SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor mimrer nedre øjenlåg af venstre øje: Årsager og Behandling

Et sådant fænomen som myokymia opstår, når masse reduktion af de cirkulære muskler placeret direkte under huden, et capping anterior kredsløb. Der er en nedre øjenlåg trækninger ganske ofte, altid pludseligt. I dette angreb forsvinder efter et par minutter, men i nogle situationer kan det være forsinket i lang tid, forårsager alvorlige ubehag.

Selvom pulsering og leverer ubehag omkring den lægger ikke mærke. For at fjerne dette symptom, skal du først finde ud af hvorfor mimrer nedre øjenlåg af det venstre øje.

Almindelige årsager til en nervøs tic

Med denne lidelse står næsten alle. Derfor er mange mennesker spekulerer hvorfor ryk venstre øje (nedre øjenlåg). Tegn forbundet med en nervøs tic, siger ofte, at en person forventer eller held, eller omvendt, tårer og elendighed. For eksempel, når det pulserende venstre øje bør forvente skuffelser og svigt, og retten - profit. Men dette er kun en overtro.

De mest almindelige årsager til nedre øjenlåg pulsering kan omfatte:

 • Stærke følelser - forårsage skader på nervesystemet, der forårsager dunkende øjne.
 • Mangel på magnesium, calcium, og vitaminer, der er afgørende for sundheden i nervesystemet.
 • Xerophthalmia, tørre øjne observeret især blandt den ældre generation. Unge mennesker har en sådan tilstand opstår ved brug af kontaktlinser, lange arbejde ved computeren og tager visse lægemidler, såsom lægemidler til allergi eller antidepressiva.
 • Infektiøs patologi. I nogle tilfælde, patienter oplever dunkende øjne selv efter fuldstændig helbredelse. Dette skyldes det faktum, at nervesystemet er opbrugt under sygdommen.
 • Trætte øjne (oftest forårsager det nedre øjenlåg trækninger).
 • Misbrug af alkohol og rygning - fører til afbrydelse af dannelsen af nerveceller. Dårlige vaner ofte provokere fremkomsten af tic.
 • søvn underskud. Hvis mangel på søvn kroppen begynder at opleve stress, hvilket fører til en række bivirkninger, herunder øje spjæt.
 • Genetiske faktor normalt opstår hos børn, hvis forældre også lidt i sin ungdom ved trækninger øje. Et sådant problem med alderen holdes uafhængigt.
 • Ofte ukontrollerede bevægelser af århundrede opstår på grund af en øjenskade eller allergi.

Hvis der ikke træthed ikke føler dog konstant trækninger nedre øjenlåg af det venstre øje, vil behandlingen og udløser kunne installere kun øjenlæge eller neurolog. I dette tilfælde er det bedre at se en specialist for at undgå komplikationer.

Hvorfor mimrer nedre øjenlåg af det venstre øje?

Grundene til, der er miokomiya forskellige, men der er flere patologier, der kan føre til øje tic - Tourettes syndrom, betændelse i facial nerve, såvel som Parkinsons sygdom.

Ufrivillige bevægelser af det nederste øjenlåg med andre patologier

En anden populær grund hvorfor mimrer nedre øjenlåg af det venstre øje er en sygdom nystagmus. På samme lidelse dunkende øjeæble er i stand til at levere den menneskelige ubehag. Udsving i et sådant problem kan have en vis rytme eller sats. Patient nok til at prøve at fokusere på ethvert emne, at føle den ufrivillige dunkende.

Faktorer, der forårsager forekomsten af denne sygdom er mange. For eksempel kan det forekomme på grund af narkotika forgiftning eller narkotika, det ramte område af hjernen, svaghed af synet. For at fastslå den nøjagtige årsag til dens opståen har brug for en læge konsultation.

Trækninger i det nederste øjenlåg kan være optaget af personlig gemispazm. Denne patologi påvirker kranienerve, der fører til trækninger i ansigtsmusklerne. Kramper opstår uanset tilstedeværelsen eller fraværet af en provokerende årsager. Ufrivillige bevægelser kan forekomme i nervøs chok, fysisk træthed eller endda samtale.

Hvordan du hurtigt fjerne en nervøs tic?

Hvis du ved præcis hvorfor mimrer nedre øjenlåg af det venstre øje, vil være i stand til at slippe af med denne sygdom i et par sekunder. For at stoppe trækninger forårsaget af træthed, er det nødvendigt at lukke sine øjne stramt, dyb indånding og udånder, og derefter langsomt åbne dine øjne. Typisk er denne teknik hjælper til at fjerne pulsering århundrede, men for et stykke tid.

Andre måder at bekæmpe sygdommen

Mange mennesker spørger sig selv hvad de skal gøre, når mimrer nedre øjenlåg af det venstre øje. Behandlingen bør primært rettet mod at løse problemerne med øget træthed og nervøsitet. Når skovflåten patienten skal slappe af og ikke bekymre dig. Slip af med dette problem vil bidrage til:

 • Beroligende urtete og medicin. Hvis det nedre øjenlåg trækninger opstod fra overspænding, er det muligt at bruge stoffer, vigtigst, ikke misbruger dem. For at slippe af flåter tage pebermynte piller fra nerver, "Novopassit" og "Glycine".
 • Afslappende behandlinger. Til disse formål passer til en række øvelser til at korrigere vejrtrækning og øjne, yoga, meditation.

Behandling af ikke-traditionelle metoder myokymia

Find ud af hvorfor mimrer nedre øjenlåg af det venstre øje, kan du begynde at fjerne problemet med harmløse, men effektive folkemusik retsmidler. Perfekt eliminere tic forskellige komprimerer og afkog.

Til fremstilling af lægemidler tinkturer brug vejbred, Anis og oregano. Disse urter skal knuse, rør rundt og hæld varmt vand. Tilbage i bouillon, kan du tilføje citronsaft og honning. Blandingen skal koges i 10 minutter, fik derefter lov til at afkøle. Infusionen vil kun dræne, anbefales det at drikke det før måltider flere gange om dagen.

Komprimer geranium klarer også med et spjæt af det nederste øjenlåg. Grøn plante blade skal knuses. Den resulterende opslæmning påføres den pulserende sted er dækket med et håndklæde og hold ca. 30 minutter. Proceduren skal udføres i mindst 4 dage.

nyttige tips

For at undgå ryk det nederste øjenlåg, bør begrænse eller eliminere brugen af kaffe og alkoholholdige drikkevarer. Hvis arbejdet er forbundet med at sidde ved computeren, skal du udføre periodisk træning for øjnene. Oven i alt, glem ikke, at voksne bør sove mindst 7 timer om dagen.

For at vælge den rigtige taktik for behandling er det nødvendigt at vide, hvorfor trækninger venstre øje nedre øjenlåg. For at fastslå årsagen til symptomerne, uden inspektion er uundværlig. Hvis ufrivillige bevægelser af århundredet er forårsaget af stress, er det nok til at falde til ro, i mere alvorlige tilfælde bliver nødt til at gennemgå et kursus af medicinsk behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.