Intellektuelle udviklingAstrologi

Da jeg først begyndte at komme op med navnene på de konstellationer

Hvis man ser på nattehimlen, er det muligt at skelne mellem grupper, der udgør de klareste stjerner. I mange århundreder, mennesker ser på himlen, gav dem navne. Konstellationer, og det er dette navn blev givet til alle grupper af stjerner, der er omkring 88. Mange af dem fik deres navne i de tider i det gamle Grækenland. Desuden er nogle af de konstellationer navne opfundet arabiske og kinesiske forskere.

Mest sandsynligt, navnene på de konstellationer er nødvendige for at kunne finde på himlen en stjerne. Sandsynligvis, mange havde følelsen af, at stjernerne er indrettet til hinanden meget tæt. Men det er ikke sandt. Faktisk fra hinanden de er adskilt lige store afstande. Forskere fra hele verden efter en lang tvist kom til en enstemmig afgørelse i problemet med at bestemme grænserne, der deler indbyrdes alle konstellationer. Navne, efter deres mening, skal skrives på latin. I gamle astronomer navne udvalgt som stjerner dyr her. For eksempel er der en sådan konstellation, kaldet "Lion", "Svanen" osv Desuden er nogle af navnene på de konstellationer var på grund af den mytologiske helt. For eksempel, "Perseus" og "Andromeda". For ikke så længe siden blev nogle grupper af stjerne navne givet "oktant" og "The Hours".

På forskellige én konstellation af året begynder at skinne lysere og den anden er blevet usynlig. Desuden kan nogle grupper af stjerner ses kun i visse dele af verden. For eksempel kan det største antal konstellationer se befolkningen i den nordlige halvkugle.

Et særligt lyse klynger betragtes Orion eller, som nogle kalder det, Hunter. I denne gruppe, kan man se de tre klareste stjerner, som er anbragt i en række, der danner en bælte af Orion. I nærheden af det er muligt at se flere grupper af stjerner. Vi taler om stjernebillederne Taurus og Gemini. Hertil kommer, at i de sommeraftener er det muligt at se den sydlige Cross og Centaurus.

På grund af det faktum, at i løbet af dagen for at se stjernerne er ikke muligt på grund af stærkt sollys, og det er umuligt at se på bevægelsen af solen. Og det passerer gennem nogle af de konstellationer. I løbet af året, solen bevæger sig gennem den indre bælte af grupper af stjerner. Den almindelige betegnelse for de konstellationer af den indre bælte - Zodiac. I det gamle Grækenland, blev det besluttet at opdele det i tolv specifikke komponenter, der har samme størrelse. Senere blev kendt som de stjernetegn tegn.

Et sådant varemærke svarer til en bestemt konstellation. Dette er til trods for, at størrelserne er ikke lig med hinanden. Ved hjælp af disse skilte astrologer fra hele verden forsøger at afgøre skæbnen og karakter af en bestemt person. Og nogle i dette opnå en vis succes. Astrologiske forudsigelser brugt og nydt bred popularitet i noget land.

Selvom navnene på de konstellationer begyndte at dukke i lang tid, men nu er ikke alle grupper af stjerner til slutningen undersøgt og fundet. Astronomer kan kun ønske held og lykke med at finde nye himmellegemer, og derfor er det nødvendigt at vente på den nye viden, som i mange hundrede år ikke forlader folk ligeglade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.