SundhedSygdomme og betingelser

Sådan helbredelse en hoste i et barn - generel rådgivning

Spørgsmålet er, hvordan man kan helbrede en hoste i et barn, står ganske ofte før flertallet af forældrene. Det er klart, at behandlingen af børnesygdomme bør være engageret børnelæge, men ofte er der situationer, hvor det er bedre at forsøge at gøre på egen hånd (for eksempel på ferie eller på helligdage), og ikke altid ønsker at kalde en læge på grund af en lille hoste. Derfor er forældre, der ønsker at hurtigt helbrede en hoste i et barn bør vide, at du kan og bør tage, og hvad man skal gøre anbefales ikke til dette formål.

Lad os starte med det vigtigste. Før du tænke over, hvordan man kan helbrede en hoste i et barn med medicin, gnidning og kompresser, er det nødvendigt at reflektere over følgende spørgsmål. I de fleste tilfælde barnets krop er i stand til at håndtere selv med en hoste, hvis han organiserer de rette betingelser for eksistens. Det er nødvendigt, at rumtemperaturen ikke overstiger 20 grader Celsius og luftfugtighed ikke er mindre end 45%. Child skal hele tiden drikke, så de slim i næse og svælg og bronkier vil ikke blive alt for tyktflydende og tæt. Særligt vigtigt at drikke regime, hvis hosten er ledsaget af en feber. Det er ligegyldigt, hvad bude barn drikke: juice, vand, juice, te - det vigtigste er den totale mængde væske.

Der er mange farmakologiske midler med henblik på at helbrede en tør hoste baby. Men vi må huske på, at hostemedicin er opdelt i to grupper: nogle slim og fremme sin expectorate, mens andre har hostestillende effekt. Ved første øjekast, omkostningseffektiviteten af den anden gruppe er langt højere, fordi at tage sådan medicin, barnet bogstaveligt straks stoppe hoste eller gør det meget sjældnere. Dog kan en sådan behandling være fyldt med alvorlige konsekvenser, fordi det drejer sig om at undertrykke hoste refleks spyt, akkumuleret i luftvejene, ikke at hoste, og stagnerende, og det begynder at formere sig bakterier. Som følge heraf kan en harmløs hoste udvikle sig til bronkitis eller lungebetændelse. Derfor hostestillende bør udelukkende udpeges af den behandlende læge, og kun efter inspektion og lytte til barnet. Ekspektorerende ikke forårsager sådanne komplikationer, men deres overdreven brug bidrager til, at hoste tager en langvarig karakter. Derfor bør de tages, indtil det er godt at bevæge sig væk slim, og derefter skifte til overdrevent drikkeri. Sommetider hoste kan være forårsaget af det faktum, at på bagsiden af halsen fra næsen dryppende slim. Dette er typisk for forkølelser og virusinfektioner, samt for bihulebetændelse og adenoiditis, så hvis barnet hoster, og børnelæge siger, at luftvejene klar, giver det mening at gå efter en konsultation med ENT.

Forældre ofte ønsker at vide, hvordan man kan helbrede en hoste i et barn med urter. Af en eller anden grund størstedelen af befolkningen anser traditionelle behandlinger er meget let og sikkert, så uden frygt og tvivl giver børn forskellige te, tinkturer og afkog. Vær dog opmærksom på, at græsset ofte forårsage allergiske reaktioner, så brug folkemusik retsmidler til at være meget forsigtige og ikke får alt for transporteres væk i denne behandling. Ved behandling af hoste er meget populære komprimerer, gnidning og sennep, men flere og flere børnelæger siger, at disse metoder er ikke så EFFEKTIVITET, som mange tror. Og hvis et barn er allergiske manifestationer, er det ikke anbefales at sætte ham sennep og gnid silnopahnuschih midler!

Der er situationer, hvor forældrene ikke behøver at tænke over, hvordan man kan helbrede en hoste i dig selv et barn, og søge lægehjælp. Hvis der er mindst et af følgende symptomer:

- hoste fortsætter i en uge (eller endda en tendens til forbedring);

- barnet bliver værre og (eller) havde høj feber;

- en hoste ledsaget af svære smerter i brystet;

- hørt hvæsen eller barn klager over, at det er svært at trække vejret ind eller puste ud i luften;

- hoste blev meget sjældnere, men steg derefter igen,

du bør ikke tøve med at ringe til børnelæge eller gå til klinikken. Det er også uacceptabelt på selvmedicinering i tilfælde af behandling af hoste hos børn under en alder af 6 måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.