SundhedSygdomme og betingelser

Pharyngitis - dette er alvorligt!

Pharyngitis - en alvorlig sygdom i svælget og adenoid væv. Til den øvre del af svælget angår tarmkanalen mellem munden og spiserøret. Denne sygdom manifesterer sig i akutte form, som kan udvikle sig til kronisk.
Pharyngitis - er oftest virussygdom. Hans udseende forårsager rhinovirus, adenovirus, coronavirus og parainfluenzavirus. Normalt halsbetændelse er ledsaget af udviklingen af enhver luftvejsinfektion. Sygdommen kan være forårsaget af bakterier, men er meget sjældnere. Bakteriel pharyngitis - et resultat af indtrængning i organismen Streptococcus, Neisser, klamydia.

Den kroniske form af sygdommen er et resultat af de øvre luftveje. Også det kan lette irriterende permanent effekt på slimhinderne alkohol, tobak, kemikalier. Symptomer, der indikerer, at du har ondt i halsen - denne smerte og ondt i halsen, feber, tør hoste. På samme tid på hans hals hævede lymfeknuder. Hvis du udfører undersøgelse af svælget, er det muligt at detektere skørhed af slimhinden og forstørrede mandler. Granulosa pharyngitis ledsages af forekomsten af inflammatoriske læsioner i form af pletter overtrukket med en hvid belægning.

For at identificere pharyngitis, knalde pharyngoscope. I svære tilfælde, lægen ordinerer yderligere forskning. Et enkelt tilfælde af smerter i halsen - er ikke en grund diagnosticeret på halsen. Men vi skal huske, at behandlingen af kronisk halsbetændelse er optimal, hvis den korrekte definition af arten af sygdommen, og gøre det kan kun være en læge. Derfor, hvis du har nogen mistanke på halsen, skal du kontakte din læge.
Behandling af halsbetændelse er tildelt afhængigt af dens natur. Men under alle omstændigheder, bør patienten ikke tage alt det irriterende på slimhinderne i svælget. Det er varmt eller koldt mad, krydret, salt, sur. Det er nødvendigt, så meget som muligt til at bruge vand og til at opgive alkohol og rygning.

Hvis sygdommen er forårsaget af en virus, behandlingen er lokal. Tildelt af skylning, anvendelse af særlige antiseptiske og antiinflammatoriske aerosoler, pastiller og bolsjer. Hvis din læge har bestemt, at karakteren af bakteriel halsbetændelse, behandlingen sluttede antibiotika.

Begynd behandling af halsbetændelse er bedst i tide, de første manifestationer af sygdommen. Ellers vil behandlingen være vanskeligere, langsommere, som følge af sygdommen kan blive kronisk, slippe af med det meget vanskeligere.

pharyngitis børn lider ofte. For at undgå dette, er det nødvendigt at træffe forebyggende foranstaltninger: hærdning, vitaminer og stimulanser af immunsystemet. Dette er især vigtigt i den kolde årstid, hvor risikoen for indtrængen i kroppen af en virusinfektion er særlig høj. Behandling af halsbetændelse bør udføres på ethvert manifestation af SARS, uanset intensiteten af symptomerne manifesteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.