HjemlighedVærktøj og udstyr

Elektromagnetisk lås: installation og konfiguration

Udstyre dit hjem, hver ejer søger ikke kun skønhed, men også pålidelighed. Først og fremmest er der tale om slotte. De er en lang række forskellige i pris, funktioner og ydeevne. En særlig plads blandt dem er besat af den elektromagnetiske lås.

enhed

Konstruktion af elementet er enkel. Den underliggende kerne i viklingen. Det er placeret i et kabinet. Kernen er fremstillet af ark elektrisk stål. Anvendelse af materialet på grund af lav magnetiseringseffekten. Og for at reducere den resterende stress, er det tilstrækkeligt at anvende en særlig maling komposition. I de fleste tilfælde, designet er en lille plade, som er fastgjort ved svejsning til dannelse bogstavet "W". Vikling - en spole med mange vindinger af kobbertråd belagt med emalje. Huset er stål eller aluminium. Brug plast er tilladt, men det reducerer holdbarhed og pålidelighed.

virkemåde

Mekanismen begynder at fungere, når aktiveret af de magnetiske elementer. Dette sker under spændingsforsyningen i huset og gennem kernen spolen. Det tager kun 5 Watt spænding til dørene er låst op til 150 kg. Tænde og slukke låsen danner et oscillerende kredsløb med handler på det en vekselstrøm. Opladning er af kondensatoren gennem spolen og derved ændre den magnetiske polaritet. Resterende strøm går til vending. Det sker, at kondensatoren mislykkes. Så døren åbnes med en betydelig indsats. Dette kan kun fjernes ved udskiftning af dele, og behovet for at installere den parallelt med terminalerne.

typer

Skelne elektromagnetisk låsetype låseindretning:

 • Fastholdelse.
 • Shear.

I et skift enheden er fast magnet låsetunge, så sådan udformning emne indsat i døren eller porten.

Magneten holder valgmulighed holder flapperne, der kan åbnes. Omkring omkredsen af åbningen tillades at installere flere af disse elementer.

monteringsværktøj

Installer den elektromagnetiske lås - den er enkel, så det kan gøres, og på egen hånd. For at gøre dette, du har brug for følgende værktøj:

 • Blyant til at anvende de nødvendige mærker for montering.
 • Bor. Hvis installationen er lavet mortise struktur, derefter under det er nødvendigt at bore huller til fastgørelsesskruer.
 • Skruetrækker eller skruetrækker.
 • Hammer og mejsel.
 • Builder niveau og målebånd.

påbegyndelsen af erektion

Installere det elektromagnetiske Lås på døren begynder med opmærkningen i monteringssted. Det kan være både vandret og lodret. De vigtigste ting - at observere tilstanden af indrykning på dørhængsler. Bestem placeringen for returnering pladen ved hjælp af overlejring af hovedenheden til internettet. Dernæst stencil det. Dernæst layout skruer. Efter dette, boret hul, efter kontrol af diameteren af boret. Fastsætte pladevaskere. På vinden skruen på de to møtrikker: den side, hvor dørkarmen - første stål, og efter gummi. Dette vil give konstruktion til at svinge frit, samtidig sikre god vedhæftning af kernen.

Bestem placering af hjørne pladerne kan anvende en lås hoveddel. Næste er pladen forskydes i den rigtige retning ved hjælp af sekskanten. Fastgørelsesbolt samtidig svække, at efterprøve, om installationen af døren er fremstillet af et elektromagnetisk lås. En forudsætning velfungerende låseelementet er parallel med installationen bundpladen.

typer af installation

Installer den elektromagnetiske lås med hænderne, afhænger af, hvilken type dør:

 • Samle toppen indersiden af karmen i, og kernen samtidig placeret i midten. Det andet element er placeret på den modsatte side. er ikke behov for yderligere former for fastgørelsesanordninger.
 • Døren glas installationstype operere ved at producere indre arrangement af kontakter, i stedet for stålplader anvendte område. Døren åbnes på samme tid inde i stuen.
 • Elektromagnetisk lås, installation af som er på dørkarmen med en smal, yderligere forsynet områder. De hjælper forlænge monteringsområdet.
 • Når det er nødvendigt, så døren åbner mod slottet, er hans pad og plade fastgjort i en lodret position ved hjælp af konsoller.

yderligere installation

Efter den planlagte linje markerer fremtiden for slottet, boret huller. Endvidere i stedet for installationen er nødvendigt at foretage en niche. Dette gøres ved hjælp af mælk og en mejsel. Installere det elektromagnetiske lås på en metaldør udføres på stadiet for fremstillingen af døren. Men hvis det sker i løbet af sin drift, så tag ud til fremstilling af niche af huden.

Den niche monteret lås kroppen og derefter fast. Planck gengældelsesaktioner er indstillet på det samme princip.

ekstraudstyr

Elektromagnetisk lås, installation af grundlæggende elementer i den komplette, kræver installation af ekstra udstyr. De kan være en controller, et input knap eller strømforsyning. Disse elementer er installeret inde i bygningen, men udenfor er monteret læser. Yderligere enheder er fastgjort til væggen ved siden af døren, men ikke til hendes lærred.

For self-fastsættelse af disse elementer er nødvendig for at:

 • at opdele den valgte position;
 • lave huller til montering;
 • installere og fikseringsindretninger.

tilslutning

Forbinde den elektromagnetiske lås, installation af som blev produceret uafhængigt er det også let. Dette kræver en ordning, der anvendes på et sæt af lås, og et minimum af færdigheder til at arbejde med elektricitet. Det vigtigste element i styringen er en lås. alle andre komponenter forbundet til det. Forbindelsesledninger skal isoleres med en to-kernetypen tværsnit ikke er mindre end 0,5 mm. Ledningerne ikke ødelægge interiøret, kan de være skjult i væggen eller i en særlig boks.

Tilslutning af video døren

CCTV forbundet til låsen, som andre elementer, via styringen. I denne fire-wire allerede brugt. Ved tilslutning af en video-kontrol skal du følge disse trin:

 • tilslutningspanel placeret uden for rummet, og enheden skal være tilsluttet. Ofte panelet og læseren forbindelse har på ét sted.
 • Udfør nettilslutningen af samtaleanlægget til controlleren.
 • Derudover forbinde slottet og controlleren til at tillade låsemekanismen til at åbne ved hjælp af video intercom.
 • For at gøre en tilslutningspanel for opkaldet til controlleren.

lås ledelseskompetencer

Al kontrol elektromagnetisk lås lavet af styreenheden. Det, til gengæld har følgende funktioner:

 • overførsel låseåbning signal;
 • strømforsyning til fastsættelse låsemekanismen;
 • kodende nøgler.

Allerede før starten af en lås, skal du konfigurere alle nøglerne. Dette gøres på følgende måde:

 • Første gang du slutter nøglen bundtet, bringe til controlleren.
 • Regulatoren skal overføres til optagelse af en jumper.
 • Derefter er resten af nøglerne præsenteret for læseren og programmeret.
 • Controlleren skal indstilles i drift.

Når alle nøgler er forberedt, bliver låsen automatisk låses og åbne det er muligt en af de sæt nøgler klar.

Låsen på porten

Installere det elektromagnetiske lås på porten kan udføres uafhængigt. Dette vil kræve det samme sæt af værktøjer, og der skal monteres på døren. Gør som følger:

 • Metalrammen gate borede huller med mindre diameter end skruerne.
 • Fastsættelse lås gjort skruer.
 • Fast monteringsplade til gaten blad.
 • Ledninger fra læseren ledes gennem distale boliger luge, hvor indretningen er fastgjort på hegnet eller portbladet.
 • Controlleren er sat i en behagelig afstand og på et sted, der var praktisk i fremtiden for at få ham til at læse nøgler.
 • På indersiden af sættet gate knappen åbning.

Efter disse manipulationer brug for at forbinde den elektromagnetiske lås, blev installationen af hvilken udføres ved indgangen af hegnet. Ledninger er forbundet til læseren og terminalen. Igennem hele sin ledningsføring skal beskyttes i en særlig plastbakke, der beskytter mod fugt og andre vejrforhold. Efter vellykket programmering er du klar til at bruge.

Så vi var, hvordan du installerer den elektromagnetiske lås med dine egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.