SundhedSygdomme og betingelser

Når der snot i et barn?

Fænomenerne betændelse i næsehulen giver anledning til udledning fra næsen. Denne tilstand kaldes i medicin rhinitis eller løbende næse i brug. Snot i barnets ret hyppige forekomst, især i de tidlige førskolealderen år. På sit nedstrøms rhinitis hos børn er oftere akut, sjældent kronisk.

Løbende næse (snot) kan et barn fremstå som en selvstændig sygdom eller som følge af andre inflammatoriske processer i næsesvælget og luftveje, viral eller bakteriel årsag. Disponerende faktor kan være hypotermi, udsættelse for allergener eller kemiske stimuli. Hos små børn med akut rhinitis hos den patologiske proces har altid involveret både nasal passage.

Typisk udbrud af sygdommen er manifesterede udseende mindre lidelser. Barnet nyser, klager over ondt i halsen. Gennemsigtig snot et barn vises i den første periode af sygdommen, som regel i infektioner af viral ætiologi. Børn inflammatorisk proces normalt strækker sig under næsesvælget, bihulerne, og ganske ofte infektionen trænger ind i mellemøret, der forårsager mellemørebetændelse. Derfor behandler snot optrådte på barnet, er det nødvendigt og ville ikke lade sagen gå sin gang. Ukompliceret rhinitis foregår omkring en uge.

Kampen mod forkølelse - er først og fremmest kampen mod infektion. I den indledende periode anbefales det at drikke masser af holde opvarmning procedurer, såsom sennep, på brystet, fodbad med varmt vand. Hvis tilstoppet næse tyet til brugen af vasokonstriktor lægemidler til en almindelig forkølelse. Apoteker tilbyder en bred vifte af produkter, såsom "Nazivin", "Naphthyzinum" pædiatriske formuleringer, "Nazol" og mange andre. Men overdrive det med disse lægemidler er ikke det værd, at der ikke var nogen afhængighed og eventuel atrofi af slimhinden. Vasokonstriktor dråber fra en almindelig forkølelse bruges ikke mere end fem - syv dage. Det er bedre, hvis deres anvendelse kombineres med dråber af tilberedt oliebaseret ( "Pinosol"). Sådanne præparater blødgøre slimhinden af næsepassagerne og ikke giver det tørre. Inkluderet i de æteriske olier af gran og andre urter har antibakteriel virkning. Undtagelser er børn med allergi. Fra brugen af lægemidler baseret på urtemedicin i børn, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, bør opgives.

I enhver rhinitis nasale passager er det tilrådeligt at vaske den svage saltopløsning. Dette kan være havvand i form af en aerosol eller dråber, samt saltvand, fremstillet kunstigt. Fremgangsmåden i slimhinden kunstvanding skal udføres flere gange om dagen for at frigøre næsen af slim. Salt har en skadelig virkning på patogener.

Bakteriel infektion er grønlig og tyk snot i barnet. Behandling af rhinitis bør være sådanne antibakterielle midler. Udpeges af de bredspektrede antibiotika. Meget god hjælp til alkaliske inhalationer.

Særligt bemærkelsesværdigt er spædbørn, der har rhinitis næsten altid sker med udbredelsen af processen på luftrøret og bronkier. Meget ofte er det lider generelle sundhed og feber. bliver Barnet rastløs, på grund af problemer med at trække vejret på grund af tilstoppet næse, mund vejrtrækning det. Dette fører til udtørring af munden, forekomsten af snorken. Princippet om behandling af almindelig forkølelse hos spædbørn er det samme, bortset fra at de ikke bør ordineres dråber med menthol og urter.

Rhinitis, kronisk forløb er resultatet af dårlig behandling af akut rhinitis. Det kan også være i kontakt med allergener eller andre irriterende stoffer. Allergisk snot et barn ikke forårsage alvorlig forringelse af kropstemperaturen forbliver normal. I dette tilfælde tage antihistaminer og næsedråber, og forsøge at beskytte barnet mod den maksimale eksponering for allergenet.

I de fleste tilfælde en gunstig prognose og nuværende behandling giver et positivt resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.