HobbyHåndarbejde

Hvordan laver polyedre fremstillet af papir?

Papir - et fremragende materiale til at skabe interessante og usædvanlige design. Ved tilstedeværelse af færdigheder fra konventionelle album plader kan være lavet af en svane, et smukt hus, juletræ, tulipan, og endda en slange. Men særlig opmærksomhed bør være polyedre fremstillet af papir - geometriske tredimensionelle figurer.

Det første skridt hen imod skabelsen af et polyeder - højre scanning

På trods af den tilsyneladende kompleksitet af processen med skabelse, for at gøre hovedparten polyeder første gang muligt. Ud over bestanden af tålmodighed og udholdenhed, også nødt til at vide, at det er baseret på den korrekte udvikling af tegningen. Eventuelle artikler fremstillet af papir, herunder geometriske figurer, lavet af afskårne feje. Men scanningen er i stand til at tage en masse tid nybegyndere designer. Denne procedure er interessant og spændende, det udvikler sig i en persons evne til rumlig tænkning, adræt sind. Regelmæssigt praktiserer i udviklingen af papir håndværk, vil du hurtigt lære at gengive selv de mest komplekse designs.

Værktøjer til den kreative proces

For at gøre en polyeder lavet af papir med hænderne, skal du have et sæt af følgende værktøjer:

 • komfortabel tabel med en glat overflade;
 • god belysning;
 • kvalitet lim (anbefales PVA) og en børste dertil;
 • kuglepen;
 • dyb;
 • papir (fortrinsvis tæt).

Detaljerede instruktioner

 1. Bedre at starte med den enkleste form. Geometrien af en terning. Som du ved, en terning består af seks pladser, der udgør dens sider. Nu kan du begynde at tegne mønstre scanning. Glem ikke de særlige side etiketter, som bør overlades til polyedre af papiret var praktisk at holde sammen. De fuldt optrukne linjer markerer de områder, der skal skæres, og den stiplede - bøjning former.
 2. Nu kan du scanne klippe, wielding saks blot ved fuldt optrukne linier, og samtidig holde sig for øje etiketterne. side af papiret med prædeponeret linjer vil være indersiden af polyeder. Ekstern samme ansigt kan males efter eget skøn med lyse farver, farveblyanter eller markører.
 3. Udskårne figurer, bevæbnet med en pen og trækker den med en lineal over alle kurver af fremtidens terning. Denne metode hjælper dig til nemt at bøje papiret i de ønskede linjer. Polyhedra Papir - er en form for kunst, så når du opretter dem, skal du tålmodighed, vedholdenhed, og flyvning af ideer.
 4. Bøjning papir tallene for alle de markerede linjer med en pensel, anvender de klæbende flige på side. Det mest kritiske del - er de sidste label etiketter, som afhænger af tætheden af det valgte papir.
 5. Efter at have udført de grundlæggende trin til at lade har modtaget terning tør. Først derefter kan du begynde til slutakten - farve mønstre. Papir sekskant klar!

Polyhedron origami teknik

En anden ikke mindre smuk artefakt - et polyeder lavet af papir i origami stil. For at oprette dem, har brug for 3 ark af gul, blå, rød og grøn papir.

 1. Tag en af de plader, såsom grøn, og trække på det firkantede måler 11 x 11 cm. Derefter bruger saks, klippe det. Bare brug for tre firkanter. De er den første linje i din modulære polyeder.
 2. Af samme princip, skabe resten af de modulære linjer i forskellige farver.
 3. Tag en rød firkant og fold det på midten for at få et rektangel. Og så udvide den. Rotere pladsen ved 90 grader til højre og fold i halve. Igen, udvide strukturen og fold det nu diagonalt. Udvid løn ved 90 grader til højre og fold diagonalt til at danne en trekant. Fold papiret og formen af de resulterende tredimensionelle form bøjninger.
 4. Efter dette princip, oprette 11 tilsvarende tal.
 5. Nu kan du oprette et polyeder. Fastgør moduler, let at dreje og sætte dem oven på hinanden, så der dannes hovedparten mangesidet design.

Nu hvor du ved hvordan man laver et polyeder lavet af papir. Eksperimenter, motion - og du vil snart blive en virtuos i dette særlige kunstart!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.