SkønhedNegle

Sort pedicure - 2017. Elegance og stil: klassisk sort

Du har modtaget en invitation til begivenheden, der markerede dress code. Ikke en streng "hvid slips", er ikke den højtidelige "Black tie", men mere demokratisk "Cocktail" eller "semiformal." Disse koder tillader sandaler med høje hæle. Hvad pedicure vælge?

Dress code "Cocktail"

Klassisk cocktail kjole fra Koko Shanel - den lille sorte kjole, men nu er det ikke nødvendigt. Dress code antager en beskeden smykker med naturlige sten eller smykker kvalitet, egnet til tilføjelse.

Tilladte åbne sandaler med høje hæle. Denne tilgang sort pedicure med rhinstene, som kan være af forskellig størrelse. Godt se rhinestones fra Swarovski, efterligne diamanter. Design af tommelfingeren kan du kaskade sten, og på den anden at sætte en lille sten i midten, nær neglebånd. Og du kan placere på en sort baggrund diamant rhinestones. Så neglene bliver en dekoration.

Design muligheder for cocktail kjole

For den lille sorte kjole fra Chanels bedre at vælge sort lak. Harmonisk få, hvis man kombinerer sort pedicure og manicure sort, der forbinder dem i samme stil. Da fingernegle tillader meget mere med hensyn til design, kan du udføre en sølv frakke på en sort baggrund, eller udskrive stempling. På fødderne kan vi begrænse kun udsmykningen af tommelfingeren. Efter alt sandaler ofte kun set ham. Men der kan ikke være begrænset til stempling, og sætte rhinstene, gruppering af tre sammen. Effekten er lille diamant buketter. Denne indstilling er strengere. Hvis begivenheden til at være en sjov, passer den næste version af designet.

Sort pedicure med løse sten, ikke nødvendigvis efterligne diamanter, overraskende gode udseende. Plus farvede sten, at en sådan konstruktion egnet til enhver kjole. Bright cocktail mærketøj bringer en følelse af glæde og fest. Den klassiske kombination af diamant ville være uhensigtsmæssigt. Du kan hente en halskæde af halvædelsten ædelsten og negle samme sted rhinestones. I forbindelse med blomstermotiv af de samme farver på kjolen billedet vil være fuldt vedholdende i samme stil. Og det er på en sort baggrund vil være særlig skinnende rhinestones.

Sort pedicure kan gøres med et spejl vtirkoy. Det er meget elegant. Pulver til vtirki kan afhente nogen. Hun teknologien anvendes på den sorte gelcoat. En eller to af neglen kan efterlades sort og resten til at gøre krom, sølv eller guld. Dette design giver effekten af et spejl. Det er så subtile løgne, at den resulterende overflade giver refleksion.

Semi formelle påklædning

På Semi-formelle begivenheder dame skal se ud, så deres udseende kan beskrives som elegant og diskret. Han foreslår en cocktail eller en dag kjole, bukser eller nederdel med en bluse.

Denne stil er ofte valgt diskret beige, grå eller pink nuancer ro.

søm farve bør ikke slå øjet, og samtidig forpligtet til at foretage en ordentlig indtryk. Enkel service jakke her ikke undslippe. Pedicure trop med sorte pailletter, som kan sætte enhver logo.

Pedicure med stjerne pailletter

Semi formelle dresscode vil dekorere og vil supplere den design med stjerne pailletter. Dette er især relevant for levering af professionelle udmærkelser. For at få et indtryk af volumen, før mellemstationer en pasta område, hvor de vil blive let drysset med sølv glitter. Derefter sætte stjernerne og i sidste øjeblik - små rhinsten. Det er nødvendigt at skabe illusionen af Mælkevejen.


Style "Black and White"

Nogle gange er du nødt til at klæde sig i sort og hvid. Design modeller af denne stil - perfekt. Ved at kombinere de eneste to farver: sort og hvid, kan du opnå en fantastisk effekt. Er det tilstrækkeligt at minde om en scene fra filmen "My Fair Lady", hvor Odri Hepbern i billedet af Elizy Dulitl vises på galopbanen på Ascot. I dette tilfælde kan du lave sort og hvid pedicure.

Hvid baggrund og sort stempling. Forskellige muligheder for en sådan kombination er forbløffende. Stempling, til prægning grafik enhed giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre et mønster af enhver kompleksitet.

I det arsenal af mange mestre i søm klistermærker, skydere og kunstige dele til designet til at udføre sort-hvid pedicure. Du kan hente noget. Tilbagevendende motiver i tøj og på neglene ser fascinerende.

Pedicure med sig selv sort lak er meget fordelagtig at se. Det understreger formen af neglene, visuelt øge dem. Han nestrashnye ufuldkommenheder neglepladen, som kan skinne igennem lys lak: ujævn smil linje, af forskellig størrelse på hver finger, fingernegle eller bølgende blå mærker.

Sorte frakker og alle glatte kaldes. Hvis du vælger at gøre en mat finish eller fløjl effekt, vil det udjævne eventuelle uregelmæssigheder. Sort - klassisk tone, kommer han til ethvert outfit, en sko. Indret det med rhinestones og Swarovski føler en stil-ikon - 2017.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.