SundhedSygdomme og betingelser

Colon dyskinesi

Til dato, en af de mest almindelige sygdomme i de indre organer, især i fordøjelsessystemet, anses det for en funktionel lidelse i tarmen. Ifølge statistikker, er mere end halvtreds procent af disse sygdomme associeret med kolon og mavesygdomme. Det skal bemærkes, at i denne situation bliver vi ofte taler om dette organ bevægelseshæmmede. I dette tilfælde, absolut er der ingen økologiske ændringer. Som for årsagerne til disse processer, er det først og fremmest, dyskinesi colon både exogene og endogene type.

Hvis vi taler om udviklingen af sygdommen, bør man være særlig opmærksom på følgende faktorer. Forstoppelse, endokrine og metaboliske forstyrrelser, vegetodistonii, familiens historie generelt, akutte infektioner, som er overført i sin barndom, fødevareallergi og fejl på kunstig ernæring oversættelse, administration af lægemidler, crack, hæmorider - alle bidrager til afbrydelse af kolon funktion.

Dyskinesi af tyktarmen er oftest ses hos mennesker, der lider af andre sygdomme i fordøjelseskanalen, endokrine sygdomme. På udviklingen af sådanne ubehagelige sygdomme påvirkes af faktorer som rygsøjleproblemer og central innervation, stressfaktorer, indtagelse af visse lægemidler, psyko-emotionelle lidelser, øge eller nedsætte den hastighed, som bevæger sig gennem tarmene af dens indhold, og meget mere.

Dyskinesi af tyktarmen er opdelt i to hovedtyper. Vi taler om en hypotonisk og hypertonisk sygdom, type af psoriasis. I de fleste tilfælde, det vigtigste symptom på denne sygdom er symptomer såsom skarp smerte i underlivet og dysrytmi afføring proces. I en rask person, denne frekvens varibelna. For eksempel er det ikke nødvendigt at estimere et to-dages forsinkelse i sin stol som forstoppelse, hvis der ikke findes sådanne symptomer som mavesmerter. Når det kommer til den type hypertensiv sygdom, smerte i dette tilfælde, vil blive distribueret i den basolaterale og de lavere dele af din mave. Derudover vil de have kramper i naturen. Disse smerter er ofte forbundet med den handling af afføring. Derfor vil disse følelser ophøre med at forstyrre den person, efter at han tømme tarmen.

Som for den type hypertensiv sygdom kaldet "dyskinesi kolon", så det må siges her, at denne type sygdom primært er karakteriseret ved progressiv vedvarende forstoppelse. For eksempel, efter langvarig forstoppelse stol ofte efterlader små volumener. Desuden han ofte har en lidt flydende konsistens. Efterfølgende i en human patient observerede udvidelse af lange afstande del af tarmkanalen. Som et resultat, at tonen i såkaldte anale sphincter også svækket, er der inkontinens af tarmindholdet, dvs. afføring. Med hensyn til smerter forbundet med denne type af sygdom, de normalt ikke har en permanent karakter. Ved langvarig forstoppelse, personen oplever en følelse af mæthed.

Denne sygdom kan opdeles til endnu en gruppe. Afhængigt af tilstanden af motorisk funktion af området kan iagttages forekomst af ufuldstændig og utilstrækkelig tømning af tarmen - er gipomotornaya dyskinesi af tyktarmen; og forekomsten af for hurtig tømning, dvs. gipermotornaya sygdom.

Adenocarcinom af tyktarmen, eller, som man siger, tarmkræft, er ofte en konsekvens af oversete sygdomme i kroppen. Det er derfor, dyskinesi - det er en anledning til at henvise til en specialist, af den passende behandling, selv om dataene på den tid, du er sjældent bekymret for smerte og ubehag i maven.

Sygdom er diagnosticeret ved klinisk undersøgelse metode resulterer instrumental undersøgelse. Desuden sigmoideoskopi, eller for eksempel rektoromaskopiya tillade let nok til at evaluere tonen i tarmen og tilstanden af dens slimhinde. Med hensyn til den særlige behandling af psoriasis, er det først og fremmest, i overensstemmelse med en speciel diæt. Medicin, der er nødvendige for hurtig genopretning, kan kun gives af din læge. Deltag ikke i en sådan situation på selvmedicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.