SundhedSund kost

Kan jeg drikker kefir for gastritis? Korrekt ernæring til gastritis

Sygdomme i mave-tarmkanalen, gastritis og i særdeleshed er nu så udbredt, at denne diagnose er almindelig hos børn, endsige voksne. Forkert ernæring, konstant stress og forsømmelse behovene i din krop - disse enkle faktorer og føre til nogle alvorlige problemer, hvoraf nogle komme af i årevis, og nogen med en frygt for at vente på re-gentagelse. Hvis tiden til at søge kvalificeret hjælp og udføre alle de råd af en læge, er det muligt at vende tilbage og bevare sundhed på det rette niveau.

Hvad skal man spise for gastritis? Er det muligt at yoghurt? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

Særlige forhold ved mavekatar

Gastritis flere stadier i sin udvikling. Hvis du ikke er opmærksomme på de første tegn på sygdommen, så efter et stykke tid, kan du føle den akutte form. Sagen er, at maveslimhinden er næsten altid irriteret, at fødevarer, der får der, især hvis det er skadeligt. Desuden er nogle Power tilføjet til kronisk stress, træthed, og en forkert rytme i livet. Først, kan du føle en let smerte, eller periodiske anfald af kvalme, men det forsvinder hurtigt. Hvis disse signaler ignoreres, kan det begynde i irreversible ændringer i selve maveslimhinden. Ingen selv i dette tilfælde er uhensigtsmæssigt. Den har brug for professionel rådgivning og den helt rigtige medicin, kombineret med kost og endda fizprotsedurami. Kun kompleks kan forsøge at rette op på situationen og genoprette sundhed. Ellers er der risiko for forekomst af sår og endda mavekræft.

Kefir og mavekatar

Så snart man hører diagnosen af mavekatar, sammen med ham, får han en masse restriktioner i form af fødevarer er det. Hvad man ikke skal gastritis? Stegt, bør fedtet, krydret mad udelukkes utvetydigt. Imidlertid kontraindiceret alkohol, kulsyreholdige drikkevarer, sure juice. Permanent og temmelig stiv kost bør føre til en normalisering af den succesfulde, så du skal overholde dens entydigt.

Næsten alle er der et klart spørgsmål om muligheden for brug af mejeriprodukter. Er yoghurt er nyttigt for gastritis? Læger anbefaler at indsætte det i den daglige kost, da bifidobakterier indeholdt i det, er meget gavnlig effekt på behandlingen proces mad, desuden en stor mængde lactose i yoghurt er i stand til at berolige nervesystemet.

Vær sikker på at rådføre sig med din læge om den rigtige mængde til at bruge produkterne, fordi nogle af dem er ægte fans af hans og kan drikke hver dag et stort antal, men nogen yoghurt er ikke så meget ud. At der var en positiv effekt, er det nødvendigt at kende det optimale antal tilladte og altid bruger kun friske mejeriprodukter.

Nyttige egenskaber kefir

Selvfølgelig, hver gastroenterolog siger, at yoghurt er nyttigt for gastritis. Det har en vægt på netop de kvaliteter, der er nødvendige for fuld helbredelse og genoprettelse.

 1. Kefir for gastritis er meget gavnlig virkning på maven mikroflora. Det forhindrer fremgangsmåderne ifølge forrådnelse produkter.
 2. Kefir er med til at reducere forhøjet blodsukker.
 3. Takket være et fermenteret mælkeprodukt forbedrer appetit.
 4. Kun få mennesker ved, at yoghurt har endda anti-aging egenskaber, som naturligvis er til gavn for trivsel og organismen som helhed.
 5. På grund af kefir vender ret hurtigt at normalisere alle interne metaboliske processer.

Kost under gastritis. Hvad er muligt?

Hvad skal man spise for gastritis? Afhængig af den form, hvori sygdommen optræder hos en patient, han trådte med forværring eller er det en rutinemæssig helbredsundersøgelse, lægen ordinerer en bestemt kost. Det er også meget vigtigt at overveje niveauet for mavesyren. Fra denne afhænger meget af hvad. Hvis du følger alle lægens anbefalinger, kan på kort sigt stabilisere humør, og så kommer den længe ventede bedring.

Hvad man ikke skal gastritis? Dette er forståeligt: fede, bør stegt, krydret, sur udelukkes fra deres kost. Det er også kontraindiceret alkohol, sodavand, ikke alle safter er tilladt.

Hvad er muligt på en mavekatar? Kosten for folk, der har haft lavt syreindhold, omfatter primært tilstedeværelsen af bouillon - kød og fisk. Det er dette produkt virker som en god stimulator af produktionen af mavesyre. Gradvist vil smerten aftage, og derefter i den kost til at omfatte:

 • grød;
 • pureret suppe;
 • kogt saltet kylling;
 • frikadeller, dampet fedtfattige sorter af fugle og fisk;
 • omeletter dampet og kogt æg;
 • ostemasse i ren form;
 • bær og grøntsager mousser eller gelé.

Hvad kan gastritis, hvis syreindhold i kroppen øges? Den kost vil være anderledes. I dette tilfælde først, skal alle produkter være let og blid. Tilladt kun lyse supper med kylling bouillon og en lille tilsætning af korn. Du kan også indtaste mælk supper. Glem ikke at damp grøntsager. Når tilstanden er normaliseret, kan du få lidt af kiks, damp koteletter og kogt kød.

Kefir med erosiv gastritis

Erosiv gastritis er ofte vanskeligt at behandle, især hvis patienten ikke tidligere behandlet dette emne. Du skal først indstille syreindhold i kroppen og først derefter ordinere den rigtige kost. Som regel den første uge af behandlingen af erosiv gastritis yoghurt, samt alle andre mejeriprodukter, er forbudt. Hvis der efter en uges kursus kommer staten af lettelse, da lægerne normalt tillade brugen af fedtfattig yoghurt frisk, men kun i små mængder.

Lav syrlighed og drikke kefir

Som regel under remission niveau af surhedsgrad i maven , ikke kun kommer tilbage til normal, men kan sænkes. Da kroppen lidt saltsyre, derefter læger anbefaler regelmæssig indtagelse af kefir. På grund af en række vigtige vitaminer og sporstoffer, vil dette produkt bidrage til fortsat bedring og normalisering af metaboliske og fordøjelse. Bare sørg for at være opmærksom på friskhed og fedtindholdet i produktet. Det er værd at huske, at kun høj kvalitet yoghurt med gastritis vil gavne kroppen.

Betingelse forværring og brugen af yoghurt

Under en forværring helt sikkert brug for at straks at søge kvalificeret professionel hjælp, så de fjernede den resulterende smerte og kramper kan normalisere tilstanden.

Er det muligt at yoghurt under forværring af mavekatar? Sammen med en konventionel medicin være sikker på at følge en diæt, der er anbefalet af en læge. En særlig plads i det tage op alle mejeriprodukter og yoghurt i særdeleshed. Den første uge kefir gastritis i den akutte fase er strengt forbudt, såvel som andre produkter fra denne region. Patienterne rådes til at drikke hele tiden varmt vand med et par dråber citronsaft. Du kan også drikke usødet te, et afkog af hyben.

Efter en uge med forholdsvis streng diæt læger er tilladt en lille mængde af fedtfattig yoghurt. Hvis du vil bruge produktet bedre om morgenen eller om aftenen. To uger senere, kan du returnere ikke kun yoghurt, men også andre mejeriprodukter, men ikke har alt i store mængder. Hvis vi holder os til en sådan kost i en måned, maven går tilbage til normal.

Den rigtige yoghurt til gastritis

For at få det maksimale udbytte af produktet, skal du sørge for at vælge den korrekt. Folk, der har oplevet gastritis, skal vide, at valget kun skal være et frisk produkt med et minimum af tæthed. Du bør også nøje studere indholdet af produktet, emballagen, fordi mange mennesker køber kefir produkt i dag. Den indeholder ikke noget godt for kroppen, og på den modsatte, kan kun forværre den generelle tilstand. Også være sikker på at holde sig for øje, at de fleste gavn for kroppen vil drikke kun i tilfælde, hvis det skulle bruges er ikke ud af køleskabet og stuetemperatur. Det er også muligt at lave mad derhjemme er meget nyttige og velsmagende bær og frugt smoothies med yoghurt. Dette punkt skal være sikker på at drøfte med din læge, så han gav anbefalinger direkte på bær og frugter.

Tidlig behandling og forebyggelse - sundhed løfte

Vær opmærksom på nyttige produkter, holde sig til korrekt ernæring er nødvendigt ikke kun når gastritis klart har manifesteret sig, men også før. I dette tilfælde, ikke står sådan et problem. Regelmæssig indtagelse af frisk yoghurt, et udvalg af cocktails, ordentlig og afbalanceret kost - der er en reel garanti for et godt helbred og fravær af eventuelle problemer i mave-tarmkanalen.

Menneskers sundhed afhænger af det, bør altid holde dette i tankerne at tage sig af hans helbred og for at vælge for sig selv kun friske, naturlige produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.