Nyheder og SamfundNatur

Tagrør: beskrivelse, ansøgning, foto

Tagrør er en høj urteagtig oprejst plante, der vokser langs bredden af damme, søer, flodsletter, vådområder, marine streamers og våde enge ofte halv meter dybde.

Tagrør: beskrivelse

Dette anlæg er en kosmopolitisk, som kan findes næsten overalt undtagen ørkener og Arktis. Højden af sådan staude kan undertiden nå 4-5 meter, hul stamme med en diameter på 2 cm. Efter blomstringen, straight stamceller odrevesnevaet. Grå-grønne blade sukkerrør lineær-lancetformede, aflange og karakteriseret ved stivhed og skærekanter. De vindstød af stærk vind kan bøje sig ned til vandoverfladen, næsten rører hende, mens aldrig bryde.

Blomsterstand - store fluffy gren (lilla eller sølv), der består af et stort antal små ører. sukkerrør Bestøvning sker ved vind, blomstring sker i juli til september. Frugt - en snudebille, modning, som finder sted i sensommeren - det tidlige efterår. De vil ikke falde af og tiltrække sig opmærksomhed fra fluffy sølvfarvede-brunlig faner. Om vinteren er denne plante dækket med sne tæppe, det ser majestætisk, hvilket giver dam, på hvilket vokser en sød, hyggelig kig rundt. Hans højt lyden af visne skyder vinden med intet kan ikke forveksles, som om det beskytter mod dårlige vejr dam indbyggere.

Miljø brug sukkerrør

Jordstængler lang stok, kraftigt udvide, konstant beslaglæggelse nye territorium. Det er med deres hjælp kommer sukkerrør avl. De tykke og uigennemtrængelige krat, har en vigtig økologisk værdi. Opholder på marskområder tagrør (foto viser dens masse formering) tørrer dem, omdanne til de tørre områder. Dette sker på grund af massen af stængler og blade, som absorberer en masse fugt fra jorden og fordamper det. tørvedannelser forekommer også gennem rørene. Dette anlæg er anvendt til fodring af kvæg. Moose, bisamrotte og nutria spiser det med glæde stiv stængler som i landbruget anvendes til ensilage.

Brugen af sukkerrør i den nationale økonomi

Tagrør - fremragende materiale til fremstilling af kurve, måtter, lyse møbler til haven, musikinstrumenter. Denne naturlige råvarer til produktion af pap og papir. I områder forestless tørre sukkerrør stilke anvendes som brændsel, såsom høj lydkvalitet og varmeisolerende materiale overtrækkes på taget skure. Oversat fra latin Phragmites står for "hegnet", "hegnet". Produktion af soltørrede mursten baseret på brudris skud af denne plante onshore. Reed også bruges som plantegødning, og endda at få alkohol.

Plant-oxygenator

Med det, producerede sand konsolidering, samt nedgang i graden af vandforurening. Tagrør (familie, som den henviser til, - korn) - en plante-oxygenator, som spiller en vigtig rolle i at holde dammen ren. Det indfører den dybe dam, og jævnligt beskæres på grund af den kaotiske byspredning. For tilstrækkelig lille reservoir er 2-3 planter til mere omfattende områder anbefalet at have flere typer af oxygenatorer, som bortset fra reed vedrører nedsænket Hornwort, telorez plain, crowfoot vand, elodea, Potamogeton crispus.

Harm sukkerrør landbrug

For landbrug er tagrør betragtes som en ondartet ukrudt er blevet udbredt i vandede arealer. For det meste af det påvirkede ris plantage, lucerne, bomuld. De vigtigste foranstaltninger til at bekæmpe udbredelsen af sukkerrør er dræning, flere og dyb jordbearbejdning, dræning dens øverste horisont med en midlertidigt ophør med kunstvanding begivenheder, skiftevis med ris såning afgrøder vandes.

Reed - en stor del af udsmykning, der giver miljøet et strejf af eksotisme og nogle raffinement, så det er ofte et centralt element i udformningen af parker og haver.

Tagrør: ansøgning i medicin

Udover praktiske kvaliteter reed har en række medicinske egenskaber, der definerer den første medicinske Øst. I Kina anses det jordstængler modgift mod forgiftning med skaldyr og fisk, der anvendes som et antiemetikum og choleretic agent, ordineret til forkølelser og sygdomme i urinvejene kanal. I bladene fra sukkerrør indeholder vitamin C, stivelse, sukker, caroten og aminosyrer, og stænglerne er rig på cellulose.

I videnskabelige medicin indfødte tagrør ikke brugt. Travniki sibiriske lander anbefaler bouillon fra den undslipper til behandling af cystitis, ødem, forkølelse, og prostatasygdomme. Dens medicinske egenskaber udviser i forbindelse med Knotweed og skovsyre. Infusion af sukkerrør skud rådes til at tage med anæmi, vitaminmangel og den generelle nedgang i fysisk styrke. Vanddrivende har alkoholat af blade. I tørret form af disse er fremstillet pulver, der drysset med dårligt helende sår og væskende sår. Slimhinderne udledning behandlet stængler steder insektbid. Når tarm- og mavesygdomme sukkerrør anbefales i kosten som et kostkomponent. Når forgiftning de friske aske sukkerrør stilke anvendes som et antiemetisk.

billets

Høst af unge stængler og blade af sukkerrør produceret i maj-juni. Deres tørring skal ventileres (lofter, overdækket), hvor foderet nedbrydes tyndt lag og periodisk inverterede.

Reed jordstængler tage ud fra bunden af dammen med høtyve, river og andre værktøjer ved hånden. Dernæst vaskes de med koldt vand, skæres lavvandede rødder og antenne dele, provyalivayut i luft i adskillige timer, derefter tørret i ovne, ovne ved temperaturer på 55-60 grader. Tegn på godt tørrede råvarer - brud med en stykket, let sødlig smag, behagelig lugt. De tørrede jordstængler holdes i omkring 3 år, stængler og blade - 1 år.

Reed i madlavning

Unge stængler af sukkerrør er velegnede til mad og smager som asparges. I magre år, selv jeg måtte lager siv, mel fra jordstængler, som blev blandet med de sædvanlige - enorme i de forfærdelige tider med knaphed. Jordstængler og unge reed skud spises rå, føjet til salater, syltede, bagte; stegt i partikelform og brygget drik som kaffeerstatning.

Særlige kontraindikationer for brug af sukkerrør blev ikke afsløret. Men stadig ikke anbefalet til brug i stort volumen i melet kulinariske produkter baseret på det på grund af det høje fiberindhold.

Reed - en plante, der modstår sygdom i flertal. Spider mide - vigtigste skadedyr skadelige sukkerrør stilk ordinær under væksten af sidstnævnte under ugunstige forhold (lav luftfugtighed og lean vanding).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.