FormationUngdomsuddannelse og skoler

Er det altid de samme mennesker forstå skønheden? Forståelse af skønhed: generelle tendenser

Man tager ofte for givet eksternt pålagte standarder. Han mener ikke, nogen af de modsætninger kravene i sit interne værdisæt, hans begær, og heller ikke, i virkeligheden, oprindelsen af disse standarder. Og det er altid den samme, uanset om folk forstår skønheden.

Dette emne kunne blive genstand for refleksion og for den almindelige læser, og for studerende. Sammenligning af de forskellige standarder for skønhed, kan kvinder befinder sig i forskellige standarder og komme af visse komplekser. Gymnasieelever vil også udvide deres viden, når du skriver essays, "Er det altid de samme mennesker forstå skønheden." Synopsis lektion oplysninger fra historien om de mest forskellige epoker, samt en interesse i et givent emne kan hjælpe skrive det på højeste niveau.

Twiggy og revolutionerede modebranchen

Hvem var grunden til, at nu hver anden pige fantasier selv en fed kvinde, på trods af den faktiske værdi af din vægt? Det menes, at synderen af dette - den engelske model Leslie Hornby aka Twiggy. Oversat betyder det "skrøbelig" eller "reed". Og det var virkelig årsagen til revolutionen i hele modebranchen - med væksten i 169 centimeter i hendes vægt var kun 40 kg!

Hun havde sådan en stærk indflydelse på de førende modedesignere fra den tid, at de begyndte at vende sig bort i massevis fra den engang foretrukne frodige og afrundet kvindelige form, men foretrækker modeller med tynde, teenager fysik.

Insane overholdelse af standarder

Engang var der ingen begrebet skønhed, generelle tendenser og præferencer - alt kollapsede under indflydelse af den hastigt spreder nye supermodel. Kvinder begyndte i massevis til at sidde på en diæt, klippe langt hår at emulere Twiggy makeup - og det er bare at begynde at opfylde de nye standarder.

Men som sædvanlig damerne og mode lille tanke om det vigtigste spørgsmål: hvilken pris Twiggy stand til at opretholde sig selv i en sådan vægt, og hvor stor er således skadeligt for helbredet?

Er det altid de samme mennesker forstå skønheden? Sammendraget af en historietime at hjælpe komponere i litteratur

Som du kan se, kravene til en kvinde at ligne hun lignede en teenager, optrådte for nylig. Gennem historien i forskellige lande, kulturer og tidsaldre, disse ideer var anderledes. Så svaret på spørgsmålet: "Er det altid de samme mennesker forstår den skønhed" vil helt sikkert være negativ. Begrebet den ideelle er så forskellige på forskellige tidspunkter og for forskellige afgrøder, der fanger fantasien af det moderne menneske.

Græske standarder for skønhed

Og de første historisk udviklede standarder for europæiske kvinder var selvfølgelig prøver af det gamle Grækenland. Det vigtigste punkt i skønhed derefter var proportional med både mandlige og kvindelige krop. Selvom vi ikke kan sige, at dette kun gælder for grækerne og græske kvinder, fordi de har fulgt, og af en repræsentant for andre nationer.

Smukke grækere kaldte nødvendigvis uddannet krop med perfekte proportioner. For kvinder anses attraktivt at have en høj pande, store øjne, lys hud. Til dette græske kvinder tyet til forskellige tricks: at under den brændende sol for at bevare aristokratisk bleghed, de brugte kridt, der stammer fra de skaller, samt hvid.

Grækerne var kærester frodige bagdel, men store bryster var ikke i deres favør. Skulpturer af kvinder i det gamle Grækenland fascinere sine proportioner enhver kender af kunst til denne dag.

Standarder for skønhed i Indien

Hvis vi taler om skønheden i repræsentationer af indianere i fortiden, de er meget forskellige fra de fælles moderne begreber. I det gamle Indien, i første omgang værdsat kurvede form. Overvægtige kvinder havde ry for smukke kvinder, og hudyshek ingen opmærksomhed. Demonstrere disse ideer basrelieffer af gamle indiske templer. Fuldstændigheden af elskerinde af huset blev betragtet som et tegn på, at hendes familie bor i overflod og velstand.

Af den måde, en stor beundrer af storslåede former var også italienske mestre i renæssancen.

I øjeblikket kan den indiske skønhed have andre egenskaber, hvad enten fuld eller tynd. Efter alt, de europæiske idealer og ikke rod i dette land. Kærlighed til krop-art, piercing næse og bindi eller "tegn af sandheden", som ligger på panden - alle disse detaljer og giver den charme af en indisk kvinde.

Ideen om skønhed i det gamle Japan

En enorm mængde information giver historiske kilder som svar på spørgsmålet: "Er det altid de samme mennesker forstå skønheden?" Kunsten (Grade 7, 8 og ældre studerende, der studerer historie, klar over dette) er en integreret del af enhver kultur. Som for landene i den mystiske Østen, der kan også ses meget ejendommelig holdning til skønhed.

Billederne af moderne japanske kvinder i historisk dragt kan ses, at på mange måder, de er glade for at vedtage de standarder for sine forgængere. Men i tilfælde af gamle Japan kan ikke klart besvare spørgsmålet: "Er det altid de samme mennesker forstår den skønhed", fordi der i mange henseender kanoner af japansk de ikke forstår den sidste europæiske.

Standarden blev betragtet som en lille, bare en lille fod, og alle forældre er ivrige efter at få deres døtre til at opfylde standarderne. Piger i disse dage blev gjort til at bære specielle sko, som ikke tillader foden at vokse. Det var en meget smertefuld proces, fremtiden for skønheder var svært at gå og bare stå på dine fødder.

Er det altid de samme mennesker forstå skønheden? Grade 8, 9 og afsluttende klasser - en tid, hvor unge mennesker har brug for at lære at være fleksibel og respekterer andre folks smag og udtalelser fra både fortid og nutid.

Lande med ekstraordinære visninger: Kenya og Myanmar

Fremragende test af tolerance vil studere nutidens skønhed standarder i lande som Kenya og Myanmar.

I Kenya, for eksempel, en væsentlig egenskab ved enhver attraktiv kvinde er en særlig piercing læbe, kaldet stikket. Han lægger på piger i alderen 13 år og derefter gradvist øger åbningen, trækker hendes underlæbe. Ifølge nogen af os, plug byttet udseende, men i Kenya den kvinde, der bærer det anses for meget smuk og højt respekteret. Det er altid en masse fans.

I Myanmar, et symbol på skønhed - en uforholdsmæssig lang hals. For at opnå denne standard for piger fra barndommen slid kobber armbånd. År efter år, deres antal stiger, strakte halsen lige til ufattelige proportioner.

Ikke blot historie giver en omfattende svar på spørgsmålet: "Har folk forstå skønheden er altid den samme?" Kunsten (klasse 8 og ældre børn kender det fra skolens selvfølgelig) er en integreret del af udviklingen af enhver nation. Det har en enorm indflydelse på begrebet elegance, nåde og tiltrækningskraft. Smuk, blev set ved den samme vinkel kan ændres, når vektoren blive grimme, og noget grimt i øjnene af overjordisk pragt kan skinne i øjnene af en anden. Derfor altid haft en anden opfattelse af skønhed menneskehandel. Generelt skitserer tendenser i et bestemt folk på et bestemt tidsrum, men det er stadig en subjektiv opfattelse, ikke begrænse det nogle konventioner eller stive standarder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.