ComputereComputerspil

"Skyrim: Den Himlens Tempel Havn." Passage af placering, tips og tricks

I denne guide vil du finde en beskrivelse af en lille søgen historie af spillet "Skyrim:. Den Himlens Tempel Harbour" Desuden er placeringen ofte kaldet "Wall Alduin." Her vil vi tale om, hvor at tage jobbet, samt åbne op alle hemmelighederne af passagen af denne mission.

"Skyrim: Den Himlens Tempel Havn." passage søgen

For at tage dette job, skal du gå til værtshuset "Sleeping Giant" efter ankomsten Esbern i Riverwood. Der vil du finde en samtale med en delfin. Fra samtalen bliver det klart, at det er nødvendigt at finde den Dragonborn Wall Alduin, som er skjult i placeringen af spillet "Skyrim:. Den Himlens Tempel Harbour" Gå til denne hjemmeside, kan du enten alene eller i selskab med delfiner og Esbern. Tag din pick.

Kartspayr

Denne lejr er en slyngelstat vil være et udgangspunkt i søgningen efter den ønskede placering af spillet "Skyrim". "Temple of the Heavenly Haven" uvenlig velkomst dig. Efter alt, er dette sted vrimler med slyngelstater, der vil angribe Dragonborn, så snart varsel. Desuden vil din helt nødt til at afvise angrebet og dragen. Når du rense området, gå ind det sted, hvor du vil finde en lille gruppe af modstandere, samt et puslespil med tre roterende kolonner.

For at løse gåden, er du nødt til at installere dem på en sådan måde, at der på den side der vender dig, blev malet skilt "Dragonborn". Derefter aktiverer broen, gemt væk på din venstre.

Riddle med pladerne på gulvet

I det næste rum finder du en ny gåde. Pass den igen for at hjælpe symbolet "Dragonborn". For frit omgå fælden, er det kun nødvendigt at gå videre på pladen med dette tegn. Da de nåede den anden side af lokalet, skal du trække ringen på stenen søjle - dette vil give mulighed for at gå gennem allierede. Men glem ikke at stoppe dem, før ind i næste rum, så de ikke aktivere den nye fælde. Også råbe "Død ryk" kan bruges under passagen af værelser med plader.

Dedikation til ordenen "Blades"

Vi fortsætter rejsen på placeringen af spillet "Skyrim". "Temple of the Heavenly Haven" (Quest) involverer passage af et par værelser. I det sidste rum i foran templet af din helt bliver nødt til at løse et puslespil med en platform i form af ansigtet på gulvet. Esbern dine tips vil fortælle dig, hvordan man kan løse dette gåde. Når du aktiverer platformen åbner indgangen til himlens tempel Havn.

Næste du nødt til at gå indenfor og tale med Esbern. Fra samtalen bliver det klart, at yderligere passage, du har brug for at lære et nyt skrig - "Dragonkiller". Og for denne HellGirl nødt til at vende tilbage til høj Hrothgar. Før du forlader det sted, du ville forvente Dolphin, som vil fortælle om deres villighed til at tage en række bekendtgørelse af Knivene rekrutter. Derefter kan du bringe enhver partner i denne placering, og vil blive indskrevet i rækken af fraktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.