at udskifte ventilationen af rummet, som i de store byer, hvor i luften en masse af patogener, kan være farlige.

De negativt ladede ioner dannes ved opvarmning af lampen i naturlige miljø er i bjergene, havet, skov luften - de er dannet efter stormen. Husk, hvor godt at trække vejret på gaden umiddelbart efter sommeren kraftig regn, ledsaget af torden! Enheden er baseret på halite lader dig opleve det, uden at forlade hjemmet.

Salt lampe: brug

En sådan anordning - den perfekte aften lys for et barns værelse. Hvorfor? Hvem vil fortælle. Det faktum, at salt lamper (kommentarer fra eksperterne bekræfte dette) bidrage til at styrke barnets immunsystem. de også give dig mulighed for hurtigt at håndtere bronkitis, tracheitis, bihulebetændelse, halsbetændelse, allergier. Det vil være nyttigt at ælte enheden i nærheden af en computer eller et fjernsyn, for at neutralisere skadelige elektromagnetiske stråling.

Hvad andet er god salt lampe? Fordel er at reducere mængden af indendørs mug, bakterier, svampe, dvs. hele af patogener. Dette gør det muligt at eliminere i huset lugter. Til forebyggelse af bronchial astma, neuroser, gigt, dermatitis, sygdom i skjoldbruskkirtlen, diabetes, kan saltsyre lampe anvendes luftvejssygdomme. Contra, som ofte har narkotika, tillader ikke at bruge dem som en forebyggende foranstaltning i risiko for disse sygdomme. Og vi overvejer at enheden er egnet til absolut alle. Justerer enheden luftfugtighed i rummet og dermed forbedre mikroklima.

Application guide

Meget let at bruge salt lampe. Vejledning i brug er det ikke anderledes pose tricks - enheden simpelthen nødt til at sætte den i. Og dog! Holdbarhed af enheden afhænger af funktionsdygtigheden af den elektriske ledning. Og, selvfølgelig, nogle gange er du nødt til at skifte en pære! Med den rette drift af et salt lampe vil vare i mindst ti år.

Specielle funktioner

Vi må huske på, at for driftsområdet - tre meter, så store arealer skal placeres flere lamper eller én, men store i størrelsen. I øvrigt, størrelsen af anordningen afhænger af graden af ionisering og luftrensning - end overfladearealet er større og effektiviteten er højere.

For at eliminere indflydelsen af elektromagnetiske stråler, anbefales det at sætte lampen i rummet, hvor der er elektriske og husholdningsapparater: el-komfur, mikrobølgeovne, fjernsyn, computere og så videre. Hertil kommer, salt lamper godt renset luft ind i de ryger værelser. Mange mennesker i terapeutisk øjemed sætte dem i spidsen af sengen i soveværelset.

forbruger anmeldelser

baserede enheder halite brugerne forlader kun positive tilbagemeldinger. Universal familie læge - Salt lampe! Contra-lignende helbredstilstand og alder ikke er tilgængelige, kan de bivirkninger, som ikke forekomme. Udover enheder er allergivenlige.

Mange mennesker, der er bekymrede for deres egen trivsel og sundhed kære, der ønsker at få deres hus var frisk luft og et sikkert klima, der allerede kan ikke forestille mig deres daglige liv uden brug af salt lamper. Bemærker de, at sådanne indretninger bringe de flade partikler ifølge den foreliggende art, tillader ånde.

Salt lamper er bange for fugt!

Det er virkelig. Hvad skal man gøre i tilfælde af, at enheden er i rummet med høj luftfugtighed, vandet absorberes? Første Tør apparatet med en tør klud og sted i et varmt sted at tørre. Medtag ikke lampen, hvis der er fugt på det, som et resultat af dette er der en risiko for plak på loftet af saltet overflade.

Hvis plakken stadig optrådte, så fortvivl ikke. I princippet er dette kun påvirker udseendet af enheden, alle de andre funktioner og egenskaber er uændrede. Om ønsket kan saltet belægningen fjernes med en fil eller sandpapir, skal du hurtigt aftørres med en fugtig klud dæksel, og umiddelbart derefter - tør.

Hvor kan man købe salt lampe

Disse enheder er tilgængelige på salgsstederne af belysningsudstyr, såvel som i online-butikker. Det skal bemærkes, at salt lamper kommer i mange forskellige farver. De mange forskellige farver opnås på grund af alle mulige urenheder, fremmedlegemer (mineraler, alger), som presses med havsalt under klippeformation.

Videnskaben har vist, at belysningen af forskellige farver har forskellige virkninger på kroppen. Så den orange lampe behandle nerver, ophidse, generere en følelse af sikkerhed, aktiverer blære og nyrer. Gul - stimulerer bugspytkirtlen og leveren, forbedre intelligens. Rød - formere vitalitet ved at forbedre blodcirkulationen og styrke hjertet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.