BilerBiler

Mercedes-Benz W211: specifikationer, model, placering, anmeldelser. biler

Mercedes-Benz W211 - en bil, der er blevet udgivet siden 2002 til 2009. Du kunne købe en af de versioner - en vogn eller sedan. Også jeg havde et valg - at køberne var tilgængelig som en model med fuld eller baghjulstræk. Vi producerer maskiner på to fabrikker - i Østrig og Tyskland. Da forsamlingen blev gennemført i en række andre lande, for det meste asiatiske.

Historien om skabelsen

Mercedes-Benz W211 erstattet den tidligere model - W210. Det udgives i 1995 og 2003. Mellem disse modeller har visse lighedspunkter, der kan ses næsten øjeblikkeligt. Den første ting er, selvfølgelig, kontinuitet i det ydre. Det mest slående lighed anses for runde forlygter. Dette er - et karakteristisk træk ved denne maskine.

Interessant, det endelige udkast til en sådan bil som Mercedes-Benz E-klasse W211 udviklere godkendt længe før starten af produktionen. I en tid hvor 210 "Mercedes" var på linjen. For at være præcis - i 1999. På dette projekt omhyggeligt arbejdede en berømt designer ligesom Hartmut Sinkvits. At han var dengang i Smart-projektet. Derefter begyndte den tekniske udvikling - det tog en masse mere tid. Nemlig - 48 måneder. I 2001 i sommer, blev frigivet kopier af piloten, og den officielle præsentation afholdt i januar 2002, senere i Bruxelles.

Om restyling

Mercedes-Benz W211 har gennemgået en lille ændring. Hovedsageligt berømt for en modificeret version af sedan, der er blevet kendt som den Brabus E V12 Biturbo. Under hætten, denne bil har en kraftfuld maskine, der kan levere omkring 640 hk. En maksimal hastighed på 350,2 km / t. Jeg har testet denne version på Nardo racerbane.

Og ingen særlig restyling har ikke været mere. Når det blev besluttet at lidt opdatere udseendet af bilen, og det var i 2006. Så udviklerne ændret lidt optik og forvandlet udformningen af kofangere. Også korrigeret listen over ekstra funktioner og standardudstyr. Siden 2006 har den grundlæggende version udviklet sig til at omfatte systemet risikoreduktion i tilfælde af en kollision. Og modellerne er ikke længere udstyret med elektro-hydraulisk bremsesystem - mange ejere var utilfredse med hendes arbejde.

Om trim

Mercedes-Benz W211, samt alle andre modeller af den bekymring, der traditionelt har et stort antal komplette sæt. Og vogne og sedans, og benzin og diesel versioner. Så hvad er de ændringer bilens præmie business class til rådighed? Det er nødvendigt at tale om det i flere detaljer.

Den laveste linje i "motor rating" installeret i bilen, tage 134-hestekræfter 2,2-liters CDi. Efter 2007 at motoren begyndte at producere 170 hestekræfter - efter det forbedret. Den næste linje tager 3,0-liters CDi, genererer 190 "heste". En anden version af motoren, BlueTec, er i stand til at give ud 208 hk Dernæst kommer de 4,0-liters CDi 310 "heste".

Der er også kompressoren - en 1,8-liters, 181 hk udstedelse Nå, efter situationen i modelnummeret på motorer indstilles som følger: den mest kraftfulde er den 5,5-liters 380-hk motor, efterfulgt af motoren til 5 liter og 302 hk Så - 3,5-liters motor, genererer 268 hestekræfter, og spor - motor 3 liter og 228 hestekræfter Og endelig, en af de mest koncise - 2,6-liters, 205-hk. Som du kan se, en stor spredning, og det kan ikke andet end glæde sig.

Læs mere om de tekniske karakteristika

Hvad kan du sige om denne Mercedes-Benz E-klasse? Måske en par ord om PPC. Absolut alle motorer er tilgængelige automatgear. Kun de motorer, hvis volumen ikke er mere end 2,5 liter, er til rådighed 6-trins manuelle gearkasse. I 2003 blev en ny version - kunne E55 AMG, og denne bil kan prale af en 5,5-liters kompressor benzinmotor til 470 hestekræfter. Denne motor arbejder sammen med de fem-trins automatgear. Samtidig bilen var baghjulstræk. Lidt senere, i 2007, Mercedes-Benz E-klasse-serien, suppleret med mere sofistikeret maskine. Nemlig - den E63 AMG. Hun gav en 6,2-liters motor stand til at generere omkring 507 hestekræfter. Denne model har også arbejdet under kontrol af den 7-trins "automatisk".

udstyr

Mercedes-Benz W211 specifikationer er fremragende. Dette kunne sørge for, ved at se kun på motorprogram. Med hensyn til konfiguration bilen er også god. Der er en panoramatag, fremragende multimedia-system med tre af høj kvalitet lys skærm, kurvelys, en fremragende finish lavet af træ og perforeret læder, klimaanlæg i tre zoner, samt sæder med varme og ventilation.

Men denne - toppen af rækken. Men basen er også imponerende. Der er klimaanlæg, læder dekoration, lavet ved at indsætte træet, Multifunktion, bruge systemet bil uden en nøgle, samt opvarmede sæder med memory indstillinger. Så at maskinen behager hendes bundt. Og ikke så mærkeligt. Alt velkendt, at "Mercedes" altid har været i stand til at træffe gode og kvalitet biler, der kan opfylde de krav, som praktisk talt enhver kunde.

Mercedes-Benz W211: anmeldelser og omkostninger

Folk, der er ejere af bilen, siger, at det er - en virkelig pålidelig, kraftfuld, hurtig og, vigtigst af alt, godt samlet "jernhest". Faktisk kan dets egenskaber ikke, men glæde sig. Selv i betragtning af, at denne maskine hører til den kategori af b / y, og det er en af de mest eftertragtede biler i dag. Og alt sammen fordi, at virksomheden "Mercedes" kan gøre stående biler. De nuværende ejere siger, at for at betjene denne maskine - en fornøjelse. I vender den træder forsigtigt, alle de uregelmæssigheder, bare ignorere, og i kabinen under kørslen hersker perfekt stilhed. Generelt - alt hvad der behøves.

Hvad er prisen? Til dato den normale model W211, udstyret med en 2,0-liters 184 hk motor, kan købes for omkring 750 000 rubler. Mere moderne maskiner med forskellige karakteristika vil koste, selvfølgelig, meget dyrere. Model med en tre-liters 231 hk motor er det muligt at købe lidt mere end en million rubler. Og det vil være baghjulstræk versionen, der opererer under kontrol af en automatisk transmission. Og desuden restyling, forbedret model. Generelt kigge efter den relevante ydelse og faktiske omkostninger, det vigtigste - at beslutte med hans ønske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.