SundhedPræparater

Drug "Analgin" - fra hvad? Dens skade på kroppen

Sandsynligvis er der ingen førstehjælp kit, hvor der ville være nogen medicin "Analgin". Dette stof er så velkendt for os alle, at læse instruktionerne for dens brug næsten ingen gider.

Hvilken slags hjælp - "Analgin"? Hvad hjælper det? Prøv at forstå. Det internationale samfund er kendt som metamizol natrium. Dette præparat er ikke narkotiske analgetika, har evnen til at mindske smerter uden indflydelse på psyken. På hvilket tidspunkt er lokaliseret ubehag - det gør ikke noget. Dette kan være et hoved, øre, mave - med nogen af dem kan håndtere stoffet, "Analgin". Fra hvad kan stadig spare en universel smertestillende? Det kan være et redskab i kampen mod inflammatoriske processer og reducere feber.

Ikke desto mindre er holdningen hos forbrugerne til dette, ved første øjekast, en enkel og effektiv og er tvetydig. Ud over de mennesker, der drikker denne medicin med eller uden ham er der dem, der, selv i en nødsituation vil ikke tage en enkelt pille. I en tid med universel adgang til information, for at finde ud af, hvad der er dårligt, "Analgin": det skader den kredsløbssygdomme af kroppen.

Den første og vigtigste egenskab af lægemidlet - lindre smerter, men behandlingen af deres årsager. Efter at have drukket en dosis af midler og mindske deres lidelser, er det vigtigt ikke at glemme at søge lægehjælp til diagnosticering af sygdommen, der forårsagede smerte, og destination for sin behandling.

Den anden vigtige funktion til at huske på: mens du tager stoffet for en kort tid, og i små doser det ikke forårsager skade på kroppen. Det rejser spørgsmålet - og hvad er dårlig medicin, "Analgin" med langvarig behandlingsforløb til dem? I dette tilfælde lægemidlet har tendens til at trykke kredsløbssystemet i kroppen og forårsage funktionsfejl i nyrerne og leveren. Desuden er det forbudt at bruge for folk med individuel intolerance (hvis du har allergi) og gravide kvinder.

Lægemidlet ikke frygtes, hvis ikke overstige den daglige dosis, som ikke bør være mere end tre gram.

Ifølge læger, der tager medicin, "Analgin" hvorfra ingen er immune:

- fra mærkbare skader nyrerne (ifølge statistikken, omkring 10% af patienter med det formål at hæmodialyse har nyresvigt på grund af anvendelsen af for store mængder af lægemidlet);

- undertrykkelse af knoglemarvsfunktion, hvorved de begrænsede output leukocytter (middel negativ indvirkning på dem);

- fra døden i tilfælde af at modtage store doser af lægemidlet.

Den vigtigste negative faktor, når de modtager midler "Analgin" er som følger: det kan føre til afhængighed, ligesom medicin. Lad os sige, når en person tager en hovedpine pille medicin, og hun stopper, men ikke for længe: et par timers ubehag er tilbage med en hævn - og igen i løbet er det stof "Analgin". På hvad betyder den smerte kommer tilbage igen? Det sker, når kroppen ikke kan undvære disse penge og oplever en stigende efterspørgsel efter det ved at skabe kunstig ubehag.

Allergi over for "Analgin" - en version af de mest almindelige typer af narkotika intolerance. Udviklingen kan forekomme hos folk i alle aldre. I fare i første omgang få folk med andre typer af allergi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.