Kunst og underholdningLitteratur

Derfor Rusland - landets historie i teksterne

Russisk litteratur er anerkendt af verdenssamfundet som en af de rigeste. Peru russiske forfattere hører til et utal af produkter ved hjælp af læserne elsker i forskellige lande, er værker af forfattere placeret på scenen og bliver grundlaget for filmmanuskripter. Men med poesi er ikke så enkelt - at formidle de følelser og følelser af forfatterne i et andet sprog er ikke så nemt som det ser ud ved første øjekast. Men selv omskrevet næsten helt digte (i oversættelsen af teksterne er normalt holdes den vigtigste idé, og resten er skabt fra bunden) russiske digtere er blandt de bedste forfattere. Hvad er årsagen til dette?

graduering

Generelt klart identificere specifikke perioder er meget vanskeligt i den russiske poesi udvikling. Der er en guldalder, er der en sølv, så kommer den sovjetiske periode, men det er ikke begrænset til sådanne strenge grænser. Russisk poesi og digtere udgivet før i litteraturen kom til Pusjkin og Lermontov, og med sammenbruddet af Sovjetunionen, har teksterne ikke stoppet skriftligt. Men verset er normalt betragtes som en særskilt genre fra begyndelsen af det nittende århundrede - i denne periode er steget stjerne af russisk poesi.

guldalder

Guldalderen er måske toppen af russisk poesi. Pushkin, Lermontov, Fet, Tiutchev - de alle arbejdede omkring samme tid.

Russiske digtere og forfattere først prøve kræfter med den genre af klassicismen, som erstattede senere kommer sentimentalitet og romantik. Det skyldes en kombination af disse genrer opstod mening om falskheden, den idealisering af guldalderens - forfattere forsøgte at sugarcoat virkeligheden. Ved udgangen af århundredet har situationen ændret sig: han begyndte at dukke realisme, der ikke kun afvist forfinelse af deres forgængere, men viste også alle menneskelige Laster og verden omkring ham. Senere tilføjede han en satire - latter gennem tårer over alt sker i Rusland i slutningen af det nittende århundrede.

Ved århundredeskiftet. Sølv alder

Overgangen fra den ene århundrede til et andet gradvist fortrængt realisme. Begyndte at dukke dekadente litteratur, fyldt med angst, nervøse de kommende ændringer. Forværring af sociale konflikter, kunne den spirende revolution ikke undgå at ophidse de forfattere i deres arbejde vises første toner af patriotiske motiver. Russiske digtere henvende sig til historien om deres land, forsøger at forudsige den fremtidige udvikling. Men her alle gør det på deres egen måde: én tilbage i kritisk realisme, forsøger at gøre hans tekster så klar for de mennesker, mens andre er skjult bag en mur af symbolik, ty til allegorier og ordspil, som om at sige mellem linjerne.

Med krisen i symbolik, som arbejdede digtere som blok, Soloviev, nye genrer Acmeism overføre alle detaljer af verden (Akhmatova, Gumilev, Mandelstam), og futurisme, et oprør mod principperne i samfundet (Majakovskij, Khlebnikov). Silver Age af russisk litteratur er tæt forbundet med ændringerne i samfundet, afvisningen af tradition og fed eksperimenter i teksterne.

Den sovjetiske periode

Det er grunden til Rusland ikke forvente, at den sociale revolution, som alle har ventet på, vil få konsekvenser. Med fremkomsten af den nye regering begyndte en straf på forfattere af den foregående generation. Alle, der nægtede at skrive for at bestille den part udsat for undertrykkelse, blev et stort antal talentfulde forfattere tvunget i eksil under pres fra offentligheden. Hovedmotivet for den post-revolutionære poesi bliver forherligelse af Sovjetunionen, den idealisering af den nye verden, under opførelse, i den sandeste betydning af ordet, på knoglerne af den gamle.

Nye realiteter skubbet futurisme og Acmeism, helt overgive sig til socialistisk realisme. Trak sig tilbage i baggrunden skandaløst og oprørende: de blev anset for at være den masse ikke meget begavede digtere, er litteratur blevet den mest specifikke og presserende. Men hun holdt det vigtigste af interesse for den person, som et individ.

De efterkrigstidens lyrics

Den Store Fædrelandskrig har lagt sig, forblev et mareridt i folks hukommelse. Og russiske digtere ivrigt greb på nyt emne, der udstikker alle akkumuleret over mange års konfrontation i tanke og følelse. Der var en hel lag af forfattere, der udelukkende arbejder i militæret genre forherlige de mennesker, fortæller historier frontlinje, dividere mest skattede. Men sammen med dem skrev, dem, som prøvede at distrahere folk fra den rædsel. I poesi Futurisme afkast kommer eksperimenter med form af digtet, med rytmen og rim. En hel generation af tresserne til at arbejde på at slette mindet om krigen af de mennesker og udskiftning af dens lys tanker. I denne periode, at arbejde jul, Voznesensky, Yevtushenko digte som virkelig beundrer deres enkelhed og lethed.

i dag

Moderne digtere Rusland fortsætte arbejdet med deres forgængere. De skriver om deres omgivelser, og mystiske verdener, vendte sig til klassisk prosodi og lege med den form for poesi. De kombinerer i sine digte er ikke kompatibel, hvilket giver håb om en yderligere udvikling af russisk poesi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.