SkønhedNegle

Bade til den hurtige vækst i negle. Effektivt, hurtigt og smukt

Smukke og lange negle - drømmen om mange kvinder. Desværre kan ikke alle prale sådan en luksus. På et tidspunkt, den ene negl er brudt, og loven om smålighed bag ham og de andre. Hvordan at styrke dem? Svaret er simpelt: badet til den hurtige vækst i negle. Typisk er disse procedurer tage lidt tid og give gode resultater. Den eneste forudsætning - at gennemføre proceduren systematisk, hver dag.

Der er mange opskrifter, der er til rådighed i hjemmet. Bade til den hurtige vækst af negle har en almindelig ingrediens - vand. Det skal være varm. Ikke koldt, ellers alle bestræbelser forgæves, og ikke varmt, så for ikke at brænde huden. Begynd neglepleje fra bunden (når korte negle, omkring 1 mm) er nødvendigt med et bad for søm vækst:

 • varmt vand;
 • en dråbe iod;
 • en spiseskefuld havsalt.

Gør sådan bad er nødvendig for fem dage for proceduren - 15 minutter. For at fremskynde væksten af negle, kan du forsigtigt massere neglene i processen. Desuden bør efter badet gives hænder tørre naturligt og anvende en håndcreme og kløer for natten.

Den følgende fremgangsmåde er egnet til den anden fase, når sømmene allerede dyrkes til 3-4 mm. Opskrift af badet til den hurtige vækst i negle indeholder følgende ingredienser:

 • varmt vand;
 • spiseskefuld kanel;
 • teskefuld glycerin.

Sidstnævnte er nødvendig for at blødgøre neglebånd. Desuden glycerin redder huden mod overophedning. Gør sådan procedure kan ikke være mere end en uge. Kanel stimulerer hurtig vækst og styrker negle. Hver procedure tager mindre end ti minutter. Du kan derefter anvende natten fedtet håndcreme. Udfør proceduren bedre om aftenen, som måske en svag farvning af huden til en gullig farve, som finder sted i morgen.

Den tredje fase er velegnet både til vækst og til styrkelse negle. Hele processen er bedst at gøre i aften, fordi neglepladerne brug for at hvile, nat - det perfekte tidspunkt at gøre det. Bade for den tredje fase af hurtig vækst af negle (længde 7-10 mm) fremstilles ud fra følgende komponenter:

 • varmt vand;
 • orange olie (dråbe);
 • eukalyptusolie (dråbe);
 • teskefuld glycerin;
 • teskefuld salt tilsat jod.

Tid til proceduren - 15-20 minutter. Gør sådan et bad kan være op til fem dage. Selvfølgelig overalt i løbet af væksten af negle skal anvendes, og de yderligere midler til neglene. For eksempel kan en forstærker til søm, værktøj til vækst. De skal anvendes om morgenen, tage aftenen før bakken. Night negle bør "ånde". Som grundlag for en manicure og kan du bruge forskellige boostere. Glem ikke manicure. Kantet eller hård - for at vælge for dig. Ikke nok bare at dyrke negle, de skal også raspe som de vokser. Alle bevægelser neglefil skal være i samme retning, i retning af deres vækst. Den eneste måde at ikke forstyrre strukturen af neglen vokser. Bade til søm vækst er opdelt i tre faser, som skal gå, den ene efter den anden, konsekvent og systematisk. Den eneste måde at få rigtig gode resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.