HjemlighedGør det selv

Halv-tempo stige med platform

Half-tempo trappe til platformen har længe været en klassiker. Denne brugervenlige design til de sidste mange århundreder udnyttet med succes menneskeheden. Efter at have læst dagens artikel, vil du lære om de vigtigste fordele og ulemper ved sådanne produkter.

Større strukturelle træk

Sådan en stige med en platform til formål at bygge bro mellem etager. Et af de vigtigste elementer i disse produkter er tilstedeværelsen af de marcher. Dette udtryk refererer til de trin i konstruktionen af systemet, forenet i span. Alle af dem er præget af bestemte parametre.

Den vigtigste del af disse mønstre er den platform, der kræves for differentiering spænder. Ud over det faktum, at det har fået overdraget funktioner af ekstra teknisk støtte, det giver dig også mulighed for at hvile i løbet af opstigningen.

De væsentligste fordele ved halv-tempo trapper

Det skal bemærkes, at sådanne strukturer med rette anses for at være en af de bedste designmuligheder forstæder palæer eller byens lejligheder. Det er den mest enkle, praktisk og sikker.

De vigtigste plusser halv-tempo malerier kunne anses relativt lave omkostninger, fremragende dekorative egenskaber, høj funktionalitet, enkel reparation og vedligeholdelse. Det er også vigtigt, at en sådan stige med en platform på anden sal af hans metal hænder kan foretages på et individuelt projekt. Et sådant produkt vil fuldt ud opfylder alle de ønsker, som beboerne i huset og passer perfekt ind i layout og det indre af lokalerne.

krav til design Safety

Det skal bemærkes, at eventuelle halv-tempo trappe til platformen på anden sal skal opfylde visse kriterier. Sådanne produkter bør være sikre og nemme at bruge. Dette krav opfyldes ved god beregning af størrelsen af alle designelementer.

Det er lige så vigtigt, at produktet er i overensstemmelse med den arkitektoniske idé og i harmoni med det overordnede design løsning. Det bør ikke rod i rummet, og nedbryde de grundlæggende operationelle karakteristika af de to fusionerede deres gulve.

med trapper skal have en fri tilgang og veldesignede belysning. Det er vigtigt, at trin er placeret inden for en af marchen, blev foretaget i samme stil.

Materialer til fremstilling

Råvarer, der anvendes til produktion af sådanne strukturer skal være praktisk, sikker og miljøvenlig. Den mest almindelige trappe med en platform af træ, sten, beton og metal. At dekorere enkeltelementer ofte bruges glas. I løbet af de sidste par år, især populære arkitektoniske plast og lamineret. De bruges ofte i kombination med andre belægninger. Ved valg af materiale skal der tages hensyn til omkostningerne, æstetik og muligheden for efterfølgende efterbehandling af det færdige produkt.

En trætrappe med en platform på anden sal med sine hænder: de nødvendige beregninger

At skabe en sikker og pålidelig udformning du skal tage ansvar for valg af den optimale projekt. Dette vil afhænge af ikke kun udseendet, men også den bekvemmelighed af det færdige produkt.

Først og fremmest, er du nødt til at måle højden på alle etager og til at bestemme antallet af trin. Ideelt set i et span bør ikke være mere end atten stykker. Som for bredden af trappen, kan det være 80-90 centimeter.

Fremtidig march længde vil være lig med produktet af antallet af tilgængelige stadier i det, og bredden af slidbanen. kan bestemmes ud fra formen af de trætrapper i slutningen af beregningerne. Fra dette vil afhænge af størrelsen af webstedet. Under opførelsen af T-formet struktur, er hvis rotation beliggende i en ret vinkel, vil fladerne af kvadratisk pude svare til bredden af trinene.

På baggrund af ovenstående kan vi konkludere, at konstruktionsberegninger halv-tempo er ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Med alle de nødvendige oplysninger med hensyn til den ønskede størrelse, kan du fortsætte med at arbejde hen imod oprettelsen af et fremtidigt produkt tegninger.

For at bestemme den sandsynlige site design layout, du har brug for en plan over bygningen, hvor præcis målfaste. Med sådan en tegning, vil du kun trække på et særskilt ark papir en stige ved hjælp af alle størrelser af historier, og skæres ud af billedet. Så kan du sætte den på forskellige steder på huset projekt. Dette vil hjælpe dig med hurtigt at identificere den mest succesfulde udgave af den fremtidige placering af et træ halvt tempo trappe til platformen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.