BilerBiler

International og russisk olie

Det er ingen hemmelighed, at alt i denne verden har sin logiske konklusion. Mineraler er heller ikke uudtømmelig produkt, så en dag menneskeheden bliver nødt til at glemme alt om det nu velkendt for os gas, olie, kul. Denne artikel vil fortælle mere om verdens oliereserver.

Til dato, verdens oliereserver (uudforskede) i størrelsesordenen 265 milliarder tons, hvoraf 73% kom fra OPEC-landene (stats-olie eksportører). Det viste sig ganske betydelige olieressourcer og stigningen, der beløber sig til 30 milliarder tons. Ud fra ovenstående du kan lave en logisk konklusion, at chauffører og forskellige ejere ikke behøver at bekymre sig om det faktum, at deres biler snart vil blive passer kun til skrot, og virksomhed som olieselskaberne vil ikke bringe overskud, fordi eksperter kun estimerer bevist oliereserver vil være tilstrækkeligt for lang 55 år. De maksimale oliereserver er nu i følgende områder: Mellemøsten lande (48,1%), Americas (32,9%) og Afrika (8%). På den resterende område pripadaet 11%. Hvis vi vurderer reserverne i de lande, lederen her er Venezuela (17,9%). Næste er Saudi-Arabien (16,1%), Canada (10,6%), Iran (9,1%) og Irak (8,7%).

For nylig spørgsmål brændstoffet (eller rettere, hans beslutning) fører til negative virkninger, den mest betydningsfulde blandt dem - den økologiske og politiske. Hvis alt er klar med miljøet (forurening atmosfære og hydrosfæren af jordens skadelige emissioner) den, og de politiske anliggender er heller ikke den bedste måde. I maj 2012 er en af de største neftekorporatsy verden Repsol indgivet en retssag mod regeringen i Argentina for ulovlige handlinger på den del af sidstnævnte, krævende $ 10 milliarder. Den anden storstilet politisk træk var afvisningen af EU-landene fra at købe iransk olie (på grund af de stigende aktiviteter i Iran, provokerende konflikter ). Også forværret forholdet mellem Kina og Japan over Senkakuøerne olie og gas. Alle ovenstående begivenheder har en negativ indvirkning på verdensmarkedet, hvilket resulterer i højere priser for benzin, diesel og lignende. Men der er gode nyheder. Som anført i de lande i Mellemøsten regeringen, hvis de ikke sker uventede komplikationer, priserne energotovary i indeværende år kan noget reduceret.

De nuværende oliereserver i Rusland gør det muligt for staten at indtaste de top-rangerede lande. I dag, har regeringen ikke nedklassificere den samlede mængde af mineralforekomster, og det faktum, at vi ved, at verden, så det er 10 milliarder tons. Men den russiske præsident, Vladimir Putin, underskrev et dekret om deres 100-protsetnom afklassificering, efter som ifølge nogle eksperter, vil Rusland være i stand til at komme ind i top tre.

Til dato er oliereserver opdelt i 2 typer: trudnodobyvaemye og legkodobyvaemye. Så i Rusland for den sidste kun udgør 30%, hvilket indikerer, at de løber tør snart. For at udvinde olie trudnodobyvaemoy behov for innovativ teknologi, hvilket ville medføre store investeringer. Denne faktor er nu afskrækket mange olieselskaber fra at gennemføre udviklingen af sådanne forekomster. Husk på, at nu landets største virksomheder er "Rossneft", "Lukoil" og "TNK-BP".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.