ComputereUdstyr

Radeon 7770: funktioner og anmeldelser

Spil Grafikadapter "tre syvere" fra AMD om at høre alle de fans til at spille i de dynamiske ressourcekrævende spil. Ved at lancere Radeon 7770, har producenten taget et stort skridt i retning af en potentiel kunde - gav High-End-enhed klasse overkommelig pris (8000 rubler) og anbragt i acceleratoren budget niche, lidt begrænse dens ydeevne. Fokus i artiklen - en gennemgang af grafikkortet ydeevne, studiet af produkter fra forskellige producenter, og anmeldelser af ejerne.

To brødre-akrobat

AMD Radeon grafikkort HD 7770 -serien gik på salg, sammen med sin udeshevlonnoy modifikation HD 7750. Producer ønskede, så med en enkelt GPU til at tage to forskellige prisklasse. Imidlertid har en signifikant forskel i udførelsen af to grafikkort og en lille forskel i pris førte til, at en billig modifikation næsten blottet for efterspørgslen på markedet.

Og Radeon HD 7770 kunne gå ubemærket hen, hvis ikke for skærmkortet fabrikanter, der så det enorme potentiale i enheden for acceleration, øger video ydeevne, bringe den til High-End-niveau. Lavt strømforbrug og anstændige kølesystem som altid bryde nye rekorder inden for spillemarkedet uanset grafik core og producenten.

tekniske egenskaber

Høj ydeevne gaming grafikkort giver en Radeon HD 7770 grafik core egenskaber. Chip fremstillet af Kap Verde 28 nanometer fremstillingsprocessen og placere pladen på 123 mm 2 og en halv milliard transistorer. Den nye grafikprocessor er i stand til at fungere ved en frekvens på 1 GHz, og han stadig har potentiale til at sprede. Til overførsel af data svarer til hukommelsesbussen GDDR5, der opererer med en kapacitet på 128 bits og om bord har 1 gigabyte hukommelse, som opererer ved en frekvens på 4500 MHz. Stream processor 640, tekstur enheder - 40.

Et af de vigtigste elementer i dette skærmkort er et lavt strømforbrug - 80 watt spidsbelastninger, at mindst halvdelen af størrelsen af tilsvarende konkurrenter fra Nvidia producent. Også på Kap Verde-chip monteret controller, som nulstiller til et minimum frekvens i tomgang grafikkort. I sådanne tilfælde vil strømforbruget være omkring 3 watt.

Kendskab til den oprindelige

Ekstern grafikkort AMD Radeon HD 7770 ligner en top-enhed. Modifikationen gælder for to slots i systemenheden, og det beskyttende hylster har et kølesystem rettet luftstrøm PCB. Generelt ser det ud til, at grafikkortet og kølerhuset er af enhedskonstruktion. som bemærket i sin anmeldelse, brugere spørgsmålstegn Men blæseren er, at i et lukket kabinet er placeret i midten af brættet og ikke har en turbine - det bare blæser til radiatoren. Tilbagetrækning opvarmet luft bidrager enormt ventilationsrist, som optager hele afsnit af en fastgørelsesplade.

Eventuelle spørgsmål til producenten ejerne af gamle skærme, som findes på grafikkortet kun digital video output (mini DisplayPort, HDMI og DVI). Temmelig mærkelig beslutningstager klart reduceret interessen til grafikkortet på det russiske computer markedet.

Potentiale for fabrikken overclocking

Før der iværksættes en undersøgelse af de enheder, der leveres af andre producenter på markedet for grafikkort, er du nødt til at forstå de tekniske muligheder i henvisningen grafikkort Radeon HD 7770. Specifikationer øge hastigheden af den grafik core her i første omgang. Så i gang med at teste et skærmkort lykkedes det os at overclocke grafikprocessoren til 1170 MHz, og hukommelse - op til 6120 MHz. For dette, men det var nødvendigt at hæve spændingen fra 1,1 V til 1,2 V. Så grafikkortet tilstand udviser høj stabilitet uden forekomsten af artefakter og problemer med drivere.

Spørgsmål brugeren kan støde på en standard kølesystem, der ikke kan klare opgaven. Under testen, støjen fra ventilatoren fuldstændigt dækker arbejdet i alle kølere i systemenheden, men den grafiske kernetemperatur med mindre end 70 grader Celsius ikke tabes. På baggrund af de data, kan det konkluderes, at valget af de nødvendige grafikkort optioner tilbydes på markedet bør ikke kun fokusere på overclocking potentiale, men også en anstændig kølesystem.

Offer monopol

Radeon HD 7770 på markedet under Sapphire-logoet, har alvorlige forudsætninger for at blive en top sælger på kriteriet om "pris-kvalitet." Det faktum, at det er placeret i den overkommelige segment, mange købere af budgettet enheder, men fabrikken overclocking ydeevne sætter grafikkortet på samme niveau med High-End-enheder. Standardindstillingerne grafik core clocket på 1150MHz og hukommelsen overclocket til 5000 MHz.

Som praksis viser, er dette potentiale gemt bag grafikkort en fuld kølesystem, som er installeret i Sapphire laboratorium. Det er takket være en enorm aluminum radiator, der dækker hele printplade og en kobber varmeoverføringsrør korrekt distribution varme, grafikkort ikke overophedes. luftcirkulation sikrer en omfattende én ventilator, der er monteret ovenfra på afskærmningen.

overclockere

Og hvis fans af Sapphire grafikkort ydeevne standard version vil virke lidt, kan du købe en enhed mere kraftfuld: Radeon HD 7770 Vapor-X GHz Edition OC. Modest i denne video kun pris (8.000 rubler), men udseendet og egenskaber vil overraske selv de mest krævende kunde. Først satte en professionel kølesystem. Det samme er placeret på den høje ende-enheder: aluminium, kobber, fordamperkammeret, de to høj effekt fan, beskyttelseskappe med retningsbestemt blæser.

Hævdede grafik core frekvens er 1100 MHz, men i processen med accelerationsværdien let forøget til 1190 MHz. Men hukommelsen har nogle problemer - fabriksindstilling er clocket på 5200 MHz, men at sprede det over 5980 MHz er urealistisk, når det hænger hele systemet, og genstart computeren. Men denne acceleration er nok til at komme i spillet tests meget tæt på top-end grafikkort HD 6850.

"Frozen" tilbud

Kendt på verdensplan af HIS, der producerer grafikkort kun baseret på AMD chipsæt er også glad fans nyhed Radeon 7770. Karakteristik af enheden i bunden er ikke blevet forbedret hos producenten, selvom kølesystemet har undergået væsentlige ændringer, klart hentyder til ejeren af det enorme potentiale for overclocking. Dette fremgår også af installationen af fem-faset strømforsyning kredsløb med erstatning af PWM controller. Under testen, øger grafik core frekvens indikerer en stabil drift ved 1210 MHz, og hukommelsen til at klare opgaverne i 5780 MHz-båndet.

Udseende Kølesystem selv og tiltrækker opmærksomhed til sig selv, men ved nærmere eftersyn er der væsentlig ulempe - radiatoren helt alene fastholdelsen af den grafik core. De resterende komponenter, herunder hukommelseschips, en blæst luftstrøm. Ice køling grafikkort HANS 7770 IceQ X, ifølge reklame er bare en markedsføringstilladelse trick.

forbrugsgoder

Radeon 7770 producent ASUS betragtes som den bedste køb på markedet ydeevne enheder. Sagen er fabrikken overclocket, der er omfattet af garantien for sælger. Den grafik core i den normale tilstand er clocket på 1170 MHz, og hukommelse - 4600 MHz. Fremragende resultater. Yderligere løft ydeevne uden mening, selvom de installerede kølesystem forudsætninger for dette er: en kobberkerne, aluminum radiator, beskyttende plasthus med en enkelt blæser.

Det er værd at bemærke, at i Rusland er der én mere instans af HD 7770 grafikkort, som har om bord 2 GB RAM. Producenten har ikke overclocke GPU'en og hukommelsen bus, forlader skæbne den fremtidige ejer. Til køling af grafikkortet møder ligner den forrige enhed kølesystem, men det er allerede udstyret med to kraftige ventilatorer. Som et resultat, GPU acceleration er realistisk at frekvensen 1200 MHz, og hukommelsen fungerer stabilt i 5000 MHz.

Lederen af Taiwan marked

Videokort baseret på Radeon 7770 med en eller to gigabyte hukommelse til samme pris præsenteret for det taiwanske selskab Gigabyte markedet. Fabrikant til begge enheder har øget hyppighed af GPU, indstilling på omkring 1100 MHz, og også rejst hukommelse frekvens til 5000 MHz. Da det viste sig, at yderligere fremskyndelse af udgifterne meningsløst, hele problemet ligger i det oprindelige kølesystem.

Regelmæssig aluminum radiator størrelse med en grafik kerne er klart ude af stand til at klare en anstændig fan-assisteret PCB. Mange brugere, i henhold til deres meninger, det indtryk, at køleren blev lånt fra enheden low-end, i det mindste, at effektiviteten af det samme. Uventede begivenheder i spillemarkedet Gigabyte lavet i laboratoriet.

Slug fra MSI

Radeon 7770, MSI præsenterede kendt producent på det russiske marked, det ligner en high-end enhed. To kæmpe fan på radiatoren skallen klart vil glæde alle potentielle købere. Det er dog ikke nødvendigt at skynde sig, fordi virksomheden har besluttet at gå den anden vej: i stedet af løbet for udførelsen hun kastede teknologien til at erobre stilheden i drift. Og at hun var i stand til 100%, fordi forsøgene med lignende enheder hum af fans selv i spidsbelastning ikke overstiger 26 dB (roligere end støjen fra en standard CPU køler).

Producenten har ikke foretaget accelerationen og levere produkter som indbygget AMD. Men det betyder ikke, at du kan glemme alt om at øge produktiviteten. Grafisk display card kerne er i stand til at fungere stabilt ved frekvensen 1100 MHz, og hukommelse - 5200 MHz, som ser meget acceptabelt sammenlignet med konkurrenterne. Ejerne siger, at potentialet for accelerationen er tilgængelig, men problemet - i fartbegrænser køligere, hvis du fjerner den, kan du roligt forbedre ydeevnen op til 1200 MHz på kernen.

mærkelig spiller

PowerColor selskab afsløret sin vision af markedet chipset AMD Radeon 7770. Et udseende for enhver potentiel køber vil være nok til at forstå ideen producent. Strange efterligning turbofan, der er installeret på toppen Nvidia konkurrent enheder, den særlige gør ikke indtryk. Og hvis man ser under kølerhjelmen, og så kan vi alle blive skuffet i brand - en aluminum radiator størrelse af afsnittet med den grafiske kerne er tydeligvis ikke forårsage forbrugernes tillid.

Og hvis grund af kølesystemet af accelerationen kan ikke være tale, derefter enhedsprisen har spørgsmål. grafik pris card marked er 9000 rubler. Det er varemærket er så dyrt? Dette er den eneste grafikkort tilgængeligt på markedet lignende enheder baseret på Radeon 7770, som ikke anbefales at købe alle brugere. Producenten er ikke gjort noget for at være på lige fod med konkurrenterne på markedet.

Opsummering

Som det kunne forventes, den foretrukne af alle brugere på markedet for gaming grafikkort - Sapphire selskab - igen gav sine fans en overraskelse i form af grafisk ydeevne i lavprissegmentet - Radeon 7770. Proprietær køleteknologi og færdiggørelsen af power management-system har bidraget til opnåelsen af maksimal produktivitet spil. God potentiale for acceleration HANS og ASUS - følte rigtige tilgang til forbrugeren i form af alvorlige forbedringer involverer varmeeffekt komponenter på printet kortet. Resten af de mærker, at dømme efter de anmeldelser af ejerne, ikke imponere med deres præstationer. En mærkelig holdning til chip-fabrikanter - sådanne potentiale, men vælger ikke noget andet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.