LovStat og lov

Risikoen for midlertidig registrering for husejere?

Før du registrerer en person på en bestemt adresse, du har brug for at forstå, hvad en farlig tidsregistrering for ejeren. Skal jeg ordinere mindlessly på det område af visse mennesker? Hvordan kan dette gøres? Hvilke vanskeligheder kan opstå i befolkningen i den tid af registreringen for en bestemt adresse? Få svar på alle disse spørgsmål, er husejere advaret om alle konsekvenser af deres handlinger.

Tilmelding til tiden

Den første ting at være klar over, hvad der er på spil. Risikoen for midlertidig registrering for lejligheden ejer? Svaret er ikke så enkel. Vi bliver nødt til at undersøge den eksisterende lovgivning.

Hvad er en midlertidig opholdstilladelse? Denne registrering af det sted, midlertidigt ophold i en bestemt periode. Efter den udløber, har brug for borgerne til enten omregistreres, eller forlade stedet.

Det ser ud til, at intet farligt eller mistænkeligt. Men i praksis, at borgerne er der nogle problemer med midlertidige lejere. Hvilke?

Rettigheder i henhold en midlertidig opholdstilladelse

Risikoen for midlertidig opholdstilladelse til ejendommens ejer? Du er nødt til at forstå, at når en person er registreret i et hus, han optrådte visse rettigheder. Og at de kan levere en masse problemer. Især hvis ejeren kontaktes af skruppelløse kunder.

En midlertidig opholdstilladelse giver personen ret til at opholde sig i en bestemt bolig. Han er ikke anderledes end borgere, der har permanent opholdstilladelse. Den eneste forskel ligger i det faktum, at disse personer en foreløbig licens.

hvad enten midlertidig registrering for ejeren af farligt? Det er sikkert at sige, at hvis ejendommen ikke er privatiseret, er det intet at frygte. Den omstændighed, at midlertidigt bosat i har ikke ret til at deltage i privatiseringen. Også, sådanne personer ikke har ret til en andel i andres ejendom. Alt, hvad de kan gøre - er at leve i det område af fristen en registrering.

regninger

Risikoen for midlertidig registrering for ejeren? Den eneste funktion, som er nødvendig for at imødegå hver ejer af lejligheden - denne stigning i el-regninger.

Til dato, ved fakturering af forsyningsselskaber tager hensyn til antallet af mennesker, der bor i lejligheden. Jo flere lejere, de højere regninger vil ende.

Måske stigningen i "fælles" - er det eneste virkelig at bekymre husejere. Normalt falder på betaling af midlertidige beboere eller delt mellem ejer og lejer.

Aliens og midlertidig registrering

Risikoen for midlertidig registrering for lejligheden ejer? Ofte mobbet boligområder grundejere en række skrækhistorier og myter. Hvis du lytter til nogle historier, residens for befolkningen på det tidspunkt ofte fører til problemer. Især hvis vi taler om udlændinge.

Ifølge reglerne for ejere af fast ejendom skal underrette Federal Migration Service, at de er registreret på det område af den vandrende. Ellers sætter en administrativ sanktion i Rusland. Det udtrykkes i en bøde på 4000 rubler.

Det bør også være på vagt over for situationer med den "venstre" opholdstilladelse. Det er de tilfælde, hvor ejeren af ejendommen registrerer i sin lejlighed udlænding, der virkelig ikke bor i det område. Under sådanne omstændigheder mennesker kan få en bøde på op til 5000 rubler. Men hvis du følger reglerne for ophold af indvandrere, vil ingen vanskeligheder og negative faktorer ikke opstå.

ødelæggelse af ejendom

Risikoen for midlertidig registrering for ejeren? Følgende scenarie er primært relevant for skrupelløse lejere. Når midlertidig registrering ejeren normalt ikke ved, hvad borgerne han beskæftiger sig med. Hvis samvittighedsfulde mennesker har fået noget at bekymre sig om noget.

Men dette er ikke altid tilfældet. På tidspunktet for registrering borgere har ret til at bo i en lejlighed. Det betyder, at de kan nyde alt, hvad der ligger i det område, for at sikre sit liv.

Risikoen for midlertidig registrering for husejere? I Republikken Belarus eller Rusland - det er ikke så vigtigt. Den vigtigste ting, der midlertidigt foreskrevne personer er ikke altid samvittighedsfulde. De kan ødelægge ejendom ejeren af lejligheden og hurtigt forlade. Skjul, så for ikke at blive holdt ansvarlige for deres handlinger. Det er derfor, ejere opfordres til at komme ind i kontrakten af ejendomsforsikring samt at tage det løfte.

af "gummi lejligheder" lov

Men problemerne stopper ikke der. Midlertidig registrering end farlig for ejeren? Skat og føderale Migration Service af en særlig interesse i "gummi" lejligheder. Det er et hus, hvor en masse udlændinge registreret. I Rusland, det var et sådant scenario er helt almindeligt. Hvad er det?

"Gummi" kaldes en lejlighed, hvor der er skrevet en masse mennesker, der faktisk bor der. Fiktive registrering i Den Russiske Føderation vil blive retsforfulgt. På en bolig ejer kan pålægge strafansvar.

Hvilken en? Blandt de straffe publicering:

 • fine (100-500 rubler);
 • tvangsarbejde (3 år);
 • fængsel (op til 36 måneder).

Desuden kan borgerne en 3-årig forbyde opbevaring af dette eller hint aktivitet. Men dette er ikke en obligatorisk del af straffen for uagtsom husejere. Bøden kan udtrykkes i indtjeningen lovovertræder for maksimal 36 måneder.

mindreårige

Derfor hvis du observere alle de etablerede retsregler, intet strafansvar for den midlertidige registrering af borgere vil ikke. Men problemet stopper ikke her.

Risikoen for midlertidig registrering for husejere? Man bør være opmærksom på familier med mindreårige børn eller dem, der kommer til at få børn i den nærmeste fremtid. Hvorfor?

Faktum er, at i henhold til de etablerede love de borgere, der har en midlertidig opholdstilladelse, kan du registrere dig på stedet for midlertidigt ophold af deres mindreårige børn. I dette tilfælde ejeren af samtykke til operation er ikke nødvendig.

Hvad sker der i sidste ende? Borgere med børn (herunder udlændinge), kan du registrere dig i en andens lejlighed mindreårig. Skriv dem ind hvor som helst ville være umuligt. , Ejeren får således en behæftelse i form af mindreårige børn. I løbet af dette fald kan være vanskeligt, hvis afhændelse af ejendommen.

Måske er den reelle fare for en anden nuance i forbindelse med en midlertidig registrering. Det skal passe på de fleste. Efter alt, når der beskæftiger sig med emner, der involverer mindreårige, bliver nødt til at beskæftige sig med værgemål. Denne service står altid på siden af børn og beskytter deres interesser.

udsættelse

Det er klart, hvad der er farligt midlertidig opholdstilladelse til ejendommens ejer. Det er vigtigt at forstå, at efter en fastsat periode for registrering på det sted, midlertidig bolig for ejeren kan enten re-registrere lejere, eller smide dem. Borgerne er forpligtet til at forlade lejligheden.

Hvis den ikke gør det, er det muligt tvangsudsættelser. For at gøre dette, husejere nødt til at gå til domstolene. Dette er en ret almindelig scenarie blandt skrupelløse lejere. På grundlag af en retsafgørelse udsættelse sker. Forlade lejligheden midlertidigt ordination af borgere kan simpelthen ikke gøre dette. Til dette ejeren af ejendommen behøver ikke bekymre dig.

procedure for registrering

Nu lidt om, hvordan du kan registrere i lejligheden på tidspunktet for en person. Generelt er denne operation ikke adskiller sig fra den faste bopæl. Forskellen ligger i det faktum, at i sidste ende den registrerede person i passet ikke sætte et stempel. I stedet certifikat problem fast formular.

Hvis du midlertidigt registreret i borgerens behov:

 1. Tag initiativet.
 2. Saml en vis liste af værdipapirer.
 3. Anvend til Forbundsrepublikken Migration Service. For ham vedhæfte de udarbejdede dokumenter sammen med deres kopier.
 4. Få et certifikat for midlertidig registrering.

Som regel betyder ikke noget svært eller speciel proces ikke give. Normalt parterne er der ingen problemer med en midlertidig opholdstilladelse.

dokumenter

Hvilke dokumenter kan være nyttige for realiseringen af ideer i praksis? Liste over værdipapirer for midlertidig registrering brug for følgende:

 • ansøgning;
 • dåbsattest (for mindreårige);
 • Id-kort (for børn fra 14 år og voksne);
 • militær kort (hvis det findes);
 • ejeren af passet;
 • adkomstdokumenter til ejendommen (lejligheden ejer);
 • base for et ophold i det område (leasingaftalen, en erklæring fra ejeren af lokalerne, og så videre).

For udlændinge derudover kræver en migration kort. Efter ca. 5 dage, vil borgeren blive givet et bevis for midlertidig registrering.

Tidlig udledning

Under visse omstændigheder kan du gå videre til at skrive lejerne. Når præcist?

Blandt sådanne tilfælde publicering:

 • værnepligt eller mobilisering;
 • fængsling ordineret person
 • hvis en person formodes døde eller savnede;
 • ved domstolene;
 • med en registrering til en ny adresse;
 • hvis parterne har afgivet falske eller ugyldige dokumenter;
 • tilgængeligheden af forseelser i rummet.

Fra nu af, er det klart, end risikoen for midlertidig registrering for ejeren. I virkeligheden, tingene er ikke så skræmmende som det ser ud. I de fleste tilfælde kan problemerne løses ved domstolene. Retligt myndigheder side med de trofaste af ejendommens ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.