Kunst og underholdningLitteratur

Nabokov roman "Lolita": resumé

I denne artikel vil vi tale om de mest kontroversielle værker af Vladimir Nabokov - "Lolita" roman Synopsis af bogen vil være et stort tema for os.

Værket blev oprindeligt skrevet på engelsk og udgivet i 1955. Allerede senere Nabokov selv oversatte den til russisk. Værket er anerkendt som en af de bedste romaner af det XX århundrede. Af den måde, blev den første udgave af romanen trukket tilbage fra forlaget, og bogen forbudt i Frankrig, England og en række andre lande på grund af pornografisk indhold.

"Lolita": resumé

Hovedpersonen i romanen Humbert Humbert 37 år, lærer han fransk litteratur og har en uhyggelig forkærlighed for piger fra 9 til 14 år nymphet. Gamle barndomserindring var årsagen til dette ønske og for evigt fremmedgjort ham fra modne kvinder.

Værket er skrevet som en roman-tilståelse, forfatteren af hvilken - Humbert, der er i fængsel. Men de begivenheder, han beskriver fandt sted i sommeren 1947. For 10 år før det, levede han i Paris og var gift, men konen forlod ham og løb væk med sin elsker. Sig selv Humbert besluttede derefter at flytte til Amerika. Her tager han i at ansætte et værelse i et hus af Mrs Sharlotty Geyz, som har en tolv-datter Dolores havde - Lo, eller Lolita.

Ægteskab til Charlotte

Kort indhold af arbejdet, "Lolita" er fyldt med beskrivelser af lidenskab opleves af hovedpersonen i Lolita. Men her kommer det øjeblik, hvor pigen beslutter at gå til sommerlejr. Samtidig, Charlotte, skrev hendes mor et brev til Humbert, hvor en kærlighedserklæring og opfordrer ham til at være en lejer, en samlever. Helten accepterer dette forslag og gifter hende, tænker, at fra nu af intet vil forhindre ham i at kommunikere med Lolita.

Men det viser sig, at Charlotte har besluttet at sende et pensionat i Lo, og derefter - i Beardsley College. Alle håber Humbert smuldre på et øjeblik. En dag, da han og Charlotte gik til svømme i søen i skoven, Humbert næsten besluttet at drukne sin kone. Men hans planer blev forhindret af en nabo, kunstner, ser dem.

Snart falder Charlotte i hænderne på Humbert dagbog, hvor han beskriver sine følelser for Lolita. Han spillede skandale. Humbert ikke ved, hvad de skal gøre. Charlotte løber ud af lejligheden i tårer og vrede, og ved et uheld ramt af en bil.

Livet med Lolita

Under hele episoden var jeg i sommerlejr Lolita. Synopsis fortæller, hvordan efter begravelsen af sin kone Humbert tager pigen og fortæller hende, at hendes mor er på hospitalet.

Humbert beslutter at flytte fra en by til en anden med Lo. Han bringer pigen til hotellet, natten plaget af begær og frygt. Og i morgen Lolita vågner op og hun forfører hendes stedfar. Det viser sig, at hun ikke var jomfru.

Efter dette, Humbert fortæller Lo sandheden om sin mor. Næste år de rejser rundt Amerika, der bor i hoteller. I sidste ende, helten beslutter at tage pigen i Beardsley i den østlige del af landet, hvor hun vil deltage i en privat skole.

På vejen igen

1 januar 1949 fejrer sit 14-dages Lolita blev født. Synopsis drager os til de ændringer, der er sket for hende - hun ikke længere ligner en nymphet i hendes ordforråd en masse uhøflighed og bandeord. Hertil kommer, Lo Humbert presse penge og gemmer dem. Hero mistanke om, at den pige ønsker at flygte fra det.

I sommeren 1949, han tager væk Lolita fra skole, deres nye rejsen begynder. Humbert var plaget af tanker og mistanke - det lader til, at Lo er snyd på ham. Når han ser den næste bil bag dem. Helten kan ikke finde ud af, hvem det er - en privat detektiv eller en elsker Lolita.

flugt

"Lolita" - en bog (en sammenfatning præsenteres i artiklen) er temmelig tvetydig. Det er meget vanskeligt at finde her de helte og skurke, helgener og syndere, hvilket bekræfter den næste episode.

Den Elphinstone pige er alvorligt syg, er det taget til hospitalet. Snart helbred forværres og Humboldt. Efter at have genvundet, helten kommer til hospitalet for Lolita, men det viser sig, at dagen før den allerede havde samlet "onkel".

Lolita forsvinder fra livet i Humbert tre og et halvt år. Først søgte han Lo, så næsten gik gal tredive mødte Rita, der havde reddet ham. Så helten af året brugt i Kantripskom Universitet. Og i 1953, i New York, modtog han et brev fra Lo. Hun fortæller, at hun blev gift og venter en baby. Med sin mand, vil de Alaska, men de er nødt til at betale den gæld, og der er absolut ingen penge foran dette.

History of Law

Humbert finder Lolita, der bor i en hytte med en kedelig mand, en krigsveteran. Hun siger, at det kidnappede en berømt dramatiker, som hun mødte i gymnasiet endnu. Han bragte hende til ranchen, hvor hun ventede på narkotika, drukkenskab, perversion og orgier. Lolita har nægtet at deltage i det, hvorefter den blev smidt ud på gaden. Fra det øjeblik begyndte de vanskelige dage, blev hun afbrudt af penny løn, mødte hun sin kommende mand, og så endte i denne forfærdelige sted.

Lolita Humbert efterlader penge - indkomst fra hjemmet, var det fra sin mor, og går på jagt efter den dramatiker.

udfald

Nærmer sig slutningen af den hidtil ukendte "Lolita". Synopsis af kapitel beskriver, hvordan Humbert fandt dramatiker og efter voldsomme kampe dræbte ham.

Denne tilståelse af helten begynder at skrive på hospitalet for sindslidende, og derefter i fængsel, hvor han venter på dommen. Desværre fik Humbert løsninger ikke vente, døde af et hjerteanfald. Kort efter ham dø under fødslen, og Lolita, hendes datter også dræbt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.