ForretningLandbrug

Census of Agriculture: årene med ordren. Landbrugsministeriet

Aktiviteter, som de kompetente myndigheder vil indsamle data om aktiviteterne i de forskellige økonomiske aktører i landbrugssektoren - i 2016 et storstilet landbrugstælling vil blive afholdt i Rusland. Det er bemærkelsesværdigt, at selhozperepis - et fænomen, der er ikke noget nyt til historien om Rusland. Der blev afholdt lignende arrangementer i de dage af zarens Rusland. Især aktivt indsamle data i form af selhozperepisi udført i Sovjetunionen. Den bedste oplevelse af Agrarians i USSR kan bruges til at løse moderne problemer med dataindsamling, som afspejler situationen i landbrugssektoren. Hvad er detaljerne i russisk selhozperepisey? Hvad er de særlige kendetegn ved den begivenhed, der skal afholdes i 2016?

Essensen af landbrugsprodukter varelagre og historien om deres adfærd i Rusland

Census of Agriculture - er en begivenhed, der fastholdes af særlige regler for indsamling, samt registrering i den foreskrevne måde af oplysninger om situationen i det nationale landbrug. Denne begivenhed er afholdt af offentlige myndigheder for at få oplysninger om, hvordan man gennemfører det program, som udviklingen af landbrugssektoren, hvor der er problemer, og hvad er resultatet af landmændenes aktiviteter i visse perioder.

De inverse billeder af landbrugstællinger kendt siden de dage i det gamle Rusland. Der er beviser for, at der i de skriftlige kilder i det 9. århundrede mødte en registrering af ejere af jordlodder på antallet af husdyr, som har haft til deres rådighed. Det er kendt for at holde flere lignende folketællinger i det 13. århundrede. Efterfølgende information om aktiviteterne i russiske grundejere samlet i det 16. og 17. århundrede gennem den skriftlærde af bogen. I slutningen af det 17. århundrede til sådanne formål blev brugt folketælling bøger.

Den første store landbrugstaelling i moderne forstand blev afholdt i den europæiske del af det russiske imperium i 1877-1878, hhv. Denne øvelse har til formål at indsamle data i det særskilte regnskab areal af forskellige former for kulturer.

Den første folketælling selskohozyaystvennayakak officielle arrangement blev afholdt i 1916. Undersøgelse af dens funktioner.

Selhozperepis 1916

Landbrugs folketælling 1916 blev etableret for at:

 • indsamling af data, der er nødvendige for tilrettelæggelsen af tilstanden af fødevareforsyning i 1917-1918 i krig;
 • indhente nødvendige statistiske oplysninger med henblik på at forbedre retsstaten, som regulerer området for landbruget.

Dokumentaren formular folketælling i 1916 skulle afspejle information om grundejere, kvæg og tilsåede arealer. De bidrager også data om lagre, hastigheden af forbruget af forskellige typer af fødevarer.

Dataene for landbrugstællingen af 1916, er blevet offentliggjort i den sovjetiske periode. De omfattede oplysninger om 76 provinser med en befolkning på omkring 104,4 millioner mennesker i det område, hvor aktiviteterne i størrelsesordenen 19,2 millioner gårde.

Landbrugs folketælling, der blev gennemført i 1916, viste, at omkring 64,3% af såning fødevareafgrøder besatte omkring 31,6% - foder. Omkring 3,5% af det område, hvor oliefrø, 0,6% - andre. Ca. 52% af afgrøden arealet med hvede, rug, omkring 29% - havre, byg. Folketællingen viste, at i besiddelse af russiske bønder var 55,8 millioner kreaturer, herunder køer - 44%.

I 1917-1920, en række andre selhozperepisey. Vi studerer oplysninger om dem.

Selhozperepisi af 1917-1920

Landbrugs Census 1917 var den næststørste begivenhed, hvor data blev indsamlet om situationen i landbrugssektoren i staten. Det blev gennemført primært til fødevareforsyning organisering af de væbnede styrker i landet.

Som en del af folketællingen data blev indsamlet på alle bedrifter, artels og andre former for at drive forretning i landbrugssektoren. Men vi tager hensyn til kun de gårde, som var markafgrøder.

I 1919 blev tællingen i landbrugssektoren i størrelsesordenen 10% inden for rammerne af prøveudtagningen foretaget i Rusland. Den blev gennemført med henblik på at konstatere ændringer i aktiviteten af gårde på grundlag af afskaffelsen af den sovjetiske regering institution privat ejerskab, samt vedtagelsen af loven, hvorefter jorden er blevet nationaliseret.

All-Rusland har større landbrugstælling i 1920. Det blev gennemført for at opnå myndighed oplysninger om ændringer i landbruget på grundlag af de reformer efter Oktoberrevolutionen. Resultaterne af denne begivenhed har vist, at i den nye sovjetiske stat operere omkring 14,2 millioner husstande. Offentlige myndigheder, der skal udføre selhozperepisi 1920 indsamlet data om antallet og sammensætningen af arbejdsstyrken i landbrugssektoren i landet, størrelsen af dyrkningsareal, kvæg og fjerkræ.

Selhozperepisi i USSR

Senere, efter etableringen af Sovjetunionen, det holdt et stort antal prøve folketælling i landbrugssektoren. Så kunne de blive betragtet som indikatorer 2-3, 5, 10% af alle husstande, førende virksomhed i staten. Det skal bemærkes, at i 1928 og 1929 blev foretaget en optælling af både de statslige gårde og de kollektive landbrug, og i 1930 - kun den anden type af organisationer. Inden for rammerne af den relevante folketælling indsamlet data om familier formuleringer, der er beskæftiget i landbruget, på størrelse med dyrkede arealer, antal husdyr, en opgørelse, der var til rådighed for borgerne, der arbejder jorden og hæve husdyr.

Generelt landbrugssektoren USSR aktivt undersøgt af de kompetente offentlige myndigheder i årene før Anden Verdenskrig, hvor det svarer til - i form af udtrykket folketælling. I 50-80 år har der også været en lang række aktiviteter.

Lad os nu overveje, hvordan selhozperepisi afholdt i postsovjetiske Rusland.

Selhozperepisi i postsovjetiske Rusland

Faktisk blev den første post-sovjetiske storstilet alle-russiske landbrugstælling gennemført i Rusland i 2006. Dens vigtigste mål var:

 • modtagelse af de kompetente myndigheder af oplysninger om status og struktur af det nationale landbrug, dens potentiale og tilgængeligheden af ressourcer til dets udvikling;
 • opnå statistiske data om landbrugssektoren i kommunerne;
 • forbedring af de statistiske metoder for data i landbruget.

Oplysninger om de respektive selhozperepisi, der skal bruges som datakilde, når opfølgningen typen. Alrussiske Agricultural Census 2006 var det første, der fik lov til at evaluere situationen i det nationale agrare sektor i Den Russiske Føderation, til at vurdere de ændringer der er sket siden de reformer i staten.

Det skal bemærkes, at i løbet af folketællingen blev brugt som en innovativ dataindsamling teknikker og fremgangsmåder, der er dannet i løbet af de sidste par år af sådanne begivenheder. Dataene for landbrugstællingen blev efterfølgende offentliggjort på sitet Rosstat.

2016 - I henhold til regeringsdekret RF № 316, offentliggjort 2013/04/10, blev følgende selhozperepis planlagt i Rusland. Overvej de grundlæggende oplysninger om det.

Selhozperepis 2016: grundlæggende oplysninger om arrangementet

Således er den anden alrussiske landbrugstælling foretaget i 2016 på initiativ af den russiske regering. Denne begivenhed er planlagt til at blive gennemført i 2 etaper. Fra 1. juli til 15. august vil folketællingen blive gennemført i de mest tilgængelige områder i Rusland, 15. september til 15 November - i fjerntliggende egne af landet.

Landbrugsministeriet, som er ansvarlig for gennemførelsen af folketællingen i 2016, er at indsamle data om 167,6 tusind. Farms 31,4 tusind. Landbrugs organisationer, 29,6 tusind. Forretningsservice enheder i status for mikrovirksomheder, 55 tusind. Landmænd i status SP, omkring 20 millioner private husholdninger af borgere, samt omkring 80 tusind. foreninger gartnere.

Hver af de respektive typer af forretningsenheder kan behandle specifikke typer af problemer, særegne kun til en vis skala virksomheder, som er placeret i en bestemt region i Rusland. En af opgaverne selhozperepisi - at identificere lignende mønstre og analysere dem i form af anvendelighed for at forbedre effektiviteten af statens politik på området for udvikling af landbruget.

Vi har nu studere mål og målsætninger, der skal behandles deltagerne anses begivenheden.

Mål og målsætninger 2016 selhozperepisi

Alrussiske landbrugstællingen 2016 træffes en afgørelse af de kompetente myndigheder i problemer i almindelighed, der svarer til dem, der blev sat som en del af arrangementet i 2006.

Så de er nødt til at:

 • indsamle statistiske data om situationen og strukturen af agroindustrielle sektor i Den Russiske Føderation, på de ressourcer til rådighed for det, samt dets potentiale;
 • generere detaljerede karakteristika for forretningsenheder i landbrugssektoren - med henblik på at studere strategi udvikling af branchen, udvikling af værktøjer på de økonomiske konsekvenser af det for at stimulere udviklingen;
 • indsamling af data for at betegne det for fødevaresikkerheden af staten.

Lær, hvad nogle af de vigtigste indikatorer er meningen, der skal fastsættes inden for rammerne selhozperepisi 2016.

Selhozperepis 2016: nøgleindikatorer

Landbrugstællingen i 2016 - en begivenhed, hvor de kompetente specialister vil indsamle oplysninger:

 • om værdien af jord ejet af borgere og organisationer tilhører deres struktur og metoder brug;
 • relateret til de demografiske karakteristika for de forskellige genstande af tællingen;
 • Beskæftigelsen i landbruget;
 • af arealet under forskellige kulturer anført efter type;
 • af kvæg og fjerkræ - også i sammenhæng med nogle af deres synspunkter;
 • tilstedeværelsen til rådighed for den økonomiske enhed af forskellige typer af maskiner, udstyr og anden infrastruktur.

Vi vil studere nærmere, hvad eventuelle forretningsenheder kan være genstand for selhozperepisi i 2016.

Selhozperepis 2016: objekter

I overensstemmelse med bestemmelserne i en separat føderale lovgivning, kan fysiske personer og organisationer være underlagt selhozperepisi 2016:

 • bedrift leje eller anvendelse på anden jord jord, som anvendes til produktion af landbrugsprodukter;
 • eje husdyr.

Producenter af landbrugsprodukter i overensstemmelse med loven inddeles i følgende kategorier af økonomiske aktører:

 • juridiske enheder;
 • gårde;
 • individuelle iværksættere;
 • gårde af borgere;
 • gartneri og landbrug chalet almennyttig forening.

Den næste vigtige aspekt af denne begivenhed, da den landbrugstælling - forberedelse. Vi anser det især påvirker selhozperepisi 2016 mere.

Forberedelse til selhozperepisi 2016

Den måde, hvorpå dette sker retningen for arbejdet af deltagerne i den landbrugstællingen i 2016, er bestemt, som regel på niveau med en bestemt kommune, men i overensstemmelse med føderale love. Så de fleste af de områder under lokale kompetence etableret en særlig kommission for selhozperepisi. Deres sammensætning er normalt består af repræsentanter for kommunen, Rosstat, inden for landbrug eksperter, repræsentanter for de retshåndhævende og tilsynsmyndigheder.

Det er bemærkelsesværdigt, at forberedelserne til selhozperepisi 2016 i de fleste tilfælde udført siden 2015. Så ved tidspunktet for de relevante begivenheder det blev antaget, at de kompetente specialister med held løse opgaver såsom:

 • dannelsen af listen over forretningsenheder for hvilket der bør indsamlede data;
 • gennemførelse af folketællingen geografi - opdeling af kommunen i separate områder og tælling områder for at forbedre effektiviteten af personale med ansvar for indsamling af data;
 • tiltrække registratorer - for at skabe en officiel liste selhozperepisi objekter.

Proceduren for at gennemføre den landbrugstællingen, som afspejlet i lovgivningen givet mandat til beskyttelse af personoplysninger om deltagerne i begivenheden. Vi vil studere dette mere nuance.

Selhozperepis 2016: beskyttelse af personoplysninger om deltagerne

Det faktum, at oplysningerne om folketællingen deltagerne er beskyttet, hvilket afspejles i flere retskilder. For det første er en føderal lov, hvorefter landbrugstælling er organiseret. For det andet er det en særskilt lov om beskyttelse af personoplysninger.

I overensstemmelse med den gældende lovgivning i Den Russiske Føderation i retsstaten, at oplysningerne skal indgå i folketællingen registre, skal betragtes som oplysninger, der ikke er omfattet af uautoriseret offentliggørelse. Den eneste måde at bruge det - til at sende til de relevante informationssystemer. Bruger data oplysninger må kun kompetente myndigheder og andre enheder, som denne ret er givet ved lov.

Behandling af oplysningerne i registrene selhozperepisi, skal udføres, forudsat at de havde brug for beskyttelse - det vil sige med brugen af pålidelige moderne datakryptering og overførsel af teknologi. Medarbejdere i myndigheder, der er involveret i selhozperepisi foretage i overensstemmelse med loven om ikke at offentliggøre oplysningerne i folketællingen registre.

Men det er værd at bemærke, at resultaterne selhozperepisi - i den form, hvori de kriterier vil blive opfyldt fortroligheden af oplysninger om disse eller andre forretningsenheder, vil blive offentliggjort senere - på tryk og på internettet. De, eller andre oplysninger, således at de er upersonlig og ikke indeholder henvisninger til specifikke landbrugsprodukter.

resumé

Så har vi overvejet essensen af begrebet den landbrugstællingen, de data, historie af begivenheder. I Rusland, den historiske udvikling af mange typer af landbruget og med det formål at opbygge en effektiv politik for støtte og udvikling af denne sektor stat regelmæssigt indsamle data om situationen i branchen.

I 2016 i Den Russiske Føderation holdt den anden landbrugstællingen efter den sovjetiske sammenbrud. Til gengæld disse aktiviteter var ofte i den sovjetiske periode: oplevelsen af de tidspunkter, der består i at indsamle oplysninger om landbrugssektoren udnyttet i løsningen af de aktuelle problemer, der fastsættes af ministeriet for landbrug og andre berørte statslige organer.

I 2016 vil en af de største selhozperepisey blive afholdt. De kompetente myndigheder vil indsamle data om alle større økonomiske aktører i landbrugssektoren, og at klassificere dem som en del af et stort antal forskellige kategorier - således at danne en database, der kan anvendes med henblik på en objektiv analyse af tilstanden af den russiske landbrug. Efterfølgende selhozperepisi data vil blive brugt af myndighederne i opbygningen af de nye politiske prioriteter i landbrugssektoren og ud over dens økonomiske sektorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.