SundhedSygdomme og betingelser

Wen hvordan man kan fjerne øjenlåget?

Wen - en lille tumor, som er fyldt med fedt. Inden for medicin, er dette fænomen også kaldet en lipoma. I sig selv er det ikke farligt. Men dette fænomen er ikke meget æstetisk. Især hvis lipoma "dekorere" dit ansigt. Lipom kan forekomme på alle steder, hvor der er spæk, selv den tyndeste lag af det. Det er - maven, hals, bryst, ryg, hoved og andre steder. Det kan forårsage irritation af særlige wen på øjenlåget - det ødelægger udseendet af ejeren. Ingen er behageligt at se på en person med en sådan uddannelse i det mest iøjnefaldende sted. Også, hvis talkum vises på øjenlågene, kan de forårsage ubehag, især hvis de er betydningsfulde i størrelse. Endnu ikke identificeret grundene til, at de kan opstå, men en af de mulige årsager til den ulige fordeling af kropsfedt på kroppen, på grund af hvilke og lipomas vises - det med immunitet problemer.

Hvis du har talkum på øjenlågene, og du gerne vil slippe af med dem, først sørge for, at det virkelig er en lipoma, og ikke nogle anden enhed, såsom en ondartet (kræftfremkaldende). Det kan også være byg, chalazion, aterom eller Whitehead - smertefri lignende forsegling. For at kontrollere dette, konsultere en specialist - en hudlæge, der vil levere specifik diagnose. Efter at der derfor vil han udpege den rette behandling.

Selvom der er flere metoder til at bekæmpe lipoma, de fleste af dem effektive - er at fjerne talkum på øjenlågene. Operationen at fjerne bør holdes i tilfælde af, at Wen for stor eller forårsager ubehag, skal udføres i en specialiseret medicinsk institution. Hvis wen på øjenlåget, det er dens placering er allerede en grund til fjernelse, som det er - en alvorlig kosmetisk defekt. Fjernelse bør gennemføres under bedøvelse. Selvfølgelig er den traditionelle metode til fjernelse - kirurgisk. Men den laser fjernelse metode er den bedste, fordi efter udsættelse for laseren blev drevet sted hurtigt heler uden at efterlade ar på huden. Denne metode er smertefri og blodløs detaljeret.

Mange af dem, der irritere talkum på øjenlågene, tøvede med anvendelsen af den pågældende læge besøg. De tror, at alt vil gå af sig selv. Ja, wen på øjet selv kan forsvinde. Normalt er det væv vokser, lipoma når sin maksimale størrelse, og så det begynder at relatere uddannelse, mens ikke helt forsvinde. Det kan dog tage og måneder og endda år. Og al denne tid wen på øjet vil fortsætte med at "pynte" et ansigt, hvilket skaber en ubehagelig indtryk på andre. Derfor er det bedre at konsultere en læge.

Hvad hvis du ikke ønsker at vente, indtil "self-pass", og kontakt din læge ikke ønsker at (en gang, frygt, etc.)? Så skal du drage fordel af enhver måde at fjerne den nationale wen på øjet. Selvfølgelig er det ikke alle disse populære opskrifter er effektive, men nogle af dem kan være virkelig seriøs hjælp. Disse meget effektive opskrifter er angivet nedenfor.

Hvis wen på øjenlåget er, i dette tilfælde, vil sammenlægning af pakker være svært. Smelt skive bacon, den resulterende masse er blandet med hvidløg saft. Ved fremstillingen af dette stof tsk presset juice skulle falde på en spiseskefuld svinefedt opnået. Denne salve forsigtigt gnide ind i wen på øjet. Anvend på wen kan og kastanje creme. For at gøre en sådan måde, ved hjælp af en kødhakkemaskine til at male fem kastanjer og blade af aloe, og også brug for en spiseskefuld honning. Pulp fra bladene af aloe, må vi tage en spiseskefuld. Bland massen opnået fra kastanje, og aloe, og honning. Chestnut salve er klar.

Hvis det er vanskeligt at anvende salven, og derefter bruge andre midler til at eliminere wen på øjenlåget. I dette tilfælde kan det hjælpe kanel, som anbefales at tage en spiseskefuld dagligt.

Endelig er det værd at sige, at talkum på øjenlågene hurtigt vil gøre i kompleks rehabilitering af hele organismen og styrke immunitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.