HobbyHåndarbejde

Irske kniplinger for begyndere. Det virker på princippet svært, men muligt

Den irske landskab er Bellanalek blonder museum, som i øjeblikket er uovertruffen mærke i dette land. Vintage blonder hæklet teknik blev opfundet i Irland i begyndelsen af det nittende århundrede, og er stadig betragtes som den mest udsøgte blonder af alt, hvad der blev hæklet i forskellige tider og i forskellige lande. Forfining og elegance af irsk blonder skyldes den usædvanlige teknik af deres udførelse. De er samlet af individuelle elementer er hæklet ved hjælp af en tynd net, som er gennemsigtig baggrund blonde stof. Engang den irske hæklet blonde strikket i næsten alle hjem, kan dette håndværk overleve familierne i de mest magre år. Og travlt strikning var alle medlemmer af familien, og hver som de styrker og kapaciteter til at bidrage til skabelsen af den fantastiske skønhed af blonder.

Irske kniplinger for begyndere

Opret en subtil blonde stof med mange små detaljer og elementer kun af erfarne syersker. Men prøv din hånd, begyndende med de mest simple elementer og gradvist flytte til mere og mere komplekse, og alle kan. Klassisk blonde strik af bomuld eller silke tråd fin krog. Moderne designere tilbyder modeller, hvor elementerne i irsk blonde henvist fra tyk uld, tyk krog, hvilket i høj grad letter arbejdet. Hertil kommer, ofte i modeller af strikkede beklædningsgenstande hjælp fragmenter af blonder til dekoration, udfærdigelse af de nederste produkt, manchetter eller bare bladre over strikket stof.

Anbefalinger hvordan man kan strikke irske kniplinger, for begyndere, der er mange faglærte arbejdere. Dette dedikerede side på internettet og trykte medier. Mange nyttige tips og workshops kan findes i online klub, hvor du lærer at skabe irske kniplinger ( "Osinka"). At beherske denne teknik selv hårdt nok, er du nødt til at have nogle færdigheder hækling. Stadig, til en vis idé om teknikken med strikning blonde stof, mestrer teknikken og finpudse færdigheder vil være meget muligt.

Der er grundlæggende regler for at skabe blonder. For det første skal alle de individuelle elementer har en størrelse og konvekse dele på kun den ene side, basen de nødvendigvis flad. Vyvyazannye elementer prick på papir med et mønster trukket derpå nedad og sammenkoblede net eller strikket Breeden lavet af en nål.

Irske kniplinger for begyndere bør starte med at strikke generelle oplysninger om fremtidige produkt netto, efterlader det tomme for individuelle elementer. Eller vælg en model, hvor elementerne er placeret på kanten af blonder maske i form af frynser. Under alle omstændigheder, begynder arbejdet med fremstilling af produkter mønster i fuld størrelse. Derefter konturen på det mønster strikkede tyk flad kant, som er fastgjort til mønsteret. Derefter alle fyldt indre bane elementer snørebånd, der er sammenkoblet Breeden (Breeden - en jumper, som er lavet af udspændt mellem to dele garner neaten nål), et gitter, og derefter fastgjort til kanten af genstanden strikning.

Klassiske elementer irske kniplinger - tæt trefoil konfigureret uden nakida kolonner, tre rækker med rosenblade volumen, enkel blad, der er strikket, gradvist øge antallet af fm i barer, de centrale ribber rund plade, et ark med en gennembrudt vindue. Fra de enkelte små ringe, som er fremstillet af kædesting, i en lukket ring og bandaged kolonner uden nakida opsamlet drueklase. Nogle af elementerne er fremstillet af strikkede kolonner uden nakida fletning, som er lagt i form af regnede forskellige former.

Brugen af irsk blonder i den moderne modetøj giver uendelige muligheder for kreativ improvisation. Strikket irske kniplinger for begyndere - det er et stort spillerum for eksperimenter og fantasi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.