RelationerUtroskab

Syv måder at tage hævn over sin mand for forræderi

Desværre, utroskab i dag er ikke sådan en sjældent fænomen. Men hvad med den anden halvdel? Især dette spørgsmål rejst af den krænkede kvinde. Svaret er simpelt, du har brug for at finde en måde at tage hævn over sin mand for forræderi.

Mulighed 1. Skønhed

Meget ofte i familien cyklus, en kvinde glemmer sig selv, helt givet til børn og mand. Og det er fyldt med negative konsekvenser. På et minimum, kvinden ophører med at være attraktiv, tage vare på dig selv. Så, hvordan man kan tage hævn over sin mand for forræderi? Du er nødt til at gøre, er, at sætte i orden for hår, hud og negle. Hvis du kan, gå på en diæt og deltage i en gym. Og hvis resultatet ikke vil være synlige med det samme, så efter et stykke ægtemanden til den tidligere antændt en passion for sin kone. Men i dette øjeblik en stolt kvinde, eller forlade, eller vil kæmpe tilbage, hvad han studerede for hans gulonu.

Mulighed 2. Novel

Sandsynligvis, at den mest enkle måde at tage hævn over sin mand for forræderi - ændre det tilbage. God til denne vælge en person, der er tæt blagovernomu - hans ven, kollega eller endnu bedre - chefen. Resultatet af en sådan handling på den del af konen er simpelthen fantastisk, manden vil få sin grund. Det er først efter, at mest sandsynligt, at holde familien vil ikke lykkes.

Mulighed 3: Fight rival

Hvis en kvinde fanget hendes mands forræderi og kender hendes modstander i ansigtet, kan du prøve at irritere godt for hende. Du kan fortælle sin mand eller kæreste (hvis nogen) på det faktum, for forræderi. Hvis damen alene, kan du finjustere hendes krumspring på arbejdspladsen (du nødt til at finde fælles venner, eller gøre dem) eller blot trække sig ud totter af hår forførerske.

Mulighed 4 Sale

Den næste måde at tage hævn over sin mand for forræderi - eller blot forkæle sælge sine ting. Dette gælder især for nogle vigtige detaljer, han eller objekter. Så hvis din favorit indsamlet noget, kan du skubbe hele samlingen for at købere. Du kan povybrasyvat eller skære alle hans ting, smadre pc. Det vil ikke kun være et bestemt sted, men også en god vilje til at kaste al den negativitet fornærmet kone.

Option 5. Antiadvertising

Hvis en kvinde ikke kommer til at spare familien, kan du gøre din allerede eksmand anti-reklame. For at gøre dette, du har brug for alle de mulige indstillinger. Du kan tage ved hjælp af social networking sites i byen for at distribuere annoncer og endda hænge et kæmpe billboard foran den tidligere arbejdsplads. Lad fremtiden valgte man ved, hvor slemt denne mand er en mand.

Mulighed 6. Maskine

Sandsynligvis, mange mennesker set videoen på internettet, som hustru til hævn over sin mand for utroskab: smadret sin bil. Imidlertid kan sådanne handlinger medføre bøder. Du kan lave en let-version af hævn i bil: dekorere hendes spray maling. Godt i denne situation, skriver hvem ejeren af bilerne er faktisk. For at gøre dette, kan du bruge nogle adjektiver, selv om ikke den mest litterære.

Valgmulighed 7. Ry

Du kan også prøve at ødelægge omdømmet for sin mand. Men for at dette vil der være nogle kommunikationsbehov. Så hvis du har venner i politiet, er det muligt at smide de troende i fængsel i 15 dage (gør det vil ikke være svært), kan du blive beskyldt for at slå kone (du bliver nødt til at finde en god advokat til at forsvare deres rettigheder). Men hvis hendes mand er spinning i visse kredse i byen er en berømt person, kan du bare bestille det journalistiske artikel i den lokale presse, som vil sætte ham i et negativt lys.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.