ComputereUdstyr

Hvorfor Internettet fungerer langsomt

I dagens artikel vil vi fokusere på nogle af årsagerne til , hvorfor internettet er langsom, og hvad der kan gøres for at øge dens hastighed. Uden tvivl, få moderne computer ejere fundet det tidspunkt, hvor hastigheden af adgang til ressourcerne i det globale netværk nummereret i snesevis af kilobit, og modemet 56 "rigtige" kilobit virkede fantastisk. Nu, selv forbindelsen til 100 Mbit overraskelse ingen - udstyr forbedret, og de krav, som folk er stigende. Resultatet er en overraskende situation, hvor, der har utrolige muligheder, mange computerbrugere siger, at de har internet langsom. Alt er forklaret ganske enkelt: ved indgangen til internettet er tilfreds med 1-2 mp3-filer downloades i 10 timer. Nu folk ønsker at se en høj kvalitet film med et volumen på tocifret antal gigabyte, hvilket er næsten helt eliminerer den høje hastighed. Derfor en af de almindelige årsager skyldes som folk klager over, at den langsomme internet - et mismatch af hastigheder og ønskede mængder data. Dette er den mest "menneskelige faktor".

Men hvis internettet er blevet arbejdet langsomt uden synlig grund, bør du prøve at huske, hvorefter handlinger falder hastigheden. Måske etableret nogle programmer, operativsystemet er blevet gjort korrigerende justering, udskiftning af tilbehør, eller bare flyttet til et nyt system enhed. Enhver lille ting, tilsyneladende ubetydelige, kan teoretisk føre til, hvad brugeren siger: "Internettet er langsom." Tag for eksempel installation af en harmløs program. Der er en chance for, at denne app er inficeret med en virus, der forbinder computeren til et botnet. Resultatet - langsomme internet, som i dette tilfælde, en væsentlig del af netværksressourcer involveret i falsk trafik. Løsningen er indlysende: du bør tjekke computeren-programmet Antivirus.

Bemærk, at når forbindelsen hastighed er oprindeligt lav (mindre end megabit), selv har automatiske opdateringer, standard involveret i nogle programmer kan bremse betydeligt ned dit arbejde med et globalt netværk. Løsning: Du bør deaktivere indlæsning af moduler opdateringer. For at gøre dette i Windows, skal du trykke på tastekombinationen Win + R, som dukkede op i den prompt, skriv msconfig, og derefter gå til fanen Start. Her skal du slukke al unødvendig. Det anbefales at læse på nettet, hvilket program er ansvarlig for hvad, men under alle omstændigheder, skal du sætte alle de linjer, du vil indlæse, hvilket er ordet «Opdater». Ikke mindre skadelig automatisk opgradering af systemet. For at deaktivere skal du ringe til ejendommen "Computer", fortsæt til "Ledelse - Service". Her den liste, du ønsker at finde "Opdater" og deaktivere driften.

Den næste "mistænkt" anvendes af browseren. De var der en hel del, så i et konkurrencepræget miljø, hver udvikler søger at føje til produktet af nogle af de funktioner, som andre ikke gør. Desværre, denne gode hensigt er ikke altid en positiv effekt på hastigheden af nettet. Løsning: Prøv at ændre browseren.

Faktisk årsagerne til den langsomme arbejde meget, så det er umuligt at angive dem alle i én artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.